Home » , » Κύριε Κουβέλη…

Κύριε Κουβέλη…

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 | 2:27 μ.μ.

Του Α. Κ

Κυριε Κουβελη…

 Φτάνει πια…Σας σιχαθήκαμε…Παίζετε το πιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος όλης της αριστεράς όλου του λαϊκού κινήματος και όχι μονάχα του ΣΥΡΙΖΑ. Χωρίς ντροπή με περισσό θράσος στελέχη σας χρησιμοποιούν εν τη απουσία του ακόμα και τον συν. Αλέκο Αλαβάνο προκειμένου να υποσκάψετε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθείτε κατά γράμμα, την ακραία προπαγανδιστική τακτική της Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ και των παπαγάλων τους ενάντια στην αριστερά και το λαϊκό κίνημα. Μου θυμίζετε τις πιο σκοτεινές μέρες του Γεωργίου Παπανδρέου, απέναντι στο λαϊκό κίνημα το 1965, που οδήγησε στην δολοφονία του Πέτρουλα και την Στρατιωτική δικτατορία.

Υποκρίνεστε ότι είστε η υπεύθυνη και δημοκρατική αριστερά. Έχετε χρέος τώρα και όχι αύριο να παρουσιάσετε στα μέλη σας, τους οπαδού σας, την αριστερά και τον Ελληνικό Λαό τι περιεχόμενο συμφωνήσατε να έχει η οικουμενική που προτείνετε.

Θέλετε να εκθέσατε την αναξιόπιστη αριστερά, τους τυχοδιώκτες, τους αριστεριστές, έχετε την χρυσή ευκαιρία. Φέρτε στον Ελληνικό Λαό τις προτάσεις της οικουμενικής (όχι τις δικές σας) που συμφωνεί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Παρουσιάστε μαζί με την ΝΔ. και το ΠΑΣΟΚ την προγραμματική πρόταση της Οικουμενικής για να ξέρουμε τι απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ. Την Οικουμενική ή το περιεχόμενο της.
Γιατί μην κάνετε ως χυδαίος πολιτικάντης ότι δεν καταλαβαίνετε.
Το Περιεχόμενο κ. Κουβελη, τις Προτάσεις κ. Κουβελη για να δούμε σε τι συμφωνήσατε και καλείτε και την υπόλοιπη αριστερά να συμφωνήσει.

Και σας το λέω ειλικρινά…Θα θεωρήσω πρόστυχη την κριτική μου, εάν αυτές οι προτάσεις που συμφωνείτε με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, είναι πράγματι προτάσεις προς όφελος του Λαού και των Εργαζομένων.

Α.Κ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

14 Μαΐου 2012 στις 3:51 μ.μ.

Ποιος υποστήριξε τον Κουβέλη ως αριστερό; Η ΔΗΜΑΡ είναι το άλλο ΠΑΣΟΚ.

14 Μαΐου 2012 στις 3:59 μ.μ.

σιγα ρε παιδια που φοβαστε μην και ειναι "προστυχη η κριτικη σας". μου θυμιζετε μια ιστορια μ εναν τυπο σ' ενα μπουρδελο που ρωτουσε τη πουτανα: "κυρια μου, μου επιτρεπετε να σας κατεβασω τη κυλοτα;"

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2012 στις 7:47 μ.μ.

Οχι και κύριος ο κυβερνοτσολιάς που έχει μαζέψει όλα τα πασοκοσκυλα και τους λοχαγούς του σημίτη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger