Home » , » Μισόλογα με αλήθειες

Μισόλογα με αλήθειες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 | 1:51 μ.μ.


Όταν αριστεροί οικονομολόγοι σε όλες τους τις αναλύσεις τόνιζαν ότι μια ενδεχόμενη έξοδος της χώρας μας από το ευρώ και την ΕΕ., θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην ευρωζώνη, ενώ αντίθετα θα ήταν προς όφελος του λαού και του τόπου, συναντούσαν την λοιδορία και τα απαξιωτικά σχόλια των καθεστωτικών δημοσιολόγων που προέβλεπαν λοιμούς και καταποντισμούς για την Ελλάδα μια αποχώρηση από το ευρώ.

Τώρα, λοιπόν που το ντόπιο αστικό προσωπικό και οι ξένοι συνεταίροι του αλυσόδεσαν για δεκάδες χρόνια των Ελληνικό λαό με τα αλλεπάλληλα Μνημόνια, ακούγονται κάποιες αλήθειες (μισές φυσικά) όπως αυτά που είπε  η γερμανίδα Καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ σε συνέντευξη της στο βρετανικό δίκτυο BBC.

Συγκεκριμένα μας είπε ότι θα ήταν «καταστροφικό να επιτραπεί στην Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη».. Εξυπακούεται ότι η ίδια δεν μας λέει ότι θα ήταν καταστροφικό κύρια για τα γερμανικά μονοπώλια και την γερμανική πλουτοκρατία που τώρα βρήκε «πεδίο λαμπρό» να λεηλατήσει την χώρα μας και να εξαθλιώσει τον λαό της. Εφτασε στο σημείο, η Μέρκελ, να πει ότι δεν θα έπρεπε να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη, ακόμη κι αν το ήθελε η ίδια η Αθήνα.

Για να μην πλατειάζουμε σ’ αυτό το θέμα ένα άρθρο του βασίλη Μηνακάκη είναι πολύ κατατοπιστικό. Διαβάστε το.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger