Home » , » Ιερά εγκλήματα

Ιερά εγκλήματα

Από mitsos175 , Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 | 4:34 π.μ.



"«Φωτιά» στην Καθολική Εκκλησία έχουν βάλει οι δηλώσεις του Γκάμπριελ Αμόρθ, που ισχυρίζεται στην La Stampa ότι Ιταλός μαφιόζος απήγαγε 15χρονο κορίτσι για να το προσφέρει στα σεξ πάρτι του Βατικανού.

Η 15χρονη Εμμανουέλα Ορλάντι αγνοείται από το 1983. Ωστόσο, η υπόθεση άνοιξε ξανά μετά από κατάθεση της Σαμπρίνα Μινάρντι, ερωμένης του ηγέτης της μαφιόζικης συμμορίας των Μαλιάνα, Ενρίκο Ντε Πέντις. Σύμφωνα με την Μινάρντι, η λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της 15χρονης, βρισκόταν θαμμένο με τον αρχιμαφιόζο. Η αστυνομία άνοιξε τον τάφο του Ντε Πέντις και βρήκε οστά που δεν ανήκαν στον ίδιο. Πριν εξακριβωθεί αν το πτώμα ανήκει στην άτυχη νεαρή, ήρθε η κατάθεση του καθολικού ιερέα για να ανατρέψει τα πάντα.

«Το άτυχο κορίτσι που αγνοείται από το 1983 έχει θαφτεί μαζί με τον αιμοβόρο μαφιόζο ο οποίος απήγαγε τότε το κορίτσι για να το προσφέρει στα σεξ πάρτι του Βατικανού», ισχυρίζεται ο 85χρονος εξορκιστής Αμόρθ στην εφημερίδα La Stampa.

«Είμαι σίγουρος ότι η Εμμανουέλα μπλέχτηκε σε αυτή την κατάσταση. Δεν πίστεψα ποτέ τη διεθνή θεωρία συνωμοσίας. Έχω κίνητρα να πιστεύω ότι η απαγωγή ήταν μια υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης η οποία κατέληξε σε φόνο και εξαφάνιση του πτώματος από τους ιερείς. Ανάμειξη έχουν μάλιστα διπλωμάτες από ξένη πρεσβεία στο Βατικανό», καταθέτει ο ιερέας και προσθέτει πως υπάρχει ήδη στα χέρια των ντετέκτιβ κατάθεση του αρχειοφύλακα του Βατικανού, Σιμεόνε Ντούκα, ότι του είχαν ζητήσει να προμηθεύει νεαρά κορίτσια για τα σεξ πάρτι."


Σχόλια:


1. Έχουμε την απαγωγή, βιασμό και δολοφονία ενός ανήλικου κοριτσιού. Από πρόθεση. Δεν είδα φυσικά τους Ιταλούς, να θέλουν να διώξουν όλους τους ιερείς, ανεξάρτητα από το αν είναι ή όχι μπλεγμένοι στα εγκλήματα. Αν ήταν φτωχοί μετανάστες όμως εεε;

2. Το έγκλημα σοκάρει. Δείχνει όμως και κάτι ακόμα. Ότι οι πλούσιοι, είτε είναι βουλευτές είτε είναι πολιτικοί, ξέρουν να σβήνουν τα ίχνη τους. Αν δεν άνοιγαν στόματα, η αλήθεια θα ήταν θαμμένη με το μικρό κορίτσι. Υπάρχει ένας ολόκληρος στρατός από λακέδες που φροντίζει για την καθαριότητα του αφέντη. Εδώ πχ ο Άκης είναι χολωμένος, γιατί αυτοί που πλήρωνε δεν τον κάλυψαν.

3. Το έγκλημα αυτό έγινε με αυτό τον τρόπο, γιατί αυτοί που είναι σε κάποιες μεγάλες θέσεις νομίζουν πως είναι ικανοί για τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο, πως μερικές από τις πιο διεφθαρμένες προσωπικότητες ήταν πλούσιοι, άνθρωποι «υπεράνω κάθε υποψίας». Να θυμίσω ποιος ήταν αρχηγός της εταιρίας δολοφόνων. Ο Παπαδόπουλος, δήμαρχος με το ΠΑΣΟΚ.

4. Υπάρχει επίσης η αντίληψη, ότι τα πάντα είναι εμπορεύσιμα. Τα πάντα μπορούν να εξαγοραστούν. Συνειδήσεις, άνθρωποι, παίρνουν μια θέση στα ράφια, δίπλα στα εμπορεύματα. Η εκμετάλλευση γεννά τα χειρότερα εγκλήματα. Η ζωή έτσι χάνει την αξία όπως και η αξιοπρέπεια. Αυτό είναι ο καπιταλισμός αφελή. Κι αν δεν τον αλλάξεις θα τον υποστείς.   

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2012 στις 1:20 μ.μ.

Ο ντε Σάντ έλεγε ότι το κακό δεν είναι επικύνδυνο.Επικύνδυνη είναι η γνωστοποίηση του κακού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger