Home » » «Σκοτώνουν» Λαχεία, ΟΠΑΠ και ΕΥΑΘ (Βίντεο)

«Σκοτώνουν» Λαχεία, ΟΠΑΠ και ΕΥΑΘ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 | 9:38 μ.μ.


Πρέπει να είναι ριγμένα τα καπιταλιστικά συμφέροντα που εξυπηρετεί η τηλεόραση του ALPHA με το καραμπινάτο σκάνδαλο ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ των Λαχείων και της ΕΥΑΘ γ’ αυτό και εδώ και μέρες δίνει τόση βαρύτητα σ’ αυτό το σκάνδαλο στοχοποιώντας όχι μόνο την μνημονιακή κυβέρνηση που για να δείξει έργο στην τρόικα, και πλήρη υποταγή στην ντόπια πλουτοκρατία, ξεπουλάει κερδοφόρους οργανισμούς τζάμπα αλλά και τον «εθνικό μας προμηθευτή» Σωκράτη Κόκκαλη.

Όπως και να είναι όμως η πραγματικότητα δεν απέχει και πολύ από όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.Παρακολουθούμε δηλαδή ένα ξεπούλημα της όποιας δημόσιας περιουσίας έχει απομείνει που αν υπήρχε έστω και στοιχειώδεις αστική δικαιοσύνη (γωνία στο ευρώ τώρα ψάχνουμε) θα έπρεπε να έχει καθίσει στο σκαμνί όλους όσους επιχειρούν αυτό το έγκλημα. Και όχι μόνο αυτό δεν γίνεται αλλά είναι δεδομένο ότι οι μίζες που θα πέσουν θα είναι τεράστιες και τα «αρμόδια» γατόνια θα κάνουν πάλι πάρτι σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Και μπορεί το βίντεο από την τηλεόραση του Αλφα να είναι κατατοπιστικό, το χθεσινό όμως δημοσίευμα απ’ το «Ποντίκι» δεν αφήνει σε κανέναν αμφιβολία για την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger