Home » » Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου

Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου

Από mitsos175 , Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012 | 7:10 μ.μ.


Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur.
Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.
Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε.
Συγκλονιστικά τα...όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου:
«Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν... Εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος; 
Συλλυπητήρια για το χαμό του παιδιού. Όταν ένα νέο παιδί φεύγει, φεύγει ένα κομμάτι ελπίδας και χαράς.
Το θέμα είναι πολύ λεπτό και δεν θα μιλήσω τώρα. Θα περιμένω να δω αν η «υπουργοποίηση» επηρεάζει την ανεξάρτητη δικαιοσύνη μας. Σίγουρα, δε φταίει ο υφυπουργός για το δυστύχημα και η κριτική μου, θα είναι για την άδικη μνημονιακή πολιτική, όχι γι αυτό.
Όπως είπα όμως, περιμένω να δω, αν ισχύει η ισονομία. Αν θα δικαστεί, όπως κάθε άλλος πολίτης που θα έκανε κάτι τέτοιο, η σύζυγός του.
Και κύριε υπουργέ. Έχουν δίκιο οι συγγενείς του παιδιού. Ας λείπουν οι πανηγυρισμοί. Μερικές φορές προκαλούν, έστω και άθελα μας. Καταλαβαίνετε, ελπίζω.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2012 στις 5:17 μ.μ.

Θεωρώ απαράδεκτη την στάση του βιομήχανου Δούρου, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα μετά το ατυχέστατο συμβαν που κόστισε την ζωή ενός μικρού παιδιού. Αυτόπτες μάρτυρες, διαβεβαιώνουν ότι η εν λόγω κυρία δεν φέρνει την ευθύνη για την πρόκληση του ατυχήματος. Το να βγαίνει ο γνωστός βιομήχανος με επιστολές στον τύπο και να διαπομπεύει την εν λόγω κυρία, ζητώντας να προσέλθουν κι άλλοι μάρτυρες του συμβάντος, επικυρύσσοντας το κεφάλι της ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο και μιλώντας μέσα από επιστολές του στον τύπο για την κυρία με το τζιπ(αλήθεια η γυναίκα και οι κόρες του τι αυτοκίνητο οδηγάνε?) και να μιλά για "ανομολόγητες πράξεις" (??)που έκανε η συγκεκρμμένη κυρία κατά την ώρα της οδήγησης, είναι επιεικώς απαράδεκτο... Θλίβομαι βαθιά, όπως και όλη η κοινωνία της Πάτρας για την απώλεια ενός παιδιού, του όποιου παιδιού, ο γνωστός βιομήχανος όμως με αυτή την αλαζονική συμπεριφορά του, μας κάνει δυστυχώς να εκτιμούμε πως επειδή έχει τα χρήματα που έχει, νόμιζε ότι έκανε και με τον χάροντα συμβόλαια... Και μια και τίθεται και θέμα δικαιοσύνης, ας τηρηθούν ίσες αποστάσεις γιατί ο σύζυγος της κυρίας είναι όντως υφυπουργός, αλλά και ο κος Δούρος γνωστός μεγαλοβιομήχανος και ξέρουμε που προσκυνά η δικαιοσύνη... Αυτά και σταματήστε πια με το συγκεκριμμένο θέμα γιατί δεν τιμά κανέναν..

Ανώνυμος
1 Ιουλίου 2012 στις 5:35 μ.μ.

Για την ανεξάρτησία της Δικαιοσύνης ο ποιό αρμόδιος να μας μιλήσει είναι ο κος Δούρος... Πόσες φορές καταδικάστηκε για παράνομες απολύσεις εργατριών στον κλάδο του Ιματισμού...??? Πόσες...??
Για παραβίαση των κλαδικών συμβάσεων πόσες..???
Για την απόλυση εργαζόμενης που συμμετείχε σε απεργία και είχε συνδικαλιστική ιδιότητα πόσες..???
Ε! σε αυτήν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη απευθείνεται σήμερα. Ας μην ανησυχεί για αυτό...

Ανώνυμος
3 Ιουλίου 2012 στις 6:13 μ.μ.

Συμπονουμε και συμπαραστεκομαστε στην οικογενεια Τζαβαρα-Δουρου.Το παιδακι βρεθηκe την λαθος χρονικη στιγμη στην dead man's curve ,μια στροφη ενος επαρχιακου δρομου στην οποια ολοι οδηγουν σαν να βρισκονται στην Συγγρου.Ας ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ να τραβηξει το χιλιοτρακαρισμενο προστατευτικο (!) κιγκλιδωμα για πεζους στην γεφυρα την οποια διενυσε το παιδακι λιγο πριν το συμβαν και να ρωτησει και το σπιτι της γωνιας, ποσες φορες του διελυσαν την μαντρα (!!!) τα αυτοκινητα.Ακομα κανενας δεν εχει βαλει μυαλο και συνεχιζουν να οδηγουν σαν τρελλοι,στο ιδιο σημειο.Καλο ταξιδι μικρη ψυχουλα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger