Home » » Ο «Ψυχρός Εμφύλιος»: Όταν τα καθεστωτικά καθάρματα παριστάνουν...τους τουρίστες!

Ο «Ψυχρός Εμφύλιος»: Όταν τα καθεστωτικά καθάρματα παριστάνουν...τους τουρίστες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 | 12:36 μ.μ.

Γράφει ο askordoulakos 

Δημοσιογράφος ΣΚΑΙ: «Μα γιατί λέτε ότι σας φταίει το κράτος; Γιατί δεν κάνατε την παραγωγή σας ανταγωνιστική; Και η Ινδία και η Αφρική έχουν αντίστοιχα προϊόντα. Γιατί να πάρουν τα δικά σας;».

Αγρότης: «Και στην Ινδία και την Αφρική έχουν πολύ καλούς δημοσιογράφους, που αμείβονται με 10 ευρώ. Να τους φέρουμε λοιπόν και να φύγετε εσείς, που είστε ακριβοί». 

 «Ο Ψυχρός Εμφύλιος» είναι ο τίτλος του πρόσφατου…συγγραφικού πονήματος του διασημότερου και πλέον αντιπαθούς καθεστωτικού παράσιτου, με τ’ όνομα Ioannis Pretenderis. Αυτό πληροφορήθηκαν, όσοι άνοιξαν τους δέκτες τους στη συχνότητα του MEGΑ σήμερα το πρωί και είδαν το εν λόγω κάθαρμα να παρουσιάζει το παραπάνω βιβλίο του στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο».

«Που είναι το παράξενο;» θ’αναρωτηθεί κάποιος. Ένα ρετάλι επιπέδου Ioannis Pretenderis, παρουσιάζει το βιβλίο του στην εκπομπή των δύο έτερων σκουπιδιών, Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη. Σωστά. Άλλωστε, όπως πολύ σοφά λέει ένα κρητκό γνωμικό: «Στην πάνω μπάντα τση κοπριάς, φυτρώνουν οι ντομάτες. Ό,τι σκατά είναι ο καφετζής, είναι και οι πελάτες». Το ενδιαφέρον όμως, ήταν το περιεχόμενο του βιβλίου και το promotion του Ioannis Pretenderis.

Τι μας είπε λοιπόν το ελεεινό αυτό σαπρόφυτο των ΜΜΕ για το περιεχόμενο του βιβλίου του; Με λίγα λόγια, αποκάλυψε σε όλους εμάς τους χαχόλους ότι επί 3 έτη ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα για το «φόνο», ότι φταίνε οι τυχαίοι και τυχάρπαστοι πολιτικοί, για όσα έχουν γίνει, ότι οι δημοσιογράφοι δεν ασκούν πολιτική, ούτε είναι κόμμα, ώστε να προτείνουν λύσεις και να εκφράζουν τη γνώμη τους κι εν κατακλείδι, ότι αυτός ο ίδιος ο Ioannis Pretenderis κι οι υπόλοιποι τηλε-παρακεντέδες του Κολωνακίου, προσπάθησαν να πουν την αλήθεια και να ενημερώσουν τους πολίτες!

Α και για να μην ξεχάσω και το χιλιοειπωμένο κλισέ, ότι «Φταίμε όλοι», τη στιγμή που το γλειώδες μειδίαμα του Χασαπόπουλου συμπλήρωνε το σκηνικό της πρωινής αηδίας.

Είναι ξεκάθαρο και το’ χουμε ξαναπεί  ότι το σκουπιδαριό της καθεστωτικής επικοινωνιακής εμπροσθοφυλακής βλέπει το τέλος του να’ρχεται. Δεν είναι τυχαία η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΨΑΡΙΑΝΟΥ (ενός εκ των τακτικών μουσαφίρηδων του mega-λου κωλοχανείου), ο οποίος πανικόβλητος από τις
 Διαβάστε τη συνέχεια στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger