Home » , » Σαν να μην πέρασε μια μέρα ...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 | 5:03 π.μ.

 «Εχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον Ελληνικό λαό … θα υπάρξουν δάσκαλοι που θα υπερασπιστούν τα σχολεία, θα υπάρξουν γονείς έλληνες πατριώτες  που θα υπερασπιστούν τα παιδιά τους και τα παιδιά όλου του κόσμου. .. Εχω τεράστια εμπιστοσύνη στον ελληνικό λαό. Θα βρεθεί σε νόμιμη αυτοάμυνα ο ελληνικός λαός …».

Λιάνα Κανέλλη 12-/6/2912 αναφερόμενη στις ρατσιστικές επιθέσεις της ναζιστικής συμμορίας Χ.Α.

_____________ 

«Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ενόχλησε τις συμμορίες των δολοφόνων, όχι μόνο δεν διέλυσε την Χ και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, όχι μόνο δεν έθιξε τις σφηκοφωλιές των Χιτών και των μπουραντάδων που κυριαρχούν στα Σώματα Ασφαλείας, αλλά αντίθετα με την στάση της υποθάλπει την τρομοκρατία, αποθρασύνει τους δολοφόνους και ουσιαστικά κηρύσσεται συνυπεύθυνη των εγκλημάτων των συμμοριών του Μαύρου Μετώπου.

Ο δημοκρατικός λαός διαπιστώνοντας ότι η "Δημοκρατική" κυβέρνηση όχι μόνο δεν περιόρισε αλλά επέτρεψε την ανάπτυξη της φασιστικής τρομοκρατίας των δολοφόνων, δεν θα αφήσει να σφαγιαστεί ανυπεράσπιστος από τους προδότες και συνεργάτες των Γερμανών. Εφαρμόζοντας μαζικά την λαϊκή αυτοάμυνα, θα υπερασπισθεί το ιερό δικαίωμα της ζωής του και θα απαντήσει στους θρασύτατους δολοφόνους με τα ίδια μέτρα που αυτοί εφαρμόζουν.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ».

«Ριζοσπάστη» (18/12/1945)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Τολστόϊ
13 Ιουνίου 2012 στις 5:43 π.μ.

Ας τους πατήσουμε χάμω να τελειώνουμε....

και όχι τίποτε άλλο αλλά ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 3:15 μ.μ.

Ενωτικές αντιφασιστικές επιτροπές σε κάθε πόλη - αποτελούμενες όχι μόνο από τους αριστερούς (όλους!) - αλλά και από κάθε πολίτη που θέλει να υπερασπιστεί την κοινωνία και τη δημοκρατία από τους ναζί - οι οποίες επιτροπές φυσικά θα πάρουν και μέτρα αυτοάμυνας.
Οργανωμένες και αποτελεσματικές για να μην πέσουν κάποια παιδιά θύματα είτε των ναζί είτε της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης.

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2012 στις 6:29 μ.μ.

Συμφωνώ. Αύριο μπορεί να είναι αργά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger