Home » , , » Αλλου είδους βάσανα στην "υπεύθυνη αριστερά"

Αλλου είδους βάσανα στην "υπεύθυνη αριστερά"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 | 5:29 μ.μ.

Αλλου είδους βάσανα προέκυψαν τώρα στην «κυβερνώσα αριστερά» του Κουβέλη. Όπως διαβάζουμε σε ημερήσια εφημερίδα οι επιτελείς της Αγ. Κωνσταντίνου έχουν αναλάβει να «αξιολογήσουν» τα βιογραφικά στελεχών του κόμματος που ενδιαφέρονται για την στελέχωση κυβερνητικών θέσεων. Όπως συμπληρώνει το ίδιο σχόλιο –από το «Εθνος»- «όπως διαβεβαιώνουν πάντως στη ΔΗΜΑΡ, τα πρόσωπα που θα προτείνει δεν θα ανήκουν στην πρώτη γραμμή των κομματικών στελεχών και θα είναι άνθρωποι της αγοράς που θα μπορούν να ασκήσουν αξιόπιστα τα καθήκοντά τους».

Είναι βλέπετε και οι προσωπικές φιλοδοξίες των στελεχών της «υπεύθυνης αριστεράς» ενός κόμματος που  αποτελεί την  «φωνή της ΤΡΟΙΚΑ, των τοκογλύφων, των εκπροσώπων των χρηματιστηρίων και λοιπών», όπως έγραφαν σε επιστολή τους, που έστειλαν στην πολιτική γραμματεία της ΔΗΜΑΡ, πέντε στελέχη που αποχώρησαν απ’ αυτό το κόμμα.

Λέτε να έχουμε προστριβές και αποχωρήσεις απ’ την ΔΗΜΑΡ, κάποιων στελεχών που δεν θα θεωρηθούν ικανά από την ηγεσία του κόμματος να στελεχώσουν τους κυβερνητικούς μηχανισμούς; Πλάκα θα έχει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger