Home » , » Δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες οι ενέργειες των νεοναζιστών (Βίντεο)

Δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες οι ενέργειες των νεοναζιστών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012 | 8:40 π.μ.

Άλλη μια ρατσιστική επίθεση είχαμε χτες που εκτός των υλικών ζημιών είχαμε και θύμα έναν Ελληνα – που τον μαχαίρωσαν οι φασίστες γιατί ..τόλμησα και ζητήσει τις υπηρεσίες ενός Πακιστανού κουρέα, όπως βλέπαμε και στο βίντεο ου παραθέτουμε.

 Πολιτική εκτίμηση κάνουμε: Οποιος πιστεύει ότι τα φασιστοειδή ασπόνδυλα θα μπορούν να συνεχίσουν να δρουν ασύδοτα –άσχετα αν έχουν την ανοχή ή και την συγκάλυψη του αστικού κράτους- για πολύ καιρό ακόμα είναι βαθιά νυχτωμένος. Θα τρομοκρατηθούν, οι τρομοκράτες. Αυτό είναι δεδομένο. Ζητούμενο είναι να με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό και τι συνέπειες θα επιφέρει. Το να πάρει άδεια απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού ο Κουφοντίνας χλωμό το βλέπουμε.

 Πάντως η ασυδοσία των φασιστών απ’ το αστικό κράτος είναι διαχρονική –απ’ τον Μάρτη του 78 που θυμάμαι εγώ, τότε που ο Μιχαλολιάκος τοποθέτησε βόμβα στον κινηματογράφο «Έλλη» γιατί πρόβαλλε σοβιετική ταινία, με αποτέλεσμα ένας θεατής να χάσει και τα δυο του πόδια ενώ άλλοι 18 τραυματίστηκαν και δικάστηκε για πλημμέλημα με .. 11 μήνες φυλακή. Πέρα όμως απ’ την αστική δικαιοσύνη υπάρχει και το λαϊκό κίνημα. Και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίσει να δικάζει τις ενέργειες των νεοναζιστών.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 9:46 π.μ.

καί θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αρχίσει να δικάζει τις ενέργείες των φασιστών.
" ΜΕ ΕΥΧΈς ΤΟ ΚΑΚΌ ΔΕΝ ΞΟΡΚΊΖΕΤΑΙ"

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 2:03 μ.μ.

Σωστά ολα αυτά.Πώς αντιδρούμε όμως;Μήπως είναι καιρός η Αριστερά στο συνολό της ν'αντιδράσει μαζικά και μαχητικά;Μήπως πρέπει ν'αναλάβει πρωτοβουλία και να συντονίσει αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συλλαλητήρια,σε όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή σωματείων,εργατικών κέντρων,αντιφασιστικών οργανώσεων,πολιτιστικών και επιστημονικών φορέων κ.λ.π.;Ας πάρει μια πρωτοβουλία και το βαθυ κόκκινο για να ξεκινήσει κάτι τελοσπάντων.Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και εμείς να μένουμε απαθείς.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:55 μ.μ.

Μπορούμε να βοηθήσουμε του ίδιους τους μετανάστες να αυτοργανωθουν και χρησιμοποιήσουν το νόμιμο δικαίωμα της νομιμης άμυνας απέναντι στα παπαδοπουλακια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger