Home » , » Βραδινές ειδήσεις

Βραδινές ειδήσεις

Από mitsos175 , Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012 | 4:08 π.μ.

*Την προσχώρηση στη νέα δημοπρασία του Βορβορίδη την ξέραμε. Μάλλον όμως θα τον ακολουθήσει τελικά και ο μπουμπούκος. Φαίνεται ότι θέλει να κάνει καριέρα σε μεγαλύτερο τσίρκο. Ο Καρατζαφύρερ δεν τα κατάφερε με τις ακροβασίες και έπεσε στο κενό. Χωρίς δίχτυ.
 
*Όταν περιμένεις βοήθεια από τους πολιτικούς του εξωτερικού, είναι σαν να περιμένεις από λύκο να γίνει χορτοφάγος. Όποιος και να είναι ο νικητής των Γαλλικών εκλογών η πολιτική δεν αλλάζει. Εκτός αν βγει πραγματικός Αριστερός. Bon voyage Σαρκοζί.

*Χαράτσι ΔΕΗ – Καταναλωτές σημειώσατε 2. Δικαστική απόφαση, που ζητά από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος μέχρι την οριστική εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει πολίτες, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, μετά την ομαδική προσφυγή του δήμου Κορυδαλλού για λογαριασμό 1.165 κατοίκων.

Ας μην γίνονταν οι κινητοποιήσεις και θα βλέπατε πότε και αν θα έβγαινε τέτοια ετυμηγορία. Από τις λίγες καλές αποφάσεις εντίμων δικαστών. Σε εγρήγορση σύντροφοι, για να μην αλλάξει ως συνήθως.

*Πρώτα θα βγει η ψυχή των πασόκων και μετά θα φύγει ο Γιωργάκης. Τι τη σκούπα ανάποδα βάλανε, τι αλάτι ρίξανε, αυτός εκεί. Αν δεν του πει η μαμά του, δεν πάει πουθενά. Γι’ αυτό Μπενύτο υπομονή ως τις 18 Μάρτη και βλέπουμε. Μεταξύ μας, όπως πάει το πράμα, σας βλέπω να φεύγετε όλοι, πετώντας.

*Κρύο και ύφεση χέρι χέρι. Χιλιάδες πεινάνε, ψάχνουν τα σκουπίδια, άστεγοι, άρρωστοι, σκέτη κατοχή. Αυξάνεται η ανεργία, το χρέος, οι τιμές… Δεν θέλουμε να μας «σώσετε» άλλο. Φτάνει.

*Με  ανακοίνωση, δημοσίευση φωτογραφιών αλλά και ανάρτηση τηλεφώνου και e-mail, η ΕΛΑΣ καλεί τους προδότες να τη βοηθήσουν ώστε να εντοπισθούν οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια της Κυριακής. Πολλή «δημοκρατία» ρε παιδί μου. Μην κάνετε τον κόπο όμως μπάτσοι . Όλος ο λαός εκεί ήταν. Αλήθεια, πως θα συλλάβετε τους εαυτούς σας, μου λέτε, γιατί εσείς επιτεθήκατε πρώτοι.
*Σε νέο συλλαλητήριο κατά του δεύτερου μνημονίου καλούν την ερχόμενη Κυριακή στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Πάνω στην ώρα που κόβουν τις επικουρικές και τις κύριες. Να δείτε που αν πάμε ακόμα περισσότεροι, θα βρεθούν τα λεφτά απ’ αλλού και όχι από τις συντάξεις. Ο λαός κάνει θαύματα.

*Πέρασε σχέδιο για τη Συρία στον ΟΗΕ.  Προβλέπει την αποχώρηση του Μπασάρ αλ-Ασαντ από την εξουσία. Πήρε 137 θετικές ψήφους, 12 αρνητικές και 17 αποχές. Καταδικάζει την καταστολή των κινητοποιήσεων και τη βία εναντίον των πολιτών. Για τη βία των ΜΑΤ στην Ελλάδα και την αποχώρηση της τρόικας που να προσφύγουμε;

*Συνεχίζεται ο αγώνας σύντροφοι. Μαθητές, φοιτητές είναι πρωτοπόροι στην αντίσταση. Θα γκρεμίσουμε το σαθρό οικοδόμημα της διαφθοράς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger