Που το πάνε;

Από mitsos175 , Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 | 2:48 π.μ.


Πριν πω οτιδήποτε, να εκφράσω τα συλληπτήρια μου, για τη δολοφονία του Αθανασίου Λαζανά. Είμαι εναντίον των εγκλημάτων, που γίνονται σε βάρος συνανθρώπων μας (φόνοι, βιασμοί κα) και θέλω οι ένοχοι να οδηγούνται στη δικαιοσύνη.
Οι ένοχοι. Μια λέξη κλειδί στην όλη Ιστορία. Ο τριαντάχρονος Θανάσης Λαζανάς έπεσε νεκρός στην Πάτρα. Οι μαρτυρίες λένε, ότι δέχθηκε μαχαιριές από αλλοδαπούς.

Οι ναζί βρήκαν την ευκαιρία που ήθελαν. Πριν καλά, καλά, ολοκληρωθούν οι έρευνες, συγκεντρώθηκαν μπροστά από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο, που οι μετανάστες χρησιμοποιούν για κατάλυμα κι επιχείρησαν να μπουν στο χώρο. Η αστυνομία που ήταν εκεί τους απώθησε μετά από μικροσυμπλοκές.

Το πρώτο που παρατηρώ είναι η καπήλευση ενός θανάτου. Τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες όχι μόνο δεν απαλύνουν τον πόνο των συγγενών, αλλά σπιλώνουν τη μνήμη του νεκρού. Η καπήλευση τέτοιων περιστατικών είναι συνήθης πρακτική για τα φίδια. Η δημιουργία φόβου και εχθρότητας οδηγεί στο ρατσισμό.  

Ιδιαίτερη σημασία έχει και ο χρόνος. Η ακροδεξιά θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει. Δεν της βγαίνει το δίλλημα Ευρώ – Δραχμή και θα προσπαθήσει να διαστρέψει την κατάσταση.

Στο μίσος δίνει απάντηση η λογική: Αν αυτοί που χτύπησαν το νέο, ήταν Έλληνες, θα γίνονταν συγκέντρωση; Προφανώς όχι. Θα καταδίκαζαν φυσικά όλοι την πράξη και θα περίμεναν την απονομή της τιμωρίας στους ενόχους.

Αν το θύμα ήταν μετανάστης από μετανάστες; Τότε το πιο πιθανό θα ήταν, η αστυνομία να μην πολυσκοτισθεί. Οι ρατσιστές πάλι θα προσπαθούσαν να συνδέσουν την εγκληματικότητα με τους αθώους πρόσφυγες, ως εκεί.

Αν Έλληνες μαχαίρωναν μετανάστη; Πόσοι από αυτούς δεν δέχτηκαν επιθέσεις;

Για την ίδια πράξη, έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση, ανάλογα με την καταγωγή των θυτών ή των θυμάτων. Το βρίσκετε λογικό; Αν στο εξωτερικό, που πήγαν πολλοί δικοί μας, έκανε κάποιος Έλληνας ένα έγκλημα και υπήρχε αυτή η αντίδραση, αυτός ο ρατσισμός εναντίον όλων, δε θα μιλούσαμε για αδικία και πογκρόμ;

Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και ο κάθε ένας από μας έχει το δικό του χαρακτήρα. Είναι δε, υπεύθυνος για τις πράξεις του. Σκεφτείτε τι παραλογισμός είναι η ξενοφοβία. Ένας σε κάποιο χωριό σκοτώνει το γείτονα του. Θα πρέπει οι χωριανοί να τα βάλουν με  το χωριό, δηλαδή με τον εαυτό τους!;

Είμαστε ως άνθρωποι υποχρεωμένοι να καταδικάσουμε τα εγκλήματα. Είμαστε επίσης υποχρεωμένοι, να προστατέψουμε εντελώς αθώους ανθρώπους από την τυφλή βία και το παράλογο μίσος.

Η εγκληματικότητα δεν έχει σχέση με τη μετανάστευση. Έχει σχέση με πάρα πολλούς άλλους παράγοντες. Αν την εγκληματικότητα, τους φόνους τους βιασμούς, τις κλοπές κλπ  τους έκαναν ξένοι, δεν θα υπήρχε πριν έγκλημα στη χώρα. Κι όμως. Και φόνοι γίνονταν δυστυχώς, και άλλα αποτρόπαια εγκλήματα.

Τα μεγαλύτερα εγκλήματα τα έχουν κάνει πολιτικοί. Ποιος ανάγκασε τους Αφγανούς να φύγουν; Ο πόλεμος. Γιατί έγινε πόλεμος; Για τα συμφέροντα. Για το λίθιο και άλλα πολύτιμα ορυκτά. Ποιος τον άρχισε; Η υπερδύναμη. Αν υπήρχε ειρήνη στη χώρα τους και ευημερία, θα έρχονταν εδώ να τρώνε σκουπίδια και να μένουν σε γιαπιά; Προφανώς όχι.

Ποιος σε κλέβει κάθε μέρα; Ποιος σήμερα ανακοίνωσε τις προαποφασισμένες περικοπές στη σύνταξη; Αυτό και αν είναι κλοπή. Κάθε μήνα, κατά συρροή. Ποιος σε σκοτώνει αργά, βασανιστικά στα νοσοκομεία; Οι περικοπές στην υγεία, που έχουν φέρει το ΕΣΥ σε χειρότερη κατάσταση από πόλεμο.    

Ας δούμε κάτι ακόμα. Τι κάνει η αστυνομία; Καταστολή. Ποιόν ορκίστηκε να προστατεύει; Εμάς. Ποιόν προστατεύει και από ποιόν παίρνει διαταγές; Από τους πολιτικούς. Τι δώσαμε εμείς στην κρίση; Μισθό, σύνταξη, περιουσία, χάσαμε τη δουλειά μας κλπ. Δώσαν ή πήραν οι πολιτικοί; Πήραν. Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες;

 Ο αποπροσανατολισμός είναι αγαπημένο παιχνίδι του φασισμού. Παρουσιάζονται δήθεν ως προστάτες. Τους μόνους που προστατεύουν είναι τα μεγάλα αφεντικά. Από εσάς θέλουν να τους δώσετε δύναμη. Μετά θα σας φερθούν όπως στους ξένους, να το ξέρετε. Μάθετε πως ζούσαν επί εποχής του Χίτλερ στη Γερμανία ή εκεί που υπήρχε φασισμός και θα καταλάβετε. Δεν σας αγαπούν, ξενόφοβοι μικροαστοί. Δεν αγαπούν κανένα. Μόνο μισούν. Προσέξτε τι κάνετε.

Ένας μύθος για τα αποβράσματα της χρυσής συμμορίας, είναι ότι δήθεν «θα πουλήσουν τσαμπουκά» στους διεφθαρμένους πολιτικούς. Ότι τάχα θα συγκρουστούν. Είδατε κάτι τέτοιο; «Κυρίες» στη βουλή. Όχι μόνο δεν πρόκειται να πειράξουν τους φαύλους, αλλά σαν όμοιοι, θα τους υπερασπιστούν. Επιτίθενται σε άοπλους μετανάστες επί το πλείστον. Ακριβώς γιατί είναι εύκολοι στόχοι. Ένας πεινασμένος, φτωχός που δεν τον εμπιστεύεται, ούτε τον ακούει κανείς. Ο τέλειος στόχος, για να βγάλει κάποιος τα κόμπλεξ του.

Το ερώτημα σαν κοινωνία είναι τι ζητάμε. Θέλουμε δικαιοσύνη ή εκδίκηση; Αποκατάσταση αλήθειας ή φανατισμό; Ισονομία ή ρατσισμό; Πραγματική ασφάλεια ή φόβο; Για μας, τους Αριστερούς τέτοια διλήμματα έχουν απαντηθεί. Θα υπερασπιζόμαστε τους αδύναμους μετανάστες, όπως ακριβώς υπερασπιζόμαστε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς από τα νύχια των πλουσίων εκμεταλλευτών. Γιατί για εμάς, ο φτωχός, ο αδικημένος, ανεξάρτητα από το φύλο, εμφάνιση, εθνικότητα κλπ είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.    

Κρατείστε κοντά τα χέρια σας λοιπόν από τους αθώους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 8:03 π.μ.

Η καπηλεία δεν αφορά μόνο τους χρυσαυγίτες
Σε ανάλογη περίπτωση με θύμα αλλοδαπό τα ίδια θα έκαναν οι αναρχικοί.
Η μονοθεματικότητα του μεταναστευτικού καθιστά τους δύο χώρους (αναρχικοί-χρυσή αυγή) συγκοινωνούντα δοχεία και τις δύο οψεις του ίδιου νομίσματος.
Του νομίσματος εκείνου που παίζουν οι ντόπιες και η υπερεθνική ελίτ γιατι προτιμούν τις φυλετικές συρράξεις από τις ταξικές.
Τελικά η μονοθεματικότητα του μεταναστευτικού γίνεται πολύτιμο εργαλείο κυριαρχίας του παγκόσμιου οικονομικού ολοκληρωτισμού.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 9:43 π.μ.

ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι ασχετα με την γλωσσα τους, την θρησκεια τους, το χρωμα τους. και φυσικα κανεις δεν ειναι καλυτερος, η ανωτερος απο τον αλλο.
το προβλημα ειναι οτι το θυμα γεννηθηκε και ζουσε στην συγκεκριμενη πολη μεχρι που καποιοι εγκληματιες εγκατασταθηκαν παρανομα στο συγκεκριμενο μερος και του αφαιρεσαν την ζωη. η αμεση απελαση ολων των λαθρομεταναστων οσο και αν ειναι σκληρο, φανταζει ως η μονη λυση πριν θρηνησουμε και αλλα θυματα.

Μάρκομ Ξ
23 Μαΐου 2012 στις 2:20 μ.μ.

Το έγκλημα γεννιέται από τη φτώχεια και αναπτύσσεται από την ανοχή της επίσημης πολιτείας. Να συλληφθούν το συντομότερο δυνατό οι ένοχοι (ή ο ένοχος δεν γνωρίζω αν είναι ένας ή πολλοί). Όσο το επίσημο κράτος δεν παίζει τον ρόλο που οφείλει να παίξει, θα υποκαθίσταται από παρακρατικούς (βλ. και μαφία στην Ιταλία). Η φυλή και το φύλλο δεν έχουν καμιά σχέση με την εγκληματικότητα. Αυτό έχει αποδειχτεί επιστημονικά.
Όπως δεν θα ήθελε κανείς να διωχτούν όλοι οι Έλληνες μετανάστες από μια χώρα αν ένας (ή περισσότεροι) από αυτούς εγκληματούν, έτσι δεν θα βοηθήσει σε τίποτα να διώξουμε διά της βίας τους μετανάστες από εδώ. Απογκετοποίηση, νομιμοποίηση για όσους επιθυμούν να μείνουν και να δουλέψουν, καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ, αστυνόμευση για το λαό και όχι για τους παρακρατικούς, άρνηση συμμετοχής με οποιονδήποτε τρόπο σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους που γεννούν μεταναστευτικά ρεύματα. Πόλεμος ενάντια στη φτώχεια και όχι ενάντια στους ανθρώπους.
Οι ψευτο - αγανακτισμένοι πολίτες (=χρυσαυγίτες και λίγοι θερμοκέφαλοι) να υποστούν τις συνέπειες του νόμου και να διερευνηθεί αν λειτούργησαν υπό τις εντολές της οργάνωσής τους.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 2:56 μ.μ.

Σχολιο πρωτο. "Η αστυνομια δεν ηταν ετοιμη" λεει να αντιδρασει. Φαινεται πανετοιμη και πανοπλη ειναι μονο οταν καταστελει πορειες, απεργιες και κινητοποιησεις. Οταν την πεφτουν Χρυσαυγιτες ειναι ανετοιμοι.

Σχολιο δευτερο:ο κυριος λιγο πριν το τελος με τα γυαλια που μιλαει και λεει αυτα που λεει, εχω να σημειωσω οτι σε αλλο βιντεο στο ιντερνετ ΜΑΛΩΝΕΙ και διωχνει Χρυσαυγιτες και ιδιαιτερα τσαμπουκαλευεται με τον βουλευτη της Χρυσης Αυγης στο τελος. Οι κατοικοι γενικα δεν θελαν να εμπλακουν οι Χρυσαυγιτες, αλλα οι εν λογω με τον ετσι θελω και τα καλαλια αλλο που δεν θελαν, επελεξαν να ειναι αυτοι που ταχα μου "συκρουονται" και "αγωνιζονται". Οι ουρακοταγκοι αυτοι πρεπει να απομονωθούν, το λαικο κινημα πρεπει να τους βαλει στην γωνια.
Ηταν καθαρα κινηση συπσειρωσης των οπαδων τους.
Δεν εχει καμια σχεση με λαικη οργη ή αγανακτηση.
Ειναι βαλτοι.

kage

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 2:59 μ.μ.

Αν αυτά είναι σχόλια αναγνωστών αριστερού μπλογκ, φαντάζομαι τι θα γραφεται στα ακροδεξιά.
"Η μονοθεματικότητα του μεταναστευτικού καθιστά τους δύο χώρους (αναρχικοί-χρυσή αυγή) συγκοινωνούντα δοχεία και τις δύο οψεις του ίδιου νομίσματος."

Είναι ντροπή σου 8:03π.μ να εξομοιώνεις το μόνο ίσως πολιτικό χώρο που έχει αντιπαρατεθεί με την άνοδο του εγχώριου φασισμού με τους χρυσαυγίτες, Η πολιτική αλητεία σε όλο της το (σταλινικό;) μεγαλείο. Κοίτα να χαϊδέψεις τα αυτιά κανενός νοικοκυραίου και όταν πάρει το τσεκούρι να κυνηγά κι εσένα τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε ο "λαός δεν σκύβει το κεφάλι" όπως βλέπεις, απλά κυνηγά όποιον μπορεί...Ζήτω η πολυθεματικότητα!!!!

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 4:14 μ.μ.

Ντροπή σας να εξισώνετε τον αναρχικό χώρο με τα φασισταριά.....

Καμία σχέση ο ένας με τον άλλο. Βάλτε στο ίδιο τσουκάλι λοιπόν τους δοσίλογους και τους κομμουνιστές στον εμφύλιο, ως τα δύο άκρα και την "παραβολή", όλοι Έλληνες είμαστε.

Ντροπή.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 6:25 μ.μ.

το μονο που εγινε χθες ειναι οτι χρυσαυγιτες με στολη παιξαν πολεμο με ομοιδεατες τους χωρις στολη.ισως δεν τους εφταναν οι στολες .επισης ο 803 να μας πει σε ποιο νομισμα ευρω η δραχμη αναφερεται? ΣΤΟΝ 943 θα πω οτι οι ενοχοι πιαστηκαν οι υπολοιποι δε οσο σκληρο κι αν σου ειναι ειναι ακομα αθωοι.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 7:49 μ.μ.

καλα δεν ντρεπεστε να αφηνετε σχολια σαν του 8:03π.μ ...ωραιο αριστερο σαιτ εισται.Αλλα φαινετε προκειμενου να παρετε κανα ψηφαλακι παραπανω ολα επιτρεπονται....σωστα???

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 9:08 μ.μ.

"Η ακροδεξιά θα προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει. Δεν της βγαίνει το δίλλημα Ευρώ – Δραχμή και θα προσπαθήσει να διαστρέψει την κατάσταση."
Αυτή είναι η ουσία της πολιτικής της και ο λόγος ύπαρξης του Φασισμού!Να στρέφει την απόγνωση και την οργή του λαού απο την πιό επιθετική,λαίμαργη και φιλοπόλεμη μερίδα του Κεφαλαίου σ άλλους στόχους όπως οι Εβραίοι,οι μελαμψοί και άλλες μειοψηφίες και να βγαίνει αλόβητο το σύστημα!

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2012 στις 12:35 π.μ.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι θα γίνει σε 5 χρόνια που θα έχουμε πάνω απο 7 εκ. λαθρομετανάστες;
Για ποιόν εργάτη νιάζετε η αριστερά;

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2012 στις 1:53 π.μ.

Ήμαρτον πια, απεγκλωβιστείτε λίγο από τις ιδεολογικές προκαταλήψεις, γιατί αρχίζετε να μοιάζετε με ρομπότ.
Η Ελλάδα δεν αντέχει τόσο μεγάλο αριθμό λαθρο/μεταναστών, είναι κοινή λογική. Και αυτοί υποφέρουν και οι μόνιμοι κάτοικοι. Πηγαίνετε να δείτε τι γίνεται στα χωριά. Οι Πακιστανοί τρώνε ακόμα και στα σκυλιά των ανθρώπων. Οι Αλβανοί είναι χωμένοι παντού και παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα!
Είστε όλοι πολλοί νέοι για να έχετε παιδιά ; Για κυκλοφορήστε με μια 9χρονη ανιψιά σας και θα δείτε πολλούς Πακιστανούς να την κοιτάζουν σαν ....γκόμενα! Τι είπατε; Έχουν άλλη κουλτούρα; Να την κρατήσουν για τους εαυτούς τους και να σέβονται το χώμα που πατούν.
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά με τους αλλοδαπούς. Τα υπεραπλουστεύετε όμως. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα προσποιείστε. Κανείς σας δεν θέλει ν αζει σε ένα γκέτο μουσουλμάνων, για παράδειγμα. Κανείς σας δεν θέλει να μείνει έστω δίπλα σε γύφτους. Είσαστε ρατσιστές, ή το πρόβλημα είναι η αισθητική, η κουλτούρα κλπ κλπ.
Καλή η θεωρία, αλλά πώς θα θρέψουμε όσα πολλά στόματα; Θα έπρεπε φυσικά να γίνεται διαχωρισμός. Να εξακριβώνεται ποιοι δεν μπορούν να γυρίσουν στις χώρες τους, λόγω πολιτικών διώξεων και οι υπόλοιποι , μέσα από ανθρώπινες διαδικασίες να επαναπατρίζονται. Ή ακόμα καλύτερα θα ήταν ,κατά παράβαση των υπογραφών των πολιτικών μας, να τους ξαμολάμε στην Ευρώπη, όπου ευχαρίστως θα πήγαιναν. Για να πάρουν και εκεί τα μαθήματά τους οι πρωτοκλασάτοι ρατσιστές.

Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει. Το να αναμασάμε ιδεολογίες δείχνει καλή αποστήθιση.

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2012 στις 2:16 π.μ.

συμφωνώ ότι η εξίσωση ακροδεξιών,ρατσιστών με τους αναρχικούς, αντιεξουσιαστές είναι το λιγότερο αφελής. Όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν και πολλά περιστατικά από sites του χώρου που βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν ρατσιστικά, εγκλήματα και επιθέσεις που δεν είχαν καμία σχέση. Επίσης να θυμίσω ότι ο ανθελληνισμός είναι επίσης ρατσισμός και η "μεταναστολατρεία" είναι βλακεία. Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό. Κάποιος πήγε να κλέψει από το σακίδιο της αδερφής μου σε κάποια πορεία και όταν εκείνη το πήρε χαμπάρι και αντέδρασε της είπαν οι σύντροφοί της "μη το κάνεις θέμα, δε βλέπεις, είναι μετανάστης" ??? Μέτρο λοιπόν στο λόγο και τις πράξεις μας και κυνήγι στους φασίστες.

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2012 στις 1:02 μ.μ.

καλα ειναι δυνατον σε "αριστερο" σαιτ να γραφονται αυτα? Πρωτα εξισωνετε ο αναρχικος χωρος με τους φασιστες!!!! Υστερα βλεπουμε ξενοφοβικα σχολια οπως
"Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι θα γίνει σε 5 χρόνια που θα έχουμε πάνω απο 7 εκ. λαθρομετανάστες;
Για ποιόν εργάτη νιάζετε η αριστερά"
Εσυ που το εγραψες δν ξερω αν εισαι οντως αριστερος(χλωμο το βλεπω) μαθε ομως πως για αυτους που θα νοιαστουμε ειναι το παγκοσμιο προλεταριατο μακρυα απο εθνικους-φυλετικους διαχωρισμους(μαλλον λαθος πλευρα διαλεξες φιλε)

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2012 στις 1:16 μ.μ.

Αφου αρχικα καποιοι τους ανέχτηκαν στην πανω πλατεια και νομιμοποίησαν σε ενα βαθμο την παρουσία τους,
δεν εκαναν το ιδιο για αλλους, εκτος απο τους μεταμφιεσμενους συριζεους αλλα επιτέθηκαν σε οργανώσεις
με ιστορια στο κίνημα οπως στους μ-λ και οχι μονο (διαχρονικά)
οταν καίνε (για ποιο λογο δεν καταλαβαίνω) την μιση Αθήνα και εχουν δολοφονήσει αθώους ανθρώπους
τοτε λοιπον κανουν στα ματια της της κοινωνίας τους φασιστες ποιο συμπαθητικούς και σαφώς λιγότερο
επικίνδυνους (για την ωρα) αντικειμενικά, δημιουργώντας μεγαλύτερα προβλήματα στους
ιδιους τους μετανάστες που θα γινουν το μαξιλάρι αυτης της ιστοριας.αυτο πραγματικά ειναι κατόρθωμα
Γιατι δηλαδή οι "αναρχικοι"να εχουν το μονοπώλιο της βίας στα ματια του κοσμου ?
άλλωστε απο οτι βλέπουμε μοιάζουν και πολυ, κράνη πετρες μολοτοφ και ανωνυμία που επιτρέπει ολα
τα ενδεχόμενα ,εχει λοιπον ο καθε ενας το δικαίωμα να κανει τους δικους του συνειρμούς.
Οταν θεωρούν παιχνίδι την πρόκληση της συντηρητικής κοινωνίας με ανούσιους τροπους
σε βαθος χρόνου αρχιζουν τα προβλήματα
Το οτι ενας αυτοπροσδιορίζεται ως κατι και παρουσιάζει σαν πραξη "αντίστασης" την επιθυμία να εκφράσει
την αγαπη του για την βια αυτο δεν σημαίνει τίποτα για αλλες κοινωνικές ομαδες η" μπορεί και να σημαίνει
πως ολα αυτα ειναι μια πρόφαση για να εκφράσει την ιδιορρυθμία του ντύνοντας την με ιδεολογικό ρουχο
αμολάει κανα δυο συνθήματα και εντάξει είμαστε

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2012 στις 10:44 μ.μ.

Να που το πάνε.

Ο «άλλος» αέρας που φυσάει στην Ευρώπη και η δυσωδία των φασιστικών πογκρόμ

http://avantgarde2009.wordpress.com/2012/05/25/%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7/


@24 Μαΐου 2012 12:35 π.μ.

Που βρήκες τα 7 εκ."λαθρομετανάστες"(μετανάστες χωρίς χαρτιά είναι το σωστό) όταν τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας -που τόσο της αγαπάτε- μιλάνε για 700.000;


Τώρα που Βρετανία - Γαλλία -Γερμανία μιλάνε για αναθεώρηση της Σεγκεν η οποία στην ουσία έχει σκοπό να αποτρλέψει μεταναστευτικά ρεύματα ή ακόμα και να εκδιώξει του Έλληνες οικονομικούς μετανάστες κάνοντας δύσκολη την ζωή τους, να δούμε το τι θα λέτε για την μετανάστευση.

Μπορείτε να θρέψετε τους χιλιάδες Έλληνες μετανάστες που με το άλφα ή βήτα τρόπο σκοπεύουν να εκδιώξουν από την "πολιτισμένη" Ευρώπη μετά την αναθεώρηση της Σέγκεν; Εδώ σας θέλω φασιστάκια. Θα τους διώχνουν δίκαια ή άδικα;


Ή θα τους επιφυλάξετε την ίδια αντιμετώπιση με τους Μικρασιάτες που μετά την καταστροφή του 1922 οι ιδεολογικοί σας προπάτορες, τους έλεγαν "Τουρκόσπορους";

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger