Home » » «No church in the wild»

«No church in the wild»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 | 1:21 π.μ.

Όταν προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε στο youtube το νέο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Ρομάν Γαβράς για το τραγούδι «No church in the wild» των Jay-Z και Kanye West, μας έβγαλε το μήνυμα ότι αυτό το βίντεο είναι απαγορευμένο σε όλο τον κόσμο. Όταν δοκιμάσαμε να ανεβάσουμε το ίδιο βίντεο στο blogspot προς μεγάλη έκπληξη μας είδαμε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ας ελπίσουμε ότι θα διατηρηθεί και δεν θα το κατεβάσουν μια και το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών στην Γαλλία και όχι μόνο.

 Ο ίδιος ο σκηνοθέτης και παρά της πιέσεις που δέχτηκε δεν θέλησε να σχολιάσει το δημιούργημα του αρκούμενος να πει: «Όταν είσαι καλλιτέχνης, είτε σκηνοθέτης, είτε συγγραφέας, είτε ζωγράφος, μιλάς με την δουλειά σου. Αν αρχίσει να εξηγείς τους λόγους που σε έκαναν να λειτουργήσεις έτσι ή αλλιώς, τότε μπορείς να προκαλέσεις σύγχυση και να κάνεις τα πράγματα χειρότερα.»


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

3 Ιουνίου 2012 στις 11:02 π.μ.

Σε καλύτερη ποιότητα παίζει να το δούμε εδώ,,,αξίζει!
http://vimeo.com/43051867

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2012 στις 1:42 μ.μ.

τι θα γινει ρε μαγκες με τις πιπες του γαβρα που εκανε ενα εμπορικο θεαμα για τους εθισμενους στα ναρκωτικα τελειωμενους ραπερς και οτι αυτοι αντιπροσωπευουν.
τι να πει κανεις πια

Ανώνυμος
3 Ιουνίου 2012 στις 4:17 μ.μ.

Εγω το βρηκα παντως στο : youtube.com/watch?v=FJt7gNi3Nr4&ob=av3n

Μου αρεσει το τραγουδακι,βεβαια με προβληματισαν τα σχολια και η συζητηση για τη σχεση των συγκεκριμενων ραπερ με illuminati κτλ...Η δουλεια παντως του Γαβρα και εικονες που δειχνει ειναι οντως πολυ δυνατες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger