Home » , » Ξέπλυμα βρώμικου πολιτικού.

Ξέπλυμα βρώμικου πολιτικού.

Από mitsos175 , Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 | 4:24 μ.μ.


«Όλα ξεκίνησαν με ποστάρισμα που έκανε η ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν το πρωί της Τετάρτης (25/7) στο twitter:
«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!», έγραψε η Παπαχρήστου και προκάλεσε σάλο, με πολύ κόσμο να την κατακρίνει.

Λίγη ώρα αργότερα η Παπαχρήστου έκανε νέο ποστάρισμα με το οποίο ζητούσε συγνώμη:
"Ολα αυτά που συνέβησαν δεν με εκφράζουν. Είμαι Αθλήτρια τίποτε άλλο!! Δεν συνηθίζω να προσβάλω ποτέ κανέναν...δεν είμαι αυτής της ιδεολογίας! Ζητώ συγγνώμη αν άθελα μου προσέβαλα ανθρώπους! Δεν έχω καμία ανάμιξη με τα πολιτικά!!! Είμαι Αθλήτρια και μόνο!"

Η απάντησή της αυτή, όμως, φαίνεται πως δεν έπεισαν όσους διαφωνούσαν με το... ρατσιστικό χιούμορ της. Άλλωστε, πολύς κόσμος την αντιμετωπίζει με καχυποψία, καθώς στο παρελθόν έχει κάνει retweet σε ποσταρίσματα της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει στείλει και χρόνια πολλά στον Ηλία Κασιδιάρη την ημέρα των γενεθλίων του.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης (25/7) η τριπλουνίστριά μας που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αναγκάστηκε να κάνει delete το προφίλ της στο twitter! Λίγο αργότερα το προφίλ εμφανίστηκε και πάλι, αλλά έλειπε το φόντο με το διαφημιστικό του χορηγού της».

Κυρία μου, δεν θα ασχοληθώ με το IQ σας. Το δυνατό σώμα, δυστυχώς, δεν συμβαδίζει με δυνατό μυαλό πολλές φορές. Καλό θα ήταν να μην λέτε πράγματα, για τα οποία ζητάτε συγνώμη μετά. Αρκετά όμως με σας. Να πω μόνο, πως αν τα κουνούπια έτρωγαν μυαλά, εσείς δε θα είχατε τότε κανένα πρόβλημα. Ρουφούν αίμα και μεταδίδουν αρρώστιες σαν τους πολιτικούς και τους νεοναζί.
Με αφορμή τα διάφορα ρατσιστικά σχόλια ή τους ύμνους στους ναζί, που ακούγονται από διάφορους, θα μου επιτρέψετε να πω μερικά πράγματα. Η βλακεία του ρατσισμού χρησιμοποιείται διχαστικά και αποπροσανατολιστικά από το σύστημα. Τα μέσα μαζικής εξαθλίωσης θέλουν να ξεπλύνουν τα φασιστικά μορφώματα. Ο σκοπός ευνόητος. Όταν οι καπιταλιστές τα βρίσκουν σκούρα, αρχίζουν τα ναζάκια. Βάζουν τους φασίστες να τηρήσουν την τάξη, δηλαδή να κρατούν σκλάβο το λαό.

Για να πετύχουν αυτό, να δεχθούν τα γίδια, χωρίς να πανικοβληθούν, τους κασιδιάρηδες και τους υπόλοιπους λυκανθρώπους, προβάλουν διάφορα τεμάχια, που λένε παρόμοια. Στην αρχή είχαμε μια παρουσιάστρια  που έλεγε ότι ήταν «γλυκούλης» ένας βουλευτής των χρυσών αυγών. Μετά σέρβιραν "το γλυκό" στα κανάλια. Τι να σου πω κοπέλα μου, γλύκα μονό; Σερμπέτι. Το μαχαίρι για να κόψει την τούρτα το κρατάει. Είναι να βάλεις τη φωτογραφία του στο ψυγείο εκεί με τα παγωτά και τα γλυκά, όταν θα κάνεις δίαιτα.

Θα πεις περί ορέξεως… Αλλά είχαμε και άλλο περιστατικό. Ένα video που προβλήθηκε πάρα πολύ, ιδιαίτερα από site που χρηματοδοτούνται ή πρόσκεινται στην νέα δημαγωγία... Μια κυρία αντί να πει τι έγινε σε επεισόδια, έλεγε κούκλο και άμεπτο;! τον Μπαρπαρούση. Καλέ τι θεός χρυσή μου; Μόνο θεός; Θεά, θεές. Όλες οι θεές κι οι θεοί μαζί. Και άμεμπτος, προπάντων αυτό. Μόνο μετανάστες σφάζει, καλά τώρα.

Εμένα άλλωστε, κούκλες μου φαίνονται όλοι. Έχω να κάνω σεξ έναν αιώνα κι όχι με φασίστα, με το Σαμαρά θα πήγαινα. Αρκεί να φορούσαν κουκούλα, και να μην με συλλάμβαναν μετά για κτηνοβασία.

Μια ερώτηση. Γιατί σχεδόν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες στα κανάλια, όταν υπάρχουν επεισόδια με ναζί, τυχαίνει να μιλάνε τόσο καλά γι αυτούς; Που τους βρίσκουνε;
Πέρα από την πλάκα, πίσω απ όλα αυτά κρύβεται η ωραιοποίηση των εγκλημάτων. Δεν μιλώ για τα άτομα, αλλά για το πώς μεμονωμένες και προσωπικές απόψεις προβάλλονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργείται τεχνητό «κλίμα». Έχουμε μάλιστα κλιμάκωση: Από μια παρουσιάστρια των καναλιών, σε απλούς πολίτες και τώρα μια γνωστή αθλήτρια.

Η χρυσή αυγή είναι υπεύθυνη για τη ρατσιστική βία. Τα μέλη της πολλές φορές έχουν κατηγορηθεί και καταδικαστεί για εγκλήματα. Σοβαρά κακουργήματα όπως δολοφονίες, απόπειρες φόνου, ληστείες, βαριές σωματικές βλάβες, εξύβριση κα.

Μοίρασαν οι ναζί μερικές κούτες τρόφιμα και έγινε χαμός από τα κανάλια. «Έδωσαν αυτό, έκαναν εκείνο, και τι καλοί δολοφόνοι που είναι.» Το να δίνεις τρόφιμα καλό είναι θα πει κάποιος. Σύμφωνοι, αλλά τα τρόφιμα τα δίνουν σαν δόλωμα. Μετά θα τρώτε μόνο ξύλο. Κι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, ο χέρι - χέρι με τους δανειστές, είχε δώσει ένα εκατομμύριο από την κρατική επιχορήγηση του κόμματος του στους πυροπαθείς. Μόλις όμως βγήκε απάνω, μας έκαψε όλους, ψηφίζοντας μειώσεις και ξεπούλημα. Έδωσε 1,000,000 και ζημίωσε πάνω από 130,000,000,000.

Το ζήτημα για την Αριστερά είναι να δείξει στον κόσμο την αλήθεια. Αυτό είναι το δύσκολο, γιατί στον τομέα της ενημέρωσης έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα στρατό καναλιών, που λένε συνεχώς ψέματα. Συμφωνώ με αυτούς που λένε, ότι χρειάζεται κινητοποίηση παντού ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις όποιες δυνατότητες έχουμε σε ΜΜΕ.
Φυσικά, πολλοί σύντροφοι πάνε πόρτα, πόρτα κι ενημερώνουν, όπως και στους χώρους δουλείας γίνεται έργο, όταν όμως έχεις τον Γκέμπελ στο σαλόνι…
Η Αριστερά, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Εξωκοινοβουλευτικοί, οι Αναρχικοί, έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο. Μετανάστες και Έλληνες φτωχούς ανθρώπους, όχι μόνο με τους αγώνες, τις πορείες κλπ, αλλά και προσωπικά, επανασυνδέοντας ρεύμα, με ακυρώσεις κατασχέσεων, μοίρασμα τροφίμων, βιβλίων, προβολή ταινιών, οργάνωση εκδηλώσεων, στήριξη σε όσους συλλαμβάνονται άδικά και πάρα πολλά άλλα.

Δεν ξέρω τι λένε τα κανάλια, αλλά συνάνθρωποί μας έχουν ρεύμα, γιατί κάποιοι δεν δίστασαν να αντισταθούν στην αδικία. Πολλοί άλλοι ευεργετήθηκαν ποικιλοτρόπως χάρη στην Αριστερά.

Για να μην θυμίσω, ότι ΟΛΑ τα εργατικά δικαιώματα, το κράτος πρόνοιας (έστω αυτό, με αυτό το σύστημα), οι αυξήσεις κλπ, έγιναν χάρη στους αγώνες του λαού με πρωτοπόρους φυσικά τους Αριστερούς αγωνιστές.

Αν αφήσουμε τα μαγαζιά των μεγάλων μαφιόζων να συνεχίσουν θα κάνουν χειρότερο κακό. Δε θα τους περάσει όμως. Ήδη οι νέοι ενημερώνονται από άλλες πηγές, όχι από το χαζοκούτι. Αν μάλιστα πείσουμε να μην πάρουν και τα μηχανήματα για την TV, θα γυρίσουμε εναντίον τους το σχέδιο τους για να τα κονομήσουν κάποιοι ψηφιακά.

Μην δέχεστε να χτυπάνε συνανθρώπους σας, γιατί αύριο θα χτυπάνε εσάς τους ίδιους. Με τους ναζί δεν είναι ποτέ κανείς σίγουρος. Κάθε άνθρωπος άλλωστε, είναι μοναδική και ανεπανάληπτη προσωπικότητα. Αυτό σημαίνει, ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί μεταξύ μας, όσο και ίσοι. Αν μπουν πλαστά διαχωριστικά μεταξύ των ανθρώπων όπως το χρώμα, η θρησκεία, αύριο τα διαχωριστικά αυτά θα διευρυνθούν. Και στις "μειονότητες" θα μπουν πολλοί από την "πλειοψηφία".

Ο Χίτλερ να θυμίσω ξεχώριζε ποιους θα κάνει σαπούνια στα δικά του «κέντρα φιλοξενίας» τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, από το χρώμα των μαλλιών, των ματιών, το ύψος κλπ. Κάποιοι δίνουν δύναμη στους ναζί. Ζεσταίνουν δηλαδή το δηλητηριώδες φίδι που θα τους δαγκώσει.  
Οι υπόλοιποι που έχουμε νου και γνώση, οφείλουμε να τσακίσουμε το φασισμό χωρίς καθυστέρηση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 16 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2012 στις 6:11 μ.μ.

Tο ξεκούδουνο κατάφερε αυτό που στόχευσε!!!Ασχολήθηκαν μαζί της γνωστοί και άγνωστοι...Μην σας κάνει εντύπωση νατην δείτε στο μέλλον παρουσιάστρια στο mega.Εχει το παράσημο της βλακείας να μην βγάλει και το τίμιο μεροκάματο;Μεγάλη τιμή της κάνετε που ασχολείστε μαζί της...Ο κασιδιάρης έγινε φιρμα θα την κάνουμε κι΄αυτήν διάσημη;Εγώ πάντως πρώτη φορά ακούω γι΄αυτό το ξεκούδουνο και σε λίγο θα το έχω ξεχάσει...

25 Ιουλίου 2012 στις 6:18 μ.μ.

Αχ Βούλα...

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2012 στις 6:34 μ.μ.

Τώρα Βουλίτσα θα τρως και εσύ το σπιτικό φαγητό της μαμάς σου,και όχι τα νερόβραστα του Λονδίνου!

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2012 στις 10:56 μ.μ.

Ναι τι να σας πω, μια τεράστια νίκη του αντιρατσιστικού κινήματος
Ο δε μέγας Φώτης Κουρέλης της μνημονιακής αριστεράς που αδιαφορει για το κακό που προξενει στο λαό αλλα ετοιμάζεται να κατεβάσει τα βρακιά του μπροστα στη τροικα αύριο, έδειξε πυγμή.
Πρωτος ζήτησε το κεφάλι της χαζής ξανθιάς που με το κρύο χιούμορ της προσβαλλε τα ολυμπιακά ιδεωδη της κοκα κολας ,μαζι δυστυχώς με τον συριζα που συμμετέχει σε αυτό το καραγκιοζιλίκι
που εκτος του οτι αποπροσανατολιζει,ριχνει και νερό στο μυλο της ακροδεξιας

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2012 στις 11:24 μ.μ.

'Ο μαυρος ο σκυλος, ο ταμ-ταμ-ταμ..' απο το τραγουδι 'Ο Αραπης'-1965 του Γιωργου Ζαμπετα. Αφιερωμενο στην παρακρατικη σταλινικη αλλα χλιδατη ακρα αριστερα ΔΗΜΑΡ & Σια που κυβερναει τα τελευταια 38 χρονια με την 'προοδευτικοτητα' κλπ. Ευτυχως πεθανε νωρις ο 'ρατσισταρας' συνθετης και δεν θα ντρεπεται για λογαριασμο σας.

β. πικρός
25 Ιουλίου 2012 στις 11:48 μ.μ.

ἡ χυδαὶα ἀλαζονία καὶ ἡ κτηνώδης ἀγραμματοσύνη τῆς ἀκροδεξιᾶς (τόσο ταιριαστὰ μὲ τὴν λατρεία τοῦ ἀθλητισμοῦ) δὲν ἀντιμετωπίζονται μὲ διοικητικὰ-ποινικὰ μέτρα τοῦ ἀστικοῦ κράτους (καὶ ἡ ΕΟΕ βαθύ, βαθύτατο κράτος εἶναι), ἀλλὰ μὲ παιδεία ἀληθινὴ. ἡ ἀντιμετώπιση τῆς δολοφονικῆς βλακείας δὲν μπορεῖ νὰ εἶναι αὐτὴ τῆς κανονιστικῆς τιμωρίας (political correctness), γιατὶ τότε δικαιώνεται τὸ ἀστικὸ κράτος. χώρια ποὺ αὐτὴ ἀκριβῶς εἶναι ἡ στρατηγικὴ τῶν φασιστικῶν σχημάτων στὴν πορεία τους πρὸς τὴν κοινωνικὴ νομιμοποίηση: νὰ ἀναλαμβάνουν τὸν ρόλο τοῦ "θύματος" τῶν ἀστικῶν μηχανισμῶν ὥστε νὰ φοροῦν τὴν μάσκα τοῦ "λαϊκοῦ ἥρωα".
λίγη σύνεση δὲν βλάπτει. ἴσα-ἴσα οἱ καιροὶ ἀπαιτοῦν ἀπὸ τὴν ἀριστερὰ σοφία καὶ περίσκεψη.

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 2:29 π.μ.

Εσυ ρε φασινα ξεκουδουνε οταν λες ανεκδοτα για τους ποντιους δεν εισαι ρατσιστης?

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 2:58 π.μ.

Εσείς οι αριστεροί δεν έχετε να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο παρά να γράφετε πιασάρικα αρθράκια για μια ακατοίκητη και ηλίθια φασιστριούλα και σχόλια της πεντάρας επί παντός επιστητού.

Πολύ αταίριαστα πράγματα βλέπω στο μπλοκ τώρα τελευταία και προβληματίζομαι .

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 12:58 μ.μ.

Προς 25 Ιουλίου 11:24
Και επειδή δηλαδή έγραψε μια παπαριά ο Ζαμπέτας πριν 50 χρόνια, σε μια κοινωνία τόσο καθυστερημένη από την ακροδεξιά υποκουλτούρα,που ακόμα ίσχυε η σύλληψη των μοιχών με τα σεντόνια και ο νόμος περί τεντυμποισμού, τι πάει να πει;Θα μείνουμε εκεί μια ζωή;Η ίδια η Αριστερά αρκετά κανάκεψε κι έκρυψε κάτω από το χάλι τα κολλήματα του κάθε υποανάπτυκτου νεοέλληνα ψηφοφόρου,δε θα αλλοιώσει και τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρωπισμού για μερικά ακόμα ψηφαλάκια.Αλλά τι να λέμε,τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας.Με το κωλοδάχτυλο του Focus έγινε ο χαμός(όχι άδικα),τώρα που ένα βλαμμένο γκομενάκι εύχεται εμμέσως τον θάνατο ανθρώπων κάνουμε τα στραβά μάτια..

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 4:44 μ.μ.

12.58 - 'Παπαρια' ο μοναδικος Γιωργος Ζαμπετας..?? 'Το βλαμενο γκομενακι..'?? κλπ. μαλλλον ανηκεις σε αυτους που υποστηριζουν το δικαωμα του καθε αραπη στο εμποριο ναρκωτικων και σωματεμποριας εξω απο ατα σπιτια μας ατιμωρητα γιατι ηταν φτωχοι στην χωρα τους, οπου ελπιζω να πας συντομα και να μεινεις να τους διδαξεις ..μαρξισμο. Η παντοτινα 'οπισθοδρομικη' Ελληνικη κοινωνια παντα θα σε εχει φτυμενο εσενα και τους ομοιους σου οσο και να τσυριζετε δηθεν. Εχουν και οι καιροι γυρισματα.

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 4:51 μ.μ.

Εσεις ακόμη δεν την ξεχάσατε; Δεν υπάρχει για το ξεκούδουνο χειρότερο, απο το να μην ασχολείται κανείς μαζί της!!!Γι΄αυτό λοιπόν ΄΄ΣΤΗ ΛΗΘΗ΄΄.

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 7:02 μ.μ.

Πριν ενα μηνα ο καταναλωτικος συνεταιρισμος ΄ΘΑΛΕΙΝ΄εδωσε ενα φορτηγο τροφιμα σε σχολειο στο κερατσινι κατοπιν εκλησης για βοηθεια απο τον διευθηντη του σχολειου,λογω ασιτειας 35 παιδιων.Κανενα καναλι δεν ασχοληθηκε με το θεμα.

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 7:03 μ.μ.

4.44
Εντάξει το πήρες το χαρτάκι σου από τη Σωκράτους;Αποστόμωσες τα αναρχοκουμούνια;Τραβάτε τώρα με τον Λιάκουρα να κλάψετε τη συγχωρεμένη και μετά αερίστε μας και τους όρχεις..

Ανώνυμος
26 Ιουλίου 2012 στις 10:26 μ.μ.

Ego tha tin eithela na lavei meros kai na nikisei to metalio,,, Na anevei na to parei kai na tin xouiazei olo to olympiako stadio
Tin vlamenei ,, oxi mono vafei ta maura malia tis ksantha,, ntropiase kai tin patrida mas i Ethnoprodotria,, ---!!!
Den paei na katharisei kamia agginara leo ego

Γιώργος Μήτρος
27 Ιουλίου 2012 στις 2:54 π.μ.

26 Ιουλίου 2012 4:44 μ.μ.
Το εμπόριο πρέζας και η σωματεμπορία είναι εργολαβία έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.Οι τυχόν αλλοδαποί ή ημεδαποί είναι απλά υπάλληλοι.Τώρα βλέπουμε πώς στο στόχαστρο του ελληνικού-ευρωπαϊκού ρατσισμού είναι οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες.Δυστυχώς για εσένα οι Αφρικανοί σε κάποιο πράγμα κομπλεξικέ ρατσιστή θα υπερέχουν.Μια χαρά ικανοποιούν τις γυναίκες τους.Καλός ο Ζαμπέτας,αλλά Miles Davis και Mozart δεν είναι!
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!!

Ανώνυμος
28 Ιουλίου 2012 στις 9:33 π.μ.

@ 7:03 ενα λαθακι κανεις φιλε,απο το κωλοχανειο της Σωκρατους εχουνε μεινει μονο τα μπετα,η καραφλη μπιζνα μεταφερθηκε σταθμο Λαρισης σε αλλο κτιριο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger