Home » , » Ο Νο 1 κίνδυνος για την Υγεία

Ο Νο 1 κίνδυνος για την Υγεία

Από mitsos175 , Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 | 2:38 μ.μ.


Εξαιρετικά Επείγον. 
Προσοχή:
Οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας προειδοποιούν για ένα μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Πολιτικός που εκδίδεται χωρίς προφυλάξεις, κόλλησε κατόπιν επανειλημμένων επαφών  με τοκογλύφους, ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΛΕΡΑ ή αλλιώς ΜΝΗΜΟΝΙΤΙΔΑ. Η ασθένεια αυτή εκδηλώνει συμπτώματα όπως: Περικοπές μισθών υγειονομικού προσωπικού, πάγωμα προσλήψεων ιατρών, ακόμα και καταργήσεις ολόκληρων Νοσοκομειακών Μονάδων ή Κέντρων Υγείας.

 Η λοίμωξη αυτή, είναι πολύ επικίνδυνη, καθώς προσβάλει όλους τους ανθρώπους. Από τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών, που υποχρεούνται να κλείσουν, οι οποίοι παρουσιάζουν ακατάσχετη οικονομική αιμορραγία, έως τους ασθενείς στα Νοσοκομεία που βρίσκονται σε ράντζα στους διαδρόμους. Οι τελευταίοι παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού του μισθού, αφού πληρώνουν ένα ολόκληρο μισθό σε εξετάσεις.

Άλλα συμπτώματα της πολιτικής αυτής ασθένειας, είναι η οικονομική αφαίμαξη των ταμείων, η οξεία φαρμακευτική ανεπάρκεια, δηλαδή η εξαφάνιση πολύτιμων φαρμάκων, η απουσία γαζών, οινοπνεύματος κλπ. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να έχουν οι συνταξιούχοι και μισθωτοί χαμηλού μισθού και υψηλού κινδύνου. Η παρουσία του θανατηφόρου ιού, είναι υπεύθυνη για τη λεγόμενη ασφυξία της ουράς, δηλαδή το απίστευτο στριμωξίδι και ταλαιπωρία των ασθενών στις ουρές των εξωτερικών ιατρείων και του ΙΚΑ.

Ο εν λόγω πολιτικός ιός, εξαφανίζει με απίστευτη ταχύτητα τις δωρεάν σύριγγες και την ιατρική υποστήριξη σε φτωχούς, διευκολύνοντας την έξαρση άλλων ασθενειών, όπως το AIDS, η ηπατίτιδα κλπ. Η οικονομική κατάπτωση των ταμείων, που είναι αποτέλεσμα της ασθένειας «ΜΝΗΜΟΝΙΤΙΔΑ», έχει σαν συνέπεια την παντελή περικοπή δωρεάν φαρμάκων για τους οροθετικούς ασθενείς, αλλά και στους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα.

Επίσης, η έλλειψη προσωπικού που οφείλεται σε αυτή την πολιτική επιδημία, σημαίνει υποβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αφού λάθη και παραλείψεις λόγω ελλείψεων, μπορεί να στοιχίσουν ζωές.

Η έξαρση της ασθένειας, που πρωτοεμφανίστηκε στην Περιοχή της Βουλής και τα Κανάλια, οδηγεί σε βαριά καταστολή των απεργιών, σε κώμα και τελικά σε θάνατο το σύστημα Υγείας.

Αυτό το blog, πάντα σέβονταν και σέβεται τα προσωπικά δεδομένα. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι, μπροστά στον κίνδυνο της μόλυνσης και με πόνο ψυχής, να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του πολιτικού που είναι η Νο 1 απειλή για τη Δημόσια Υγεία.   

Πρόκειται για τον Ανδρέα LOVE, όπως είναι γνωστός στην περιοχή που κάνει «πιάτσα», υπουργό του ΜΠΑΤΣΟΚ και υποψήφιο βουλευτή. Ο άμοιρος ασθενής, δούλευε στον οίκο ανοχής γνωστός ως Κυβέρνηση ΓΑΠ και αργότερα, υποχρεώθηκε να πηγαίνει ανεπιφύλακτα με τροικανούς, στον γνωστό “studio” Παπαδήμιου.

Ο λαός θα ασκήσει σε βάρος του δίωξη από τα βουλευτικά έδρανα σε βαθμό κακουργήματος, εφόσον θεωρείται ότι εν γνώσει του μετέδωσε την ασθένεια στους απλούς πολίτες. «Είναι γαϊδουριά να κάνεις αυτά στο λαό» ξεσπάθωσε μια αγανακτισμένη κυρία. «Ντροπή και αίσχος. Αφού με κόλλησε Μνημονίτιδα, ή ζωή μου έγινε κόλαση. Απαιτώ την τιμωρία του», είπε ένα από τα θύματα του υπουργού.

Οι αρμόδιες αρχές παρακαλούν τα γίδια που συνευρίσκονται πολιτικά και έχουν έρθει  σε επαφή ψηφίζοντας ανεπιφύλακτα αυτό τον τύπο, να πάνε αμέσως για εξετάσεις στα πλησιέστερα Ψυχιατρεία. Η λοβοτομή που θα κάνουν, είναι μια προσφορά του ομίλου Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης.

Δυστυχώς ανεπίσημες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των πολιτικών οι οποίοι είναι φορείς της Φασιστικής Μνημονιακής Λέρας σε εκατοντάδες.  

Εκ των Αρμοδίων Υγειονομικών Υπηρεσιών και Κατασταλτικών μηχανισμών.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 3:41 μ.μ.

Καταπληκτικό!

Ελπίζω σ/φοι να μην εγείρει αφορμή για διώξεις μιας και αναφέρεται προφανώς στον you know who...

Είναι αδίστακτα τα γεράκια...

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 4:15 μ.μ.

Ο Λοβέρδος, αγαπημένο παιδί της Τρόικας και των Βρυξελλών, αναδεικνύεται σταθερά στον πιο επικίνδυνο εκπρόσωπο μνημονιακού καθεστώτος για τον λαό και τα συμφέροντά του. Ένας συνδυασμός πολιτικά και ιδεολογικά νεοφιλελεύθερου μακελλάρη και προπαγανδιστή του ρατσισμού με τις πράξεις και τα έργα του. Είναι ο Μέγκελε της μνημονιακής εποχής.Μια αξιόλογη πολτική μεταγραφή για τη Χρυσή Αυγή. Μαύρο στις εκλογές της Κυριακής, αλλά κι αν εκλεγεί καθημερινό μαύρισμα με την κινηματική δράαση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger