Home » , » Ο Ν. Μπογιόπουλος στην "Ελληνοφρένεια" (Βίντεο)

Ο Ν. Μπογιόπουλος στην "Ελληνοφρένεια" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 | 5:33 μ.μ.

Ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, Νίκος Μπογιόπουλος, είχε μια ενδιαφέρουσα σήμερα παρουσία στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια».

Το στέλεχος αυτό του ΚΚΕ διαθέτει μαρξιστική-λενινιστική κατάρτιση, ευστροφία λόγου όπως επίσης είναι καλός γνώστης της διεθνούς και εσωτερικής πολιτικής κατάστασης κάτι που αναγνωρίζουν και οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Την συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε σήμερα στον ρ/σ Real την παραθέτουμε σε βίντεο και αν και η διάρκεια της είναι αρκετά μεγάλη –διαρκεί περίπου 40 λεπτά- θα σας προτείναμε να την παρακολουθήσετε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 6:48 μ.μ.

Επειδή ο Μπογιόπουλος έχει πολλές δυνατότητες φρόντισε η Παπαρήγα και η κλίκα της να μπεί στο επικρατείας σε ΜΗ εκλόγιμη θέση. Η ίδια κλίκα το ίδιο έκανε και με άλλους γνωστούς στον κόσμο αγωνιστές: Δεν τους έβαλαν σε ψηφοδέλτια γιατί φοβούνται: 1)ότι θα τους ψηφίσει ο κόσμος 2) τα μετά από την εκλογή τους στη Βουλή.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 8:39 μ.μ.

Προσεξε φιλε γιατι ο ακρατος αντικομμουνισμος
τυφλωνει.
Αδικαιολογητα παιδαριωδης η "αναλυση" σου.

AntonXXXX

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 8:44 μ.μ.

Ο καθενας εχει συγκεκριμενο ρολο στο ΚΚΕ.
Ενας ο οποιος ειναι βουλευτης δεν ειναι ανωτερος απο τα υπολοιπα μελη. Σαν δημοσιογραφος οπως ειναι τωρα μπορει να προσφερει πολυ περισσοτερα πραγματα.
Ας μην ψαχνουμε αφορμες να την πουμε στο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 8:59 μ.μ.

Ο Νίκος είναι από τα πιο αριστερά στελέχη του ΚΚΕ(Γι'αυτό και τον έβαλαν number 7 στο επικρατείας).
Από τους πρώτους που φύγαμε το 1989 από την ΚΝΕ της συγκυβέρνησης με τον Μητσοτάκη και τον Τζανετάκη,και φτιάξαμε το Νέο Αριστερό Ρεύμα...και είχαμε και δικαστήρια ποια ΚΝΕ έχει το δικαίωμα της εφημερίδας ΟΔΗΓΗΤΗΣ.
Τώρα γιατί ξαναγύρισε στο ΚΚΕ και δεν στυρίζει ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν ξέρω!!
Φίλε, σύντροφε Νίκο, πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς από έναν σύντροφο του Οικονομικού της Νομικής...
υ.γ.που είναι τα μακριά ξανθά μαλλιά σου;

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 9:32 μ.μ.

6:48
Ο Μπογιόπουλος πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν νομίζω να καίγεται ιδιαίτερα να μπει στη βουλή αφού ήδη προσφέρει πάρα πολλά στο κίνημα ως δημοσιογράφος.
Ακους εκεί φοβούνται. Καλό!

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 10:00 μ.μ.

Χα,ανωνυμε εισαι μακρια νυχτωμενος.Προφανως πιστευεις και εσυ οτι μεσα στην βουλη παιζονται τα μεγαλα παιχνιδια!Οταν λες οτι το ΚΚΕ εκανε διακρισεις και σε αλλους αγωνιστες μαλλον αγνοεις την αξια του σ.Μαργαριτη και την τεραστια προσφορα του στο κινημα.Επισης να φανταστω οτι θρεφεις μεγαλη συμπαθεια στον Μπογιο,ομως με τα λεγομενα σου τον λες χαζο.Λες ενας πραγματικος αγωνιστης ή εστω ενας νοημων ανθρωπος σαν και τον Μπογιοπουλο να ανεχοταν να τον ακυρωνει η καθε κλικα;Και εν πασει περιπτωσει το ΚΚΕ ξερει ποιοι πρεπει να μπουν στην βουλη και ποιοι εχουν να κανουν δουλεια εξω απο αυτη.
Υ.Γ.Προσφατα σε μια περιοδεια του Πρωτουλη νομιζω στο Καματερο τον ρωτησαν γιατι δεν τον θελει το Κομμα για βουλευτη και εκεινος απαντησε:"Σας παρακαλω τωρα με λετε οππορτουνιστη,εχω και αλλες δουλειες να κανω" :)
Λαμπρος.

Ανώνυμος
3 Μαΐου 2012 στις 10:45 μ.μ.

@ Ανώνυμο 8:39
Αντικομμουνιστές είναι αυτοί που πασχίζουν να μην εκφραστεί εκλογικά η δύναμη της Αριστεράς, που διατυμπανίζουν ότι δεν θέλουν ψήφους και που θα βγάλουν τον σύριζα στην τρίτη θέση στη βουλή. Δεν έκανα καμμιά ανάλυση αλλά διαπίστωση όταν είδα τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

@9:32
Τρία πουλάκια κάθονταν...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 9:32 π.μ.

Προς @ Ανώνυμο 8:39, την αμόλησες

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 2:15 μ.μ.

Μάλιστα.Η κοινωνικοποίηση του δημόσιου πλούτου και η λαική εξουσία δεν ανήκει ούτε άνηκε ποτέ ως copyright στο ΚΚΕ.Ανήκει στους λαούς και σε όσους πιστεύουν το οικονομικό μοντέλο της Αριστεράς.Η στρατηγική λοιπόν γι'αυτό το μοντέλο έίναι η Αριστερά.Ο ''κάθε στρατηγός'' εφαρμόζει τη τακτική,τις τακτικές για να εφαρμόσει τη στρατηγική ιδέα προκειμένου να φτάσει στο στόχο του.Ενώ όμως είναι μια ιδέα με τους περισσότερους μαχητές στο πλευρό της να πολεμήσουν γι'αυτό, οι στρατηγοί τσακώνονται για την τακτική τους χωρίς να έχουν αποδειχτεί ο ένας καλύτερος του άλλου. Και δυστυχώς οι μαχητές άρχισαν να αιμοραγούν από τα όπλα των αντιπάλων οπότε πήρανε θέση.Το αν η τακτική που διαλέξανε έιναι η σωστή θα το δείξει σύντομα ο αγώνας τους γιατί αν δεν είναι θα ζητήσει εξηγήσεις απο τον Τσίπρα.Ξέρει και ο ίδιος ότι από τους πρώτους που θα το βρεί θα είμαστε εμείς οι αριστεροί που πολεμάμε να σώσουμε τον εαυτό μας και τις οικογένειες μας.Φίλοι αριστεροί διαχειριστείτε την ενότητα μας και τις αντιθέσεις μας ως κόρη οφθαλμού.Επιλέγουμε άλλη μια τακτική πρώτη φορά όμως με αξιώσεις και πρέπει να το παλέψουμε

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 4:30 μ.μ.

Ο Μπογιόπουλος καλώς-κακώς, παραθέτει επιχειρήματα. Μπορείτε να αντιπαρατεθείτε σε αυτά ή απλώς μιλάτε για "ενότητα" για να καλύψετε την προγραμματική σας ανεπάρκεια;

Ενότητα σε ποια βάση; Σε βάση "γραφείων", ή σε ταξικό επίπεδο. Mπορείτε να μας απαντήσετε;
Ή το μυαλό σας με την απαγόρευση των κομμάτων και των συνδικάτων που επιβάλλατε στις πλατείες, αμβλύνθηκε τόσο πολύ ώστε να έχετε το ίδιο περίπου πρόγραμμα με την αντι-μνημονιακή ακροδεξιά;

Δεν ήξερα ότι το "μέσα στο ΕΕ -Ε υρώ", η "μη κρατικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο", και οι "διαπραγματεύσεις για το χρέος αντί της μονομερούς διαγραφής του χρέους", η παραμονή στο ΝΑΤΟ να είναι "αιτήματα της εργατικής τάξης"..

Πιθανόν όταν ο Τσίπρας που δίνει συνέντευξη για Μέγα Αλέξανδρο σε ακροδεξια μπλοκ και κατά μεταναστευτικών οργανώσεων, ή μιλούν για αυτόν με κολακευτικά σχόλια στο defence.net και ζητά "υγιή επιχειρηματικότητα",
να είναι "μοντέρνος αριστερός" σε σχέση με εμάς που επιμένουμε στις ταξικές διαφορές..

4 Μαΐου 2012 στις 6:30 μ.μ.

"το ΚΚΕ ξερει ποιοι πρεπει να μπουν στην βουλη και ποιοι εχουν να κανουν δουλεια εξω απο αυτη."

Σύντροφε ανώνυμε που το έγραψες αυτό δείχνεις τη πραγματική "δημοκρατική" δομή του.
Γι'αυτό μην διαφωνέίς με τον καθοδηγητή στις ΚΟΒΕΣ,
ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 6:42 μ.μ.

'Eνα μικρό σχολιάκι..ποιόν προτιμάς να ακούς να
μιλάει;τον Μπογιόπουλο,τον Χαλβατζή,ή τον Μαίλη;
Εγώ πάντως θα ήθελα ένα debate
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ...
ο πράος λόγος της Αλέκας δεν ξυπνάει τα πρόβατα!
ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕ!!!!
ΓΚΕΒΑΡΑ,ΚΑΣΤΡΟ,ΤΣΑΒΕΣ KΛΠ...ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ;;;;

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 11:53 μ.μ.

ανωνυμε 8.59 για αυτο εισαι εσυ στην Ανταρσια και ο Μπογιοπουλος στο ΚΚΕ. Γιατι για εσενα η καλυτερη αξιοποιηση ενος Μαρξιστη αναλυτη ειναι ενα εδρανο της βουλης.

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2012 στις 11:18 π.μ.

ανωνυμε 11.53 για μένα το έδρανο της βουλής είναι
ο δρόμος και ο αγώνας...άλλοι κάθωνται στα έδρανα της τόσα χρόνια..δες τους εδώ
http://www.e-politikos.gr/apotelesmata

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2012 στις 12:01 μ.μ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 11:53.ΜΗ ΜΑΣ ΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!ΚΑΖ

Ανώνυμος
5 Μαΐου 2012 στις 8:20 μ.μ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΡ ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΚΚΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ?

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2012 στις 6:42 μ.μ.

Επειδή, ευτυχώς για το λαό μας, το ΚΚΕ διαθέτει πάρα πολλούς ικανούς ανθρώπους, μήπως ν' αναδείκνυε όλους αυτούς σ' όλες τις ηγετικές και βουλευτικές θέσεις ταυτόχρονα, για να ικανοποιηθούν οι δήθεν ενδιαφερόμενοι κοκουεδολόγοι;
Χιούμορ κάνω, διότι μόνο με μια εξέλιξη θα ικανοποιηθούν αυτοί: Να πάψει το ΚΚΕ να είναι επαναστατικό κόμμα. Να γίνει δηλαδή κάτι σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ... Αυτό δε θέλετε κ.κ. δήθεν...; Τσάμπα περιμένετε παιδιά και τσάμπα πασχίζετε. Εκτός..., αν δεν το κάνετε τσάμπα αλλά επί χρήμασι... Τότε, άξιος ο μισθός σας...

15 Ιανουαρίου 2013 στις 3:15 π.μ.

@ Ανώνυμος 10:45 μ.μ.

Εάν φτάσουμε να λέμε πως «Αντικομμουνιστές είναι αυτοί που πασχίζουν να μην εκφραστεί εκλογικά η δύναμη της Αριστεράς», τότε το ΝΑΡ, τα στελέχη του ΚΚΕ όπου αποχώρησαν από το κόμμα το 89, θα πρέπει να έχουν και μια καλή εξήγηση, γιατί εμφανίστηκαν αντίθετοι στην συνεργασία με την ΕΑΡ ( πέρα από την κατάληξη όπου είχε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ αυτός), και έκαναν λόγο για οπορτουνιστικό ολίσθημα του ΚΚΕ. Και η ΕΑΡ τότε ως ένα αριστερό κόμμα εμφανιζόταν, με «στρατηγικό» του στόχο τον σοσιαλισμό ( πέρα από το πώς ερμήνευε τον σοσιαλισμό). Έχουμε φτάσει μάλλον στο σημείο να αναιρούμε το παρελθόν, για την επίτευξη μιας συμμαχίας με το ΚΚΕ σήμερα???

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger