Ζήστε!

Από mitsos175 , Παρασκευή 25 Μαΐου 2012 | 7:15 π.μ.


«Μια 90χρονη και ένας 60χρονος πήδηξαν από μπαλκόνι έκτου ορόφου πολυκατοικίας στην Πλατεία Bάθης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μητέρα και γιο. Οι δυο τους ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διέμεναν στο Μεταξουργείο και έπεσαν στο κενό. O θάνατός τους ήταν ακαριαίος».

Μην χάνετε τις ελπίδες σας. Με την αυτοκτονία κανένα πρόβλημα δεν λύνεται. Ούτε λυπούνται οι φταίχτες. Λυπούνται μόνο αυτοί που σας αγαπάνε. Πάντα υπάρχει ελπίδα και πάντα υπάρχει τρόπος, να βγει κάποιος από μια δύσκολη κατάσταση. Ακόμα και αν αυτή φαντάζει εξαιρετικά κρίσιμη.

Νομίζετε ότι είστε μόνοι. Ότι κακά συμβαίνουν μόνο σε σας. Δεν είναι αλήθεια. Δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν συνάνθρωποι σας που ενδιαφέρονται. Φίλοι, συγγενείς. Λίγοι αλλά καλοί. Μόνος ποτέ κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια μεγάλη κρίση. Πολλοί μαζί όμως μπορούν. Μια πέτρα έστω και μεγάλη παρασύρεται από το νερό και δεν συγκρατεί το χείμαρρο. Πολλές μαζί όμως φτιάχνουν φράγμα και συγκρατούν την πλημύρα. Υπάρχουν συνάνθρωποί σας γύρω με παρόμοια προβλήματα ή και περισσότερα. Συμπαρασταθείτε ο ένας στον άλλο. Νικήστε την απογοήτευση και το φόβο. Μπορείτε. 

Έχετε μεγάλη αξία. Ο κάθε ένας από σας. Τόσο ίδιοι και ταυτόχρονα τόσο μοναδικοί. Είστε σίγουρα απείρως καλύτεροι από τα τομάρια που μας κυβερνάν και μας έχουν φέρει στην απόγνωση. Μην τιμωρείτε τους εαυτούς σας. Είστε αθώοι.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger