Home » , » Κριτική Αλαβάνου στον Σύριζα (Βίντεο)

Κριτική Αλαβάνου στον Σύριζα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 | 2:43 π.μ.

Εχουμε αναφερθεί και σε περασμένη ανάρτησή μας για το ότι τις τελευταίες μέρες έχουμε μια έντονη κριτική του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, στο οποίο ηγείται ο Αλέκος Αλαβάνος απέναντι στον Σύριζα.
Πιθανόν να είναι αυτός ο λόγος που ο Α. Αλαβάνος βγήκε απ’ την αφάνεια και έγινε ο αγαπημένος των καναλιών κι αυτό άσχετα το κατά πόσο έχει δίκιο στις απόψεις του.

Ο πυρήνας της κριτικής του ΜΑΑ απέναντι στο Σύριζα εστιάζετε στην άποψη του Σύριζα ότι μπορεί να ακυρώσει τους όρους του Μνημονίου μένοντας στην Ευρωζώνη.

«Το να λες ότι θα πετύχω να ακυρώσω το μνημόνιο μένοντας στην ζώνη του ευρώ εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ» λέει χαρακτηριστικά, ο Α. Αλαβάνος, στο βίντεο που παραθέτουμε και αυτό το αιτιολογεί με το εξής σκεπτικό: «Είναι σαφές ότι απ’ την στιγμή που εμείς ακυρώσουμε το μνημόνιο ή πάρουμε πίσω τα ουσιαστικά του μέτρα η Ευρωπαϊκή Ενωση μέσα στους συσχετισμούς που υπάρχουν εκτίθεται στις παγκόσμιες αγορές ότι είναι αφερέγγυα και ότι καλύπτει μια αφερεγγυότητα και μια παραβίαση των συμφωνιών που έκανε. Δεν έχει άλλη δυνατότητα, δυστυχώς, σήμερα να αντιδράσει αλλιώς . Η δικιά μου άποψη είναι ότι αν ουσιαστικά αφαιρέσουμε τους όρους του Μνημονίου θα έχουμε την έξοδο απ’ την Ευρωπαϊκή Ενωση».

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Α. Αλαβάνους έδωσε ο Α. Τσίπρας στο βίντεο που παραθέσαμε στην προηγούμενη ανάρτησή μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

17 Μαΐου 2012 στις 12:05 μ.μ.

Ο Αλαβάνος λέει πως είναι αδύνατο να βγούμε από το μνημόνιο χωρίς να βγούμε από ΕΕ-EURO.
Το "βαθύ κόκκινο" το θεωρεί "ισχυρισμό" κάτι τέτοιο;
Γιατί εάν δεν είναι λεκτικό λάθος αυτό που γράφετε, είναι οποσδήποτε είδηση...

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2012 στις 12:24 μ.μ.

ειναι αυτονοητο οτι το 17% του ελλ.λαου ψηφισε το ΣΥΡΙΖΑ οχι επειδη ο κοσμος αριστεροποιηθηκε αλλα απλα επειδη εχει καταλαβει οτι ο μονοδρομος του μνημονιου ειναι απλα ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ!!! οσο για τον Αλαβανο, θεωρω οτι ειναι μια τιμια φωνη που ΣΩΣΤΑ θετει τον προβληματισμο του για να βαλει τον ΣΥΡΙΖΑ προ των ευθυνων του...αν και θεωρω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ηδη καταλαβαινει την εκταση του προβληματος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger