Home » , » Ποιος χτύπησε τους Αιγύπτιους ψαράδες;

Ποιος χτύπησε τους Αιγύπτιους ψαράδες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 | 3:43 π.μ.

 Προκαταβολική «ανάληψη ευθύνης»;

Σε προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε καφετέρια του Περάματος(;), ο υποψήφιος βουλευτής της φασιστικής συμμορίας Ιωάννης Λαγός, περίπου προαναγγέλλει την φρικιαστική ρατσιστική επίθεση που έγινε σε βάρος τεσσάρων Αιγυπτίων ψαράδων, εργαζόμενων στην ιχθυόσκαλα, στις 3.00 περίπου τη νύχτα στο σπίτι τους στο Πέραμα στα σύνορα με το Κερατσίνι.

Δείτε για το ρατσιστικό αυτό έγκλημα εδώ και εδώ.

Δείτε όμως και την ομιλία του Ι. Λαγού (από τα λεγόμενά του: «θα μπούμε στη βουλή με μεγαλύτερο ακόμα ποσοστό αυτή τη φορά», συμπεραίνουμε πως είναι πρόσφατη).  Αναφέρει ότι «έχουμε κάνει, έχουνε γίνει κάποιες ενέργειες, πριν ακόμα μπούμε στη Βουλή, χωρίς καμία επιδότηση, …προσπαθούμε να βγάλουμε έξω τους πακιστανούς και τους αλλοδαπούς …αυτά δεν είναι υποσχέσεις και φοβέρα της στιγμής… όσο υπάρχει ένας ξένος, ένας λαθρομετανάστης, κάποιος Έλληνας είναι άνεργος εκείνη τη στιγμή. …  Έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για  κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους  Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό  στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες…».

Από την ιστοσελίδα μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 4:42 π.μ.

Ναζί δολοφόνοι, η υπομονή έχει όρια. mitsos175.

Μάρκομ Ξ
13 Ιουνίου 2012 στις 9:13 π.μ.

Οι επιθέσεις της Χ.Α. εκτός από την σκοπιμότητα να "ατσαλώσουν" τους αμετανόητους οπαδούς της, στοχεύουν και σε κάτι άλλο. Να ενισχύσουν τον φόβο των νοικοκυραίων για να ψηφίσουν Σαμαρά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται για ένα κόμμα τύπου "εθνικού μετώπου" (Λεπέν), αλλά για παρακρατικούς τύπου "καρφίτσα". Όσο παραμένουν ελεύθεροι να δρουν, τόσο θα φασιστικοποιείται η κοινωνία, τόσο θα φιμώνεται η αριστερά, τόσο θα δυσκολεύεται η ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος.
Εξαγγελίες του τύπου "ο λαός θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει" είναι χρήσιμες, αλλά δεν φτάνουν. Επίσπευση των εκκρεμών δικών σε βάρος μελών τους, απαγγελία νέων κατηγοριών με βάση τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, αποκάλυψη και απομόνωση των χρυσαυγιτών εντός αστυνομίας, μέτωπο δημοκρατίας εναντίον των πογκρόμ και άμεση κίνηση της διαδικασίας να κριθεί η Χ.Α. παράνομη. Παράλληλα, μεταναστευτική πολιτική απογκετοποίησης, χορήγησης ταξ. εγγράφων σε όσους μετανάστες θέλουν να φύγουν, κρατική ενίσχυση ή υποβοήθηση των αλληλέγγυων πρωτοβουλιών, άμεση νομιμοποίηση όσων μεταναστών θέλουν να μείνουν και να δουλέψουν, σχεδιασμένο πρόγραμμα ένταξής τους (όχι αφομοίωσης) στην ντόπια κοινωνία.

Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα, να τους απομονώσουμε πολιτικά και κοινωνικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger