Home » , » Ποιος αντιγράφει ποιον;

Ποιος αντιγράφει ποιον;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 | 5:31 μ.μ.

 Την φωτογραφία που παραθέτουμε μας την έστειλε ο σύντροφος Σεϊτ Αλντογάν και σημειώνει:

 «Η παραπάνω φωτογραφία τραβήχτηκε στην Κουρδική πόλη Ούρφα. Πάνω από 10.000 αστυνομικοί σε ατμόσφαιρα εισβολής προχώρησαν σε συλλήψεις, βαρβαρότητα για να εμποδίσουν την διαδήλωση των Κούρδων. 5.000 αστυνομικοί είχαν σταλθεί από τις άλλες πόλεις.
Παρόλη την κρατική τρομοκρατία δεν μπορούσαν να εμποδίσουν τον κόσμο που ήθελε να διαδηλώσει. Φαίνεται ότι οι ένστολοι δεν έφταναν και έτσι μπήκαν στον χορό και οι αστυνομικοί, ντυμένοι σαν Κούρδοι αγωνιστές. Δηλαδή κουκουλοφόροι του κράτους που ευθύνονται για χιλιάδες προβοκάτσιες και δολοφονίες.
Εάν δεν κρατούσαν τις ασπίδες ποιος μπορούσε να τους αναγνωρίσει; Ξέρουμε ότι οι διαδηλωτές φοράνε κουκούλες για να μην αναγνωριστούν από το κράτος. Το κράτος γιατί φοράει κουκούλα;».

Ασυναίσθητα μας ήρθε στο μυαλό το ρεπορτάζ που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες στο «Βήμα» ο γνωστός και μη εξαιρετέος Β. Λαμπρόπουλος το οποίο ανάμεσα στα άλλα ανέφερε:

«Εκατοντάδες αστυνομικοί παριστάνουν τους... αναρχικούς και κτυπούν ανελέητα με πέτρες και άλλα αντικείμενα διμοιρίες των ΜΑΤ που προσπαθούν να τους συλλάβουν. Οι αστυνομικοί, πρωταίτιοι των επεισοδίων, υποχωρούν για λίγο, ανασυντάσσονται και εξαπολύουν νέα επίθεση εναντίον των... συναδέλφων τους. Και μόλις κάποιος για τις ανάγκες της άσκησης "αναρχικός" συλληφθεί, λογοδοτεί ενώπιον των ανωτέρων του για ατολμία και έλλειψη ευελιξίας!». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τέτοιες ασκήσεις γίνονται στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο.

Και αναρωτιόμαστε: Ποιος αντιγράφει ποιον;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2012 στις 12:17 μ.μ.

..και αναρωτιέμαι: πρώτοι φορά σας πέρασε απο το μυαλό ότι όποιος κουκουλοφόρος "συγκρούεται" με την αστυνομία δεν είναι απαραίτητα αρχιδάτος αγωνισταράς και δεν πρέπει να τον ακολουθήσουμε σαν πρόβατα? H υπεύθυνότητα ξεχειλίζει απο όλες τις μπάντες..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger