Home » , , » Οταν το κράτος και οι μηχανισμοί του σακατεύουν και δολοφονούν (Βίντεο)

Οταν το κράτος και οι μηχανισμοί του σακατεύουν και δολοφονούν (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Απριλίου 2012 | 9:11 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την τηλεόραση του Σκάι και αναφέρεται στην δολοφονική επίθεση που δέχτηκε από «άντρα» των ΜΑΤ ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος.

 Επειδή το βίντεο αναφέρεται και στην κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα να επαναλάβουμε ότι θα γίνει αύριο στις 2 το μεσημέρι στο Α’ νεκροταφείο Αθήνας και κατόπιν δικής του επιθυμίας, θα είναι πολιτική. Μετά η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και την νεολαία να αποτίσουν φόρο τιμής στον Δημήτρη Χριστούλα με μαζική παρουσία στη κηδεία του στο Α νεκροταφείο. Δεν θα πούμε αντίο στον άνθρωπο που μας συγκλόνισε με το πολιτικό μήνυμα αντίστασης και εξέγερσης που έστειλε με σφαίρα που αφαίρεσε τη ζωή του γιατί θα το έχουμε παντοτινό σύντροφο στις εξεγέρσεις ενάντια στις άθλιες πολιτικές των Μνημόνιων και των κυβερνήσεων που ως σύγχρονοι Τσολάκογλου επιτίθενται στις δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα όλων μας σπέρνοντας τη εξαθλίωση και τη πείνα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Απριλίου 2012 στις 10:36 π.μ.

Mήπως ξέρει κανείς πού μπορεί κανείς να βρει το ύψος των συντάξεων των φαρμακοποιών, που δίνει το ΤΣΑΥ; Έψαξα χτες και βρήκα τα πάντα (όρους συνταξιοδότησης, δικαιούχους, κλπ,), αλλά τίποτε για το ύψος των συντάξεων. Ούτε καν πόσο έχουν μειωθεί με τα μνημόνια. Αν μπορεί κάποιος να δώσει κανένα λινκ, ή να γράψει έστω αν ξέρει ο ίδιος κάτι. Ευχαριστώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger