Home » , » Χωρίς τέλος η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος (Βίντεο)

Χωρίς τέλος η λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 | 9:22 μ.μ.

Την στιγμή που ακόμα και οι αστικές φυλλάδες βγαίνουν με πρωτοσέλιδους τίτλους «Ο Ελληνας ζει μέρες Κατοχής» (η φώτο απ’ το Κυριακάτικο «Παρόν»), η βάρβαρη λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος από το μαύρο μέτωπο κυβέρνησης-τρόικας παίρνει ολοένα και ευρύτερες διαστάσεις.

Το βίντεο που παραθέτουμε από τα δελτία ειδήσεων του Mega και του «902» δεν αφήνουν σε κανέναν περιθώριο να μην καταλάβει που οδηγούν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

Και όλα αυτά γίνονται για έναν και μοναδικό λόγο. Για να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας τοκογλύφων – δανειστών (ντόπιων και ξένων) του ελληνικού κράτους. Ακόμα και τα δικά τους νούμερα είναι αμείλικτα, άσχετα αν τα δημοσιοκαφρικά τους παπαγαλάκια τύπου Πρετεντέρη, Καψή, Παπαχελά και σία παρουσιάζουν αντεστραμμένη την πραγματικότητα.

Τα στοιχεία του προϋπολογισμού που ψηφίστηκε πρόσφατα είναι ξεκάθαρα. Το ελληνικό κράτος έχει υπολογίσει δαπάνες ύψους περίπου 170 δις. ευρώ. Απ’ αυτές τα 88,5 δις προορίζονται να καταλήξουν στα θησαυροφυλάκια των τοκογλύφων-δανειστών. Δηλαδή το 52% απ’ τα λεφτά που θα ξοδέψει το ελληνικό κράτος θα τα πληρώσει σε τοκοχρεολύσια!!!!
Αυτό φυσικά ούτε καν το αναφέρουν η θλιβεροί απολογητές της μνημονιακής πολιτικής. Εξακολουθούν τα πολιτικά καθάρματα να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό ότι αν δεν ψηφιστούν τα όλα και πιο βάρβαρα μέτρα που έρχονται συνέχεια, δεν θα έχουμε λεφτά για μισθούς, για συντάξεις.Είναι ξεκάθαρο για όποιον διαθέτει απλή λογική.

Απ’ τα δικά τους στοιχεία προκύπτει ότι ο μόνος δρόμος για να ανακοπεί ο σφαγιασμός των λαϊκών εισοδημάτων και να καταβάλλονται κανονικά μισθοί και συντάξεις είναι η άρνηση πληρωμής και η διαγραφή του ληστρικού και τοκογλυφικού χρέους. (Το πώς δημιουργήθηκε και ποιους εξυπηρέτησε το έχουμε αναφέρει επανειλημμένως και θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε)


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
11 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:17 μ.μ.

Έτσι,σωστός.Παιδιά πεθαίνουν της πείνας και μεις θα πληρώνουμε τα κερατιάτικα στους τοκογλύφους;
Εδώ και τώρα στάση πληρωμών και διαγραφή μπας και μπει ένα φρένο στον εφιάλτη.Κάθε μέρα που περνάει κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές (καθόλου υπερβολή,ακόμα και με τα μαγειρεμένα τους στοιχεία αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί).
Όσο γι'αυτούς που μας έφεραν στο σημείο να κλαίμε και για μας και για τα παιδιά μας,μη νομίζουν ότι θα τη γλιτώσουν.
Δεν ξεφεύγουν με τίποτα.
Λαϊκά δικαστήρια,κι αν είναι τυχερά τα λαμόγια θα πάνε στην κουζίνα να προσφέρουν κοινωνική υπηρεσία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger