Good bye Nikos

Από mitsos175 , Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 | 3:02 μ.μ.


Μία ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Νικολόπουλου, στο Twitter οδήγησε στη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης "όνειρο ήταν" την λησμονήσαμε. Ο λαός ξεπνεομένος τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;» έγραψε, δείχνοντας και το σχόλιό του δίπλα από φωτογραφία του.

«Ύφεση για το βιβλίο Γκίνες. H χώρα μας έχει τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο» πρόσθεσε σε επόμενο σχόλιο.

Ο Σαμαράς έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ζητώντας τη διαγραφή του βουλευτή, που είχε παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας.
 
Πως πάει Τόνι; Σου φεύγουν από τώρα; Κατάλαβε ο Νικολάκης τι θα γίνει και έφυγε στο τσακ. Ήθελε να την κοπανήσει εδώ και καιρό. "Βρώμαγες" ακόμα και σ αυτόν. Και να σκεφτείς, σε στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές. Φαντάσου τι θα γίνει με τους άλλους. Γιατί έχω την εντύπωση, ότι δεν θα είναι ο μόνος που θα φύγει; Είναι που είσαι συμπαθής Άντονι. Σήμερα αύξησες τη ΔΕΗ, έβαλες να πληρώνουν οι άρρωστοι το τηλεφώνημα στον ΕΟΠΥΥ (κατάντια), και λες θα κόψεις τις συντάξεις άνω των 600€. Πώς να σε πλησιάσει κάποιος μετά. Λάκισαν τα πρόβατα, έφυγαν κι οι πιστικοί. Όπου φύγει, φύγει οι βουλευτές. Ο κόσμος να δεις. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γιωργάκης. Μια χαρά τα πας, θα τη διαλύσεις τελείως τη ΝΔ, συνέχισε.


«Ωραία» επαναδιαπραγμάτευση έκανες. Ούτε τις δόσεις στην εφορία δεν τόλμησες να πεις να αυξηθούν, και μετά κάνεις τον καμπόσο στα γαλάζια γίδια. Τελικά είσαι χειρότερος κι από το Γιώργο, συγχαρητήρια. Σ αυτόν περίμεναν μερικούς μήνες, πριν το διαλύσουν το μαγαζί. 
Μη νομίσεις ότι θα το κλείσει το στόμα του. Θα πει πολλά άπλυτα για σένα.  
Τι να κάνει κι αυτός ο έρμος; Έχει φιλοδοξίες και με σένα όχι υπουργείο δεν θα ξαναδεί, ούτε Βουλή δε θα ξαναπατήσουν όσοι μείνουν στη ΠΟΛΑ. Το άσχημο για σένα δοσίλογε, είναι ότι δεν σε πολυφοβούνται πλέον. Έχουν που να πάνε. Οπότε θα μείνεις μόνος μαζί με το Μπενύτο και το Φώτη να ψάχνετε τον κούκο.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Αυγούστου 2012 στις 3:35 μ.μ.

mitsos είπες του φεύγουνε και να δεις σε λίγο που θα ξεχάσει και πως τονε λενε...θα του φεύγουν κυριολεκτικά

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger