Home » , » Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ-με την Ζήμενς αρχηγό

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ-με την Ζήμενς αρχηγό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Απριλίου 2012 | 7:03 μ.μ.

 Αυτό πάντως δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Και εννοούμε την επιστολή που έστειλαν Θ. Τσουκάτος και Τ. Μαντέλης στον νέο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλο και με την οποία του ζητούν να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ ως «μάχιμα στελέχη».

Διαβάζουμε στην κοινή επιστολή που έστειλαν μεταξύ άλλων: «Αν είναι αλήθεια ότι το κίνημα μας αποτολμά νέο ξεκίνημα, τότε να κόψει τον ομφάλιο λώρο με τις πρακτικές της λαϊκίστικης αναζήτησης εξιλαστήριων θυμάτων. Ας τερματίσει την σπίλωση μαχητών του ΠΑΣΟΚ που δεν έκαναν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από το να μεριμνούν για την κοινή μας υπόθεση».

Εγκρίνουμε και επαυξάνουμε!!!  Είναι αδικία αυτό που συμβαίνει με τα δυο ΠΑΣΟΚικά στελέχη που βρέθηκαν στα αζήτητα από τον κομματικό μηχανισμό του κινήματος τους εξ αιτίας ατυχών συγκύριων που αποκάλυψαν κάποιες ψιλολαμογιές τους. Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι Πασόκοι που δεν είχαν την ατυχία να βγουν στον αφρό οι αρπαχτές τους και σήμερα ανέλαβαν και πάλι να μας «σώσουν» καλύτεροι είναι;

Πρέπει, επίσης, να ομολογήσουμε όμως ότι το καλύτερο σχόλιο στην προκειμένη περίπτωση το έκανε ο Γ. Παναγιωτόπουλος –ξέρετε, γράφαμε πριν μερικέςμέρες γ’ αυτό το ΠΑΣΟΚικό «μπουμπούκι»- που δήλωσε: «Αν γυρίζουν στο ΠΑΣΟΚ, Τσουκάτος και Μαντέλης οι αντίπαλοι μας θα φωνάζουν "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ-με την Ζήμενς αρχηγό"».  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger