Home » » Υστερία

Υστερία

Από mitsos175 , Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 | 10:57 μ.μ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild o Τσίπρας είναι φίλος των αναρχικών και οι κομμουνιστές εξτρεμιστές!

Οι Γερμανοί θεωρούν σίγουρο ότι θα κυβερνήσουν αν γίνουν εκλογές Αριστερά κόμματα.

Οι δημοσιογράφοι αυτοί είναι "λαγοί". Με προβοκατόρικα δημοσιεύματα προσπαθούν να εκβιάσουν και να σπιλώσουν ταυτίζοντας την Αριστερά και τους Αναρχικούς με την παρανομία. Ίσως κάποιοι ονειρεύονται εποχές που οι Αριστεροί εξορίζονταν και εκτελούνταν.
  
Το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ κα, είναι κόμματα που ψήφισε ο Ελληνικός λαός. Τόσο οι Αναρχικοί όσο και η Αριστερά παλεύουν για ένα άλλο σύστημα. Οι Αναρχικοί για αταξική κοινωνία χωρίς κράτη, η Αριστερά για μια κοινωνία με συλλογική κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής. Όλοι όσοι αντιστέκονται, είναι υπέρ των ίσων δικαιωμάτων και κατά των διακρίσεων. Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη όλων των φτωχών ανθρώπων.

Οι μόνοι εγκληματίες, τους οποίους πολεμάμε με όλους τους τρόπους, είναι οι μαριονέτες των ξένων και ντόπιων συμφερόντων. Είναι οι εκβιαστές τοκογλύφοι, οι ψεύτες πολιτικοί, οι κλέφτες τραπεζίτες.

Αμυνόμαστε στην βία των δυνάμεων καταστολής, απορρίπτουμε την προπαγάνδα των ΜΜΕ, παλεύουμε για ψωμί, μόρφωση, εργασία, ελευθερία, υγεία. Είμαστε μέρος του λαού και ο λαός είναι με το μέρος μας.

Δεν μισούμε κανένα λαό. Δεν είμαστε ναζί να καταστρέφουμε κράτη, να δολοφονούμε αθώους σε φούρνους και θαλάμους αερίων, να λεηλατούμε.

Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε όσο εσείς επιτίθεστε. Θα αγωνιστούμε να απαλλάξουμε το λαό από τα δεινά αυτής της πολιτικής που οδηγεί στη χρεοκοπία.

Και η νίκη θα είναι δική μας.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
17 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:55 π.μ.

Το τσουβάλιασμα δεν είναι ωραίο. Το να βάζουμε στην ίδια γωνία το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ δεν είναι καθόλου σωστό. Η, όπως αναφέρθηκε "συλλογική κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής", δεν μπορεί να γίνει μέσα στα πλαίσια της ΕΕ. Θιασώτης αυτής της λυκοσυμμαχίας είναι ο ΣΥΝ. Αυτή του η εμμονή με την ΕΕ και οι προτάσεις που κάνει (και μερικές φορές αυτές υιοθετούνται απο τους υπαλλήλους της ντόπιας και διεθνούς αστικής τάξης, βλέπε ανταλλαγή ομολόγων με την ΕΚΤ), δεν πρέπει να τον κατατάσσουν απλώς στους αφελείς και ουτοπικούς. Καλλιεργεί αυταπάτες στον λαό πως μπορεί να βρεθεί λύση ακόμα και μέσα στην ΕΕ ή στο Ευρώ. Είναι απλά επίκινδυνος!

18 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:36 π.μ.

Παλαιομοδίτικη,ξεπερασμένη άποψη σαν το ορθοδοξία η θάνατος.
Βαρέθηκα να διαβάζω για γνήσιους κουμουνιστές,γνήσιους πατριώτες,γνήσιους δεξιούς.
όλοι γνήσιοι είστε σε ένα μαιμού πολιτικό σύστημα.
Ξυπνήστε!!!!Η αλήθεια έχει πολλούς δρόμους για να τη φτάσεις, δεν είναι μονόδρομος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger