Home » , » Τζάμπα μαγκιές Καμμένου (Βίντεο)

Τζάμπα μαγκιές Καμμένου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012 | 11:31 μ.μ.

Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας βουλευτής της συντηρητικής παράταξης που αρκετές φορές εκφράζει ακροδεξιές απόψεις όπως πρόσφατα με την τοποθέτησή του στην δίκη του ΟΥΚάδων. (θυμηθείτε την ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε «Ο Καμμένος υπερασπιστής αλητήριων ακροδεξιών ΟΥΚάδων, "συνεργός" εθνικοαπελευθερωτικών μετώπων!!!». ) Το τελευταίο διάστημα και για τις προσωπικές του σκοπιμότητες έχει επιλέξει να διαφοροποιηθεί από τις επιλογές της Ν.Δ.
Δεν έχουμε πρόθεση να ασχοληθούμε με τα δρόμενα αυτού του πολιτικάντη.

Όμως κάποιες φορές ισχύει η ρήση «γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα». Στην προκειμένη περίπτωση τον ακούμε στην βουλή να ισχυρίζεται ότι υπήρξε υπουργός που είναι και δικηγόρος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κυβερνητικό του πόστο για να θησαυρίσει. Δεν θα έπρεπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής αν δεν θέλει να χαρακτηριστεί τζάμπα μάγκας, να κατονομάσει το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται;


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

20 Ιανουαρίου 2012 στις 4:40 μ.μ.

Πολιτικάντης ο Καμμένος, παρόλο που έχει δικαιωθεί 100% (μαζί με τον Τσίπρα) σε όλα όσα λέει εδώ και 2 χρόνια;
Ωραίο ορισμό του "πολιτικάντη" βρήκες, ειδικά όταν η Παπαρήγα λέει και ξελέει συνεχώς για το άν είναι υπέρ του ευρώ ή όχι.
Φιλαράκο, άλλαξε καλύτερα το όνομα σε "βαθύ μαύρο", σαν τα μαύρα μεσάνυχτά σου.
Κρίμα, μέχρι κάποια στιγμή ήσουν σοβαρός αλλά βλέπεις τα ...άτιμα τα παιδικά χρόνια τους σημαδεύουν τους ανθρώπους για όλη τους τη ζωή και τους κρατούν δέσμιους των ανελεύθερων παθών τους.!

Ανώνυμος
20 Ιανουαρίου 2012 στις 7:45 μ.μ.

τα ατιμα παιδικα χρονια σημαδευσαν και σενα...απο οτι φαινεται αγαπητε socrates..το πολιτικαντης για τον καμμενο μου φαινεται χαδι...μηπως να λεγαμε τα πραγματα με το ονομα τους,τοσα χρονια τι εκανε ο καμμενος,τι ελεγε ,τινος συμφεροντα εκπροσωπουσε?

21 Ιανουαρίου 2012 στις 12:13 π.μ.

Τουλάχιστον γελοίο το άρθρο , καταδεικνύει περίτρανα τον πανικό αυτών που θεωρούν την διαμαρτυρία και τους αγώνες κτήμα τους και μονοπώλιο του πολίτικου χώρου που εκπροσωπούν …

Σας πονάει πολύ ο Πανος ο Καμμενος και αυτό φαίνεται …

Στειλτε κανα συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην Βόρειο Κορεα για τον εκλιπόντα συναγωνιστή και εργατοπατέρα Κιμ Γιονγκ Ιλ , απολύστε καμια 20αρια εργαζόμενους από τον 902 και αφήστε τον Ελληνοψυχο και Δημοκράτη Πανο ήσυχο …

Οσο για τον χαρακτηρισμό ‘’αλητήριοι’’ για τα ΟΥΚ , απλα αποτελεί μνημειο σκατοψυχιας και είναι ανάξιος σχολιασμού …

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2012 στις 2:22 π.μ.

οι ''καμμένοι'' ποιον άλλον θα υπερασπίζονταν;; τον Καμμένο!!

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2012 στις 8:16 π.μ.

δεν φανταζεσαι τι πονο τραβαμε για καθε καμμενο και... καμμενο,μη σου πω εχουμε κατατρομαξει,να ρωτησω ομως, η δικη σου ζωη ποσο θα αλλαξει απο τη συνεχεια της πολιτικης καριερας του καθε καμενου ??????

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2012 στις 1:25 μ.μ.

τσαμπα μαγκας ΔΕΝ ειναι καποιος που τον κυνηγουν με μηνυσεις η Ξαφα του ΔΝΤ, ο Αντρικος του ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. Τελος παντων θεωρω οτι πρεπει να αποδιδουμε τα του Καισαρως τω Καισαρι αν θελουμε να αυτοαποκαλουμαστε αριστεροι. Επισης στιγμες που η πατριδα κινδυνευει, οσοι ειμαστε απεναντι στην χουντα των χρηματοπιστωτικων ιδρυματων πρεπει να ειμαστε ενωμενοι

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2012 στις 3:35 μ.μ.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΕΝΟΥ.ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ;;;;;;;ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΤΟ ΜΠΟΛΓΚΕΣΤΑΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ ΚΛΠ;;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;;;;;ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;;;;;;;;;ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΔ;;;;;;;;ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ;;;;;;;ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΥΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΒΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger