Home » , » Δολοφονική επίθεση αστυνομικών κατά μεταναστών στην Κυψέλη

Δολοφονική επίθεση αστυνομικών κατά μεταναστών στην Κυψέλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 | 8:46 μ.μ.

Γύρω στις 18:30 σήμερα, πεζή περιπολία ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. επιτέθηκε βάναυσα σε τρεις μετανάστες, στο κέντρο της Κυψέλης.

Ο ένας από τους μετανάστες βρίσκεται αυτή την ώρα βαριά τραυματισμένος και αναίσθητος στη συμβολή των οδών Φωκίωνος Νέγρη και Χαιρωνείας 3 (λίγο πάνω από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης), όπου συγκεντρωμένος κόσμος καλεί σε συμπαράσταση. Άλλος ένας μετανάστης γλίτωσε ελαφρά τραυματισμένος, ενώ ο τρίτος τράπηκε σε φυγή. 

Ο βαριά τραυματισμένος νεαρός είναι Παλαιστίνιος, ηλικίας 19 χρονών. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, οι τρεις μετανάστες κάθονταν αμέριμνοι σε μικρή πλατεία της Φωκίωνος Νέγρη, όταν η πεζή περιπολία των μπάτσων τούς πλησίασε και τους ζήτησε να την ακολουθήσουν. Οι αστυνομικοί παρέσυραν τους μετανάστες στο στενό της οδού Χαιρωνείας, μακριά από τον κόσμο στη Φωκίωνος Νέγρη, όπου τους επιτέθηκαν με αγριότητα, χωρίς καν να τους ζητήσουν χαρτιά!
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε προ ολίγου με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, όπου καλούνται να παραστούν δικηγόροι. Οι αυτόπτες μάρτυρες κατευθύνονται αυτή τη στιγμή προς το αστυνομικό τμήμα της οδού Θύρας 22 για να καταγγείλουν την επίθεση.

Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η επίθεση των αστυνομικών έγινε καθ' υπόδειξη γνωστού χρυσαυγίτη της περιοχής, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον τόπο του συμβάντος και κάνει κήρυγμα στους κατοίκους για την "ανάρμοστη" συμπεριφορά της αστυνομίας!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Μαΐου 2012 στις 3:03 π.μ.

Οι Έλληνες ήταν το 1922 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και το 1960 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Πονάει η ψυχή μου, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Πόσο κτήνος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να βιαιοπραγεί εναντίον αυτών των ανθρώπων.
Η Αστυνομία, για μια φορά ακόμα, δείχνει το αληθινό της πρόσωπο...
Και για να μην ξεχνιόμαστε...
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger