Home » , » ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ -ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΑΘΗΝΑ (3 Βίντεο)

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ -ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ Η ΑΘΗΝΑ (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 | 6:39 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!! ΠΑΙΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Εν τω μεταξύ σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα διεξάγεται η συζήτηση στην βουλή για την νέα δανειακή σύμβαση που αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα το βράδυ, η οποία καταδικάζει τους «τυχερούς» που ακόμα θα έχουν δουλειά σε μισθούς πείνας και σε λεηλασία από ντόπια και ξένα αρπακτικά του δημόσιου πλούτου.

Ασχετα απ’ ότι γίνεται στο κοινοβούλιο τους το ζητούμενο είναι αν σήμερα ο λαός που κατακλύζει τις πλατείες όλης της χώρας και κύρια στο Σύνταγμα θα δείξει αυτή την αποφασιστικότητα για να ανατρέψει την συγκυβέρνηση μαύρου μετώπου-τρόικας.
Στα δυο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε μια ασυνήθιστη αντίδραση της Α. Παπαρήγας όπως και την τοποθέτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Α. Παφίλη. Το δεύτερο βίντεο είναι η πολύ καλή τοποθέτηση που έκανε ο βουλευτής του ίδιου κόμματος Ν. Καραθανασόπουλος.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger