Home » , » Ματαίωση για 3η φορά των εκλογών στο ΑΠΘ (2 Βίντεο)

Ματαίωση για 3η φορά των εκλογών στο ΑΠΘ (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 | 4:52 μ.μ.

Με μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπλοκάρισαν για 3 φορά τις εκλογές των μελών συμβουλίων διοίκησης στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το πρωί σήμερα φοιτητές, εργαζόμενοι με αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο της σχολής Νομικών και Πολιτικών Επιστημών πετυχαίνονται την ματαίωση των εκλογών.

 Μεγάλο μέρος της πανεπιστημιακής κοινότητας όπως και φοιτητές αντιδρούν στην εφαρμογή του νόμου-πλαίσιο. Ένα νόμο που ανοίγει τον δρόμο για δίδακτρα, παραδίδει τις υποδομές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων σε ιδιώτες ενώ προχωρά και σε αντιδραστική παρέμβαση στο φοιτητικό κίνημα, τις δομές και τα συλλογικά του όργανα.

 Κάποιοι υποψήφιοι πανεπιστημιακοί, τσιράκια της Διαμαντοπούλου, προσπάθησαν να εισέλθουν στον χώρο της αλλά η κίνηση τους αυτή αντιμετωπίστηκε από τους συγκεντρωμένους ματαιώνοντας την διαδικασία εκλογών.

Εδώ να σημειώσουμε ότι την αναβολή των εκλογών πέτυχαν φοιτητές και στο πανεπιστήμιο Πάτρας, ενώ επίσης αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στην Πάντειο.




Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger