Home » , » "Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν " (Βίντεο)

"Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν " (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 | 2:03 π.μ.

«Χυδαία και φασιστική» όπως είπε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος των συνταξιούχων του ΙΚΑ ήταν η συμπεριφορά της ηγεσίας του υπουργείου υγείας απέναντι στους συνταξιούχους που η μνημονική ολέθρια συγκυβέρνηση «τους έχει καταδικάσει στην πείνα και στην εξαθλίωση» σύμφωνα με τα λεγόμενα άλλου απόμαχου της δουλειάς.

Οι συνταξιούχοι της χώρας μας είναι από τα πρώτα θύματα της μνημονικής πολιτικής . Ενώ έχουν πληρώσει τα μέγιστα σε ασφαλιστικές εισφορές βλέπουν συνέχεια να περικόπτονται οι συντάξεις του. Μόνο να σκεφτεί κανένας ότι στην διετία 2000-12 πλήρωσαν από την μείωση των συντάξεων τους πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ και τώρα με το νέο πακέτο μέτρων κοινωνικής ισοπέδωσης καλούνται να πληρώσουν άλλα 5 δις.. Δηλαδή τους μείωσαν τις συντάξεις, τους περιόρισαν ασφυκτικά τα δώρα και τώρα τους αφήνουν χωρίς φάρμακα και χωρίς γιατρούς.

 Παράλληλα τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν συνέπεια της αύξησης της ανεργίας, της φοροδιαφυγής από την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία και τις ευέλικτες μορφές εργασίας, όπως και της μη καταβολή των υποχρεώσεων του κράτους στα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν αρκεί να κάνουμε διαπιστώσεις. Να παλέψουμε, για να μην επιτρέψουμε στην λαίλαπα του άκρατου νεοφιλελευθερισμού να επιβάλλει ένα κοινωνικό Αρμαγεδδεώνα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 4:40 π.μ.

Εδώ που τα λέμε, το βάλανε και τ' άλογα το χεράκι τους (στην κάλπη) για να τα σκοτώσουν...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger