Home » » Μαζέψτε τον

Μαζέψτε τον

Από mitsos175 , Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 | 3:17 μ.μ.

Έχετε αφήσει αμολητό τον Άδωνη. Μπορεί και να σας ξέφυγε, δε λέω, αλλά θα δαγκώσει κανένα. Σε τέτοιες περιπτώσεις επεμβαίνει συνήθως γιατρός. Έστω κι αν η κουταμάρα είναι αγιάτρευτη. Aς σταματήσει να προκαλεί. Γιατί η υπομονή του κόσμου, που κρυώνει και πεινά, εξαντλήθηκε.

Πραγματικά δεν ξέρω, αν το μπουμπούκι της Νέας Δολοφονίας λέει αρλούμπες, για να επικαλεστεί μετά τρέλα με κορδέλα στο λαϊκό δικαστήριο, ή αν τα πιστεύει λόγω εγκεφαλικής ανεπάρκειας.
Απαξιώ ν’ ασχοληθώ για τις σαχλαμάρες που είπε για τον Τσίπρα.


Η απάντηση του όμως  από το 1:20 και μετά: «Επισκευτήκατε τη Βραζιλία, που τα στοιχεία μιλάνε για 10.500 αυτοκτονίες» στη ρήση του συνομιλητή του για τους θανάτους στην Ελλάδα είναι ελεεινή, τρισάθλια σαν την πολιτική που ακολουθεί, αλαζονική και προσβλητική για τους νεκρούς, που ο ίδιος και οι άλλοι κηφήνες οδήγησαν στην απελπισία.

Δηλαδή ρε Άδωνη, τέσσερις χιλιάδες αυτοκτονίες είναι εντάξει, γιατί σε άλλη χώρα έγιναν περισσότερες αυτοκτονίες; Αυτό έχεις να πεις; 
Δε θα πω, ότι η Βραζιλία έχει τριπλάσιες αυτοκτονίες, αλλά δέκα εννιά φορές περισσότερο πληθυσμό. Δε θα πέσω σ’ αυτή την παγίδα των αριθμών. Οι ζωές τα συναισθήματα και τα όνειρα δεν είναι στατιστικές.

Και ΜΙΑ αυτοκτονία λόγω φτώχειας, είναι ντροπή και αίσχος για τους κυβερνώντες, ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο. Ανεξίτηλη κηλίδα αίματος στα χέρια πιονιών αδίστακτων τοκογλύφων. 
Δείχνει όμως την απίστευτη σκατοψυχία των στελεχών της Νέας Δολοφονίας. Στελέχη, τρώνε και πίνουν από τις σάρκες του λαού. Που έχουν προνόμια, σκάνε στο φαΐ, όταν άλλοι πεθαίνουν από πείνα κι από κρύο. Κι αντί να σκύβουν το κεφάλι από ντροπή, λένε σαχλαμάρες για να δικαιολογήσουν τις κλεψιές και τους φόνους. Προκαλούν, αντί να αισχύνονται. Προσβάλουν τους νεκρούς! «Τέσσερεις χιλιάδες; Δεν είναι πολλοί». Αυτό είπε μ άλλα λόγια. 
Πόσες αυτοκτονίες θέλεις, βρικόλακα; Δέκα χιλιάδες; Εκατό; Πόσο αίμα θα πεις, για να χορτάσεις εσύ κι ο Σαμαράς;

Καμιά αυτοκτονία κανενός αθώου, φίλες και φίλοι, δεν θα τους συνετίσει, δε θα τους ξυπνήσει την πουλημένη τους συνείδηση. 

Μόνο ο αγώνας κι η αντίσταση. Αυτά φοβούνται.

Αυτά θα έχουν.

Αν σου φάνηκα σκληρός στις εκφράσεις μου, αναγνώστη, σου λέω, ότι έχω θρηνήσει φίλους από αυτή τη δολοφονική πολιτική.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:05 μ.μ.

αυτος ο γεωργιαδης θα εχει ασχημο πολιτικο τελος
να το θυμαστε αυτο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger