Home » , » Παρέλαση της 25ης Μάρτη και αντιδράσεις (Βίντεο)

Παρέλαση της 25ης Μάρτη και αντιδράσεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 | 9:29 μ.μ.

Επιβεβαιώθηκε απόλυτα και από τα πιο επίσημα χείλη –ακούστε τον Μ. Χρυσοχοϊδη στο βίντεο που παραθέτουμε- η πληροφορία που έδωσε χτες το δίκτυο «Σπάρτακος» και είχαμε δημοσιεύσει ότι «Ο φόβος και η αγωνία της κυβέρνησης είναι τόσο έκδηλη που για το εάν θα πραγματοποιηθούν παρελάσεις ή όχι στις 25 Μαρτίου, θα αποφασιστεί σε συνεδρίαση της Διυπουργικής τη Δευτέρα με την συμμετοχή του κ. Παπαδήμου και των υπουργών Άμυνας, Παιδείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη».

Είναι γεγονός πάντως ότι μπορεί να έχουν κάποια πραγματική βάση οι φόβοι που εκφράζονται από ΚΚΕ και Σύριζα ότι κάποια φασιστοειδή γκρουπούσκουλα θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν την λαϊκή οργή και αγανάκτηση που θα εκδηλωθεί αν πραγματοποιηθούν παρελάσεις στις 25 Μάρτη. (Υπάρχει και σχετικό δημοσίευμα στον σημερινό «Ριζοσπάστη»).

 Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο λαός δεν πρέπει να μην κατεβεί στους δρόμους και να μην εκδηλώσει την αποδοκιμασία στο πολιτικό προσωπικό των αστών που μας οδηγούν στον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι δικό μας χρέος να απομονώσουμε κάθε ασπόνδυλο φασιστοειδές που θα προσπαθήσει να προβοκάρει τις αυθόρμητες λαϊκές αντιδράσεις.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

10 Μαρτίου 2012 στις 3:06 π.μ.

Οι παρελάσεις, τα φασιστόμουτρα και η στρουθοκάμηλος

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2012 στις 12:31 μ.μ.

Ε ρε μαύρο που θα φάτε στις εκλογές ρεμπεσκέδες.
Οι χειρότεροι γκάγκστερ έχετε γίνει. Αν ξαναστηθούν ποτέ κρεμάλες σ' αυτόν τον τόπο εσάς πρέπει να κρεμάσουν πρώτους και μετά τους αστούς. Γίνατε όλοι επιχειρηματίες και κορροϊδεύετε τον κοσμάκη με παρελάσεις Ομόνοια-Σύνταγμα για ταξικούς αγώνες και σαχλαμάρες. 'Εχετε ακόμα το λαό να διαμαρτύρεται με απεργίες. Τα χετε κάνει πλακάκια με το αστικό κράτος, έχετε διορίσει δικά σας σκουλήκια μέσα στις εφορίες κι αρπάζουν μίζες και πιπιλίζετε την καραμέλα για προβοκάτσιες εναντίον του λαϊκού κινήματος που εσείς πρώτοι το 'χετε προδώσει. Σας έπιασε ο πόνος να κάνετε μπατσοκορδόνι μπροστά στα ανάκτορα μπας και μπουκάρει μέσα ο λαός και τα κάνει λαμπόγυαλο και χάσει το κόμμα τα μισθά των βουλευτάδων. Τέτοια αριστερά δεν τη χρειάζεται ο τόπος, τραβάτε στο σπίτι σας να πλύνετε κάνα πιάτο που θέλετε και μέγαρο με μπράβους και σεκιουριτάδες.

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2012 στις 6:34 μ.μ.

Το γέλιο της αρκούδας θα πέσει, έτσι και αποφασίσουν να αναβάλουν την παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Όταν η αριστερά, κοινοβουλευτική και εξώ, ζητούσε για πολλά χρόνια την κατάργησή τους, το σύστημα μίλαγε με τη γνωστή ξύλινη γλώσσα, και την αναγκαιότητα της πραγματοποίησης, τόσο στις 28 του φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη, όσο και στις 25 του μάρτη στην Αθήνα.

Αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Και μετά το κάζο που έπαθαν τον Φεβρουάριο, είναι λίγο αβέβαιο να καταλήξουν ελαφρά τη καρδία στο σύνταγμα στις 25 του Μάρτη, έχοντας σαν μπαμπούλα πάνω από τα κεφάλια τους τον ...ελληνικό λαό.

Δεν τις κατάργησαν, τόσο το πασοκ όσο και η νέα δημοκρατία, μιλώντας για το έθνος, την πατρίδα, το φρόνημα του λαού, σαν μία αναγκαιότητα που διαχρονικά έχει "ανάγκη" ο τόπος.

Και τώρα, κοτούλες κο-κο-κο.

Στις 25 του Μάρτη γίνει δεν γίνει η παρέλαση, εκείνη που πρέπει να παρελάσει, ας είναι η οργή μας.

mikeB

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2012 στις 9:32 μ.μ.

Τα κόμματα της Αριστεράς κατώτερα των περιστάσεων
Μπροστά στο κοινωνικό και βιολογικό αφανισμό του λαού καταγγέλουν τις αναμενόμενες αντιδράσεις στις παρελάσεις ,σαν υποκινούμενες από .....σκοτεινούς ακροδεξιούς κύκλους,προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες σε όσους επιδιώκουν να απονομιμοποιήσουν τη παρέλαση της λαικής οργής

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger