Home » , » Αλητείες Πρετεντέρη-Τσίμα

Αλητείες Πρετεντέρη-Τσίμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 | 8:51 μ.μ.

Η σημερινή πρέπει να είναι μια απ’ τις μεγαλύτερες αλητείες που διέπραξαν στις δημοσιογραφικές τους καριέρες, Πρετεντέρης και Τσίμας. Εκαναν ακριβώς αυτό που λέει ένα παλιό αναρχικό σύνθημα: «όπου δεν φτάνει το γκλομπ του μπάτσου, παρεμβαίνει το μαρκούτσι του δημοσιογράφου».

Στην προκειμένη περίπτωση σχολιάζοντας την τηλεοπτική συνέντευξη που πήρε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του   Mega, Ολγα Τρέμη από τον Φρανσουά Ολάντ, θέλησαν το εγκεφαλικό συμπέρασμα που έβγαλαν οι ίδιοι να το υποβάλλουν και στους τηλεθεατές τους. Αυτό που κατάλαβε δηλαδή ο Γ. Πρετεντέρης από την συνέντευξη ήταν ότι ο Γάλλος πρόεδρος  έλεγε στον ελληνικό λαό: «Μην κάνετε καμιά κουταμάρα την Κυριακή και δεν μας αφήσετε να σας βοηθήσουμε»!!!!  Ο δε Π. Τσίμας περιχαρής από την περισπούδαστη διαπίστωσε του ομόσταυλου του επαυξάνει: «αυτή είναι μια ωραία μετάφραση αυτού που ακούσαμε».!!!!

Φυσικά έχουν καταντήσει τόσο αναξιόπιστα τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια του συστήματος ώστε η άποψη τους δεν θα έχει κανένα αντίκρισμα στο πώς θα διαμορφώσει την στάση του το εκλογικό σώμα την Κυριακή. Αλλωστε εκβιαστικά-τρομοκρατικά διλλήματα είχαμε και πριν τις εκλογές στις 6 Μάη και είδαμε τα αποτελέσματά τους.

Με το μόνο που μπορεί να κλείσουμε την ανάρτησή μας είναι το κλασικό: ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

κομιξ
13 Ιουνίου 2012 στις 11:00 μ.μ.

Και γιατι δεν μας λες ΕΣΥ τι νομίζεις ότι είπε ο αχρείος ο Ολαντ, το κρύβεις;

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 11:17 μ.μ.

Τελικά τι είπε ο Ολαντ? Έχω αγωνία βοηθήστε! Αλήθεια τον παραφράσανε στο "μεγάλο κανάλι"; Είχα αρχίσει ν' απογοητεύομαι πλήρως ακούγοντας το μεγάλο κανάλι. Νόμιζα προς στιγμή ότι ο νέος αέρας που πνέει πάνω από την Ευρώπη ήταν λίβας. Σας παρακαλώ διευκρινίστε τι είπε ο Ολάντ. Είναι σοβαρό. Θα μας βοηθήσει τελικά ακόμη και αν είμαστε λίγο τσαμπουκάδες? Δεν μιλάω για ακρότητες. Με το μαλακό. Θα μας βοηθήσει έτσι δεν είναι?

Σας παρακαλώ πείτε μου ότι ο αέρας που έφερε η νίκη των σοσιαλιστών και της αριστεράς στην Ευρώπη δεν είναι λίβας. Είναι ο λόγος που είχα αποφασίσει ν' ανοίξω πανιά αριστερά-αντιμνημονιακά. Να ξεκολλήσω από το ΚΚΕ. Μ' αυτόν τον άνεμο ρε γαμώτο. Πείτε μου ότι λέει ψέματα ο Πρετεντέρης. Θέλω ΑΕΡΑ....

Αίολος

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 12:34 π.μ.

και η αλητεια συνεχιζεται με τον ανεκδιηγητο καψη...ω τι μεγαλη τιμη που μασ εκανε ο ολαντ..μασ υπεδειξε τι θα ψηφισουμε την κυριακη...δουλοι προσκυνημενοι που το μονο που σας ενδιαφερει ειναι πωσ θα σκυβετε την μεση σας σε καθε ολαν..οι γαλλοι ξερουν το καλο μασ εμεισ δεν το ξερουμε

Μάρκομ Ξ
14 Ιουνίου 2012 στις 1:05 π.μ.

Ήρεμα σύντροφοι, ήρεμα.

Θα γράψει αύριο ο Ριζοσπάστης τι είπε ο Ολάντ.

Μέχρι τότε, το ξέρουμε ότι δεν έχετε γνώμη.

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 9:14 π.μ.

@Μάρκομ Ξ

Ρε συ μη γίνεσαι προσβλητικός. Χάνεις το δικαιό σου έτσι. Ο "Ρ" θα γράψει ότι είναι να γράψει. Και μπορεί, καθώς θεωρεί την πολιτική του Ολάντ αντίπαλη, να υπερβάλει. Και να το χάψουν οι χαζο-κκέδες. Εδώ όμως ψάχνουμε την πρωτογενή είδηση. Τι είπε ο σύντροφός Ολάντ που το διαστρέβλωσαν Πρετεντέρης-Τσίμας και πιθανά αύριο ο ρίζος;

Μάρκομ, οι σύντροφοι της αριστεράς στη Γαλλία νίκησαν και θα αφήσουμε το κάθε αστικό κανάλι, ακόμη και το ριζοσπάστη να ακυρώσουν την επιτυχία; Θα αφήσουμε το ΚΚΕ να λέει ότι ο νέος ανεμος που πνέει στας Ευρώπας είναι "αέρας κοπανιστός"; Τι είπε τελικά ο σύντροφος; Θα μας βοηθήσει;

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2012 στις 11:39 π.μ.

Τελικά,
ο "Μάρκομ Ξ"
αποδεικνύει πως σιγά σιγά ο ΑντιΚΚΕδισμός
μετατρέπεται σε στείρο αντικομμουνισμό.

Ωστε δεν έχουν γνώμη οι ΚΚέδες...
Δλδ
εσείς εκεί στο Σύριζα που έχετε,
πείτε μας για τον νέο αέρα που πνέει στην Ευρώπη,
για την αλλαγή που φέρνει ο Ολάντ,
για το 12% του Μελανσόν... για πείτε μας...

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.
απατεώνες της δεκάρας
@ψ.

Μάρκομ Ξ
15 Ιουνίου 2012 στις 11:03 π.μ.

Δεν μίλησα συλλήβδην για όλους τους ψηφοφόρους/ οπαδούς του ΚΚΕ. Μίλησα για αυτούς που σχολίασαν πριν από εμένα.

Δεν πιστεύω ότι πνέει κανένας "νέος αέρας" στην Ευρώπη. Έτσι και αλλιώς αυτές οι εκφράσεις είναι άνευ πολιτικού νοήματος, είναι λογοτεχνικές. Πιστεύω όμως ότι μια κυβέρνηση με τον λαό στήριγμά της μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αντικρουόμενα συμφέροντα των διεθνών (και ντόπιων) καπιταλιστών.

Ανώνυμος
15 Ιουνίου 2012 στις 4:56 μ.μ.

@14 Ιουνίου 2012 11:39 π.μ.

Υπήρχε ήττα του αριστερού μετώπου.Με 42% αποχή, Ο Μελανσόν στις βουλευτικές πήρε 7% . Και δεν εκλέχτηκε στην περιφέρειά του. Πλήρωσε την πολιτική της "πριμοδότησης" της σοσιαλδημοκρατίας του Ολάντ.


Ο ΣΥΡΙΖΑ εξισώνει σοσιαλδημοκρατία με αριστερά. Το ΚΚΕ δεν τα ταυτίζει και οι πρώην Πασοκοι νυν ΣΥΡΙΖαίοι συν διάφορους καλοθελητές που βολεύονται με αυτή την εξίσωση, τους "ξυνίζει".

Τώρα πείτε μας και εμάς. Γιατί ο Τσίπρας είπε ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ; Μήπως γνωρίζει πως η Μέρκελ δεν μπλοφάρει;
Γιατί η ΕΚΤ γύριζε τα νομοσχέδια της Κατσέλη για τα υπερχρωμένα νοικοκυριά πίσω;

Πως θα παρακάμψεις το Μάαστριχ που απαγορεύει την φορολογία στην κίνηση των κεφαλαίων;

Πως θα αυξήσεις την αγροτική παραγωγή όταν η ΚΑΠ βάζει πλαφόν;

Πως θα ξαναλειτουργήσουν τα ναυπηγεία όταν υπάρχει δέσμευση το να μην αναλαμβάνουν την κατασκευή εμπορικών πλοίων;

Για χαζοΚΚΕδες είμαστε καλά πληροφορημένοι. Αναμένουμε τους "έξυπνους" να μας απαντήσουν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger