Home » , » Μεθοδεύσεις ασφαλιτών

Μεθοδεύσεις ασφαλιτών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 | 10:51 μ.μ.

Από την εφημερίδα "Πριν"

Καινούργια «φάμπρικα» έχουν ανοίξει οι ασφαλίτες της ΓΑΔΑ εδώ και καιρό όπως πληροφορούμαστε. Κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην Αθήνα αναγράφουν κατ’ επιλογή στα βιβλία τους κάποιες απ’ τις οργανώσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς που συμμετέχουν- μεταξύ αυτών και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ βεβαίως.
Στην συνέχεια περιγράφουν περιστατικά βίας και κατόπιν παραθέτουν όσες περιπτώσεις ατόμων προσέρχονται στην Ασφάλεια για να καταγγείλουν φθορές που υπέστησαν περιουσιακά τους στοιχεία- σπασίματα, εμπρησμούς, κλοπή χρημάτων κλπ.

Τεχνηέντως έτσι επιτυγχάνουν δυο πράγματα. Πρώτον με έμμεσο τρόπο υποδεικνύουν στα θύματα βανδαλισμών να στραφούν αν θέλουν, εναντίον πολιτικών οργανώσεων της επαναστατικής αριστεράς.
Δεύτερο και σημαντικότερο από πολιτική σκοπιά, οι ασφαλίτες συσσωρεύουν φακέλους εσωτερικής χρήσης με τις δικές τους εκτιμήσεις όπου φορτώνουν σε πολιτικές οργανώσεις αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου – μέχρι και κλοπές χρημάτων.

Η πολιτική σκοπιμότητα αυτής της μεθοδευμένης =και προφανώς με πολιτική εντολή- διαδικασίας συναρτάται με τις εσχάτως διακηρυσσόμενες προθέσεις κύκλων της κυβέρνησης δοσίλογων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να απαγορεύσουν ή να περιορίσουν στο … πεζοδρόμιο τις διαδηλώσεις, αλλά και να επιχειρήσουν να φορτώσουν στα κόμματα και στις οργανώσεις σε μια διαδήλωση το … κόστος όσων ζημιών προκαλούν οι ασφαλίτες προβοκάτορες ή κάποιοι διαδηλωτές!

Δεν ξέρουμε αν αυτό το σκέφτηκαν μόνοι τους οι έλληνες πολιτικοί δοσίλογοι ή τους το υπαγόρευσαν οι γερμανοί γκαουλάιτερ της ΕΕ αλλά ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι έτσι θα καταστείλουν την οργή του κόσμου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2012 στις 10:56 μ.μ.

Παλιά τους τέχνη κόσκικο

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2012 στις 12:11 π.μ.

Νέες αστυνομικές προκλήσεις σε βάρος του ΣEK με συμμετοχη Δημοτικής Αστυνομίας

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Αθήνα 2/03/2012
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Νέες αστυνομικές προκλήσεις σε βάρος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος
Συμμετείχε και όργανο της Δημοτικής Αστυνομίας


Την Παρασκευή 2/3/2012 στις 1μμ, πολυάριθμη μεικτή περιπολία της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας «στάθμευσε» προκλητικά στην είσοδο των Γραφείων του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος και της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη, στην οδό Αναξαγόρα 14α. Στην απαίτηση των μελών του ΣΕΚ να απομακρυνθούν , όχι μόνο αρνήθηκαν αλλά άρχισαν να προκαλούν και να λογομαχούν αποδεικνύοντας ότι ήταν εσκεμμένη και κατευθυνόμενη η ενέργεια τους λέγοντας ότι «εσείς μας φωτογραφίζεται!».
Καταγγέλλουμε την βάναυση καταπάτηση της ελεύθερης πολιτικής δράσης με την ανοιχτή αστυνόμευση των Γραφείων του ΣΕΚ, ενός κόμματος της Αριστεράς, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μέχρι που θα φτάσει άραγε η υστερία της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κατά της αριστεράς;
Η συστηματική παρενόχληση του ΣΕΚ με την «διεύρυνση των αρμοδιοτήτων» των μεικτών συνεργείων ΕΛΑΣ-Δήμου Αθήνας έχει ενταθεί τις τελευταίες μέρες αφού είναι γνωστό ότι το ΣΕΚ πρωτοστατεί στην οργάνωση του αντιναζιστικού συλλαλητηρίου στις 17 Μάρτη αλλά και στη καταγγελία συμμορίας αστυνομικών που έκλεβαν μετανάστες σε επιχειρήσεις σκούπα. Πριν μία εβδομάδα μάλιστα αστυνομικοί που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις σκούπα στην Πλατεία Βικτωρίας απείλησαν να εκτελέσουν τους μάρτυρες. Πριν δύο μέρες, έξω από τα Γραφεία προχώρησαν σε συλλήψεις δύο μελών του ΣΕΚ διότι φωτογράφιζαν σύλληψη μετανάστη.
Όσο, για το Δήμαρχο Αθήνας Γ.Καμίνη και τον κατασταλτικό του ζήλο δεν μας προξενεί κατάπληξη η συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας σε τέτοιες επιθέσεις κατά των δημοκρατικών ελευθεριών.
Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αναστείλει η δράση του, ούτε οι δημοσιογράφοι της Εργατικής Αλληλεγγύης θα ζητάνε άδεια από την ΕΛΑΣ για να φωτογραφίζουν τις αθλιότητες που διαπράττονται στη περιοχή στα πλαίσια των ρατσιστικών επιχειρήσεων σκούπας, επιχειρήσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται υπουργοί και επιχειρηματίες έτοιμοι να «αξιοποιήσουν» τη περιοχή του Γερανίου διώχνοντας μικρομάγαζα, φτωχούς, άστεγους και μετανάστες.

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2012 στις 3:36 π.μ.

Διάβασα καλα επαναστατική αριστερά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ποιος ειναι
ο χαρακτήρας η" ο ορισμός της επαναστατικής αριστεράς

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2012 στις 4:36 μ.μ.

Να μας πει ο κύριος που αναρωτιέται για τον ορισμό της επαναστατικής Αριστεράς,όταν θα γίνει η σοσιαλιστική επανάσταση αν θα σπάσει καμιά τζαμαρία η όχι...

Από το άρθρο αυτο κατάλαβε...

Μπράβο στην Ανταρσυα και στις οργανώσεις που αγωνίζονται...

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2012 στις 12:48 π.μ.

..αγωνίζονται για το σπασμένο τζάμι.για μια συναισθηματική ικανοποίηση απο έναν απερισκεπτο ηρωισμό χωρις προοπτική..αυτό δεν είναι επανάσταση,είναι απελπισία..αυτό δεν αναιρεί ότι τα παραπλανημένα άτομα που εντάσσονται στις γραμμές της αγωνίζονται και πολλά μπράβο τους..

Ανώνυμος
5 Μαρτίου 2012 στις 4:02 μ.μ.

Η πλάνη ενέχει δολο,ο οποίος πρέπει να μάθουμε ποιος είναι.

Παραπλάνηση; Όχι! Απλά άλλες ιδεολογικές αναφορές και ως εκ τούτου άλλη χάραξη στρατηγικής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger