Home » , , » Ο δεξιός πατριωτισμός είναι η κουκούλα του ανθελληνισμού!

Ο δεξιός πατριωτισμός είναι η κουκούλα του ανθελληνισμού!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 | 4:19 π.μ.

Η Δεξιά τα έχει κάνει μαντάρα. Έριξε  τη χώρα στον γκρεμό σε συναυτουργία με το ΠΑΣΟΚ. Από Αντιμνημονιακή έγινε Υπερμνημονιακή. Από Πατριώτης έγινε Εφιάλτης. Αυτομόλησε στην πλευρά των εχθρών της χώρας. Και με πρωτοφανή ενδοτικότητα, διαλύει τη χώρα και κατατρώει σαν κανίβαλος το ίδιο της το σώμα.

Μεγάλα κομμάτια της μεσαίας τάξης που παραδοσιακά ανήκουν στη Δεξιά, καταστρέφονται και εξαθλιώνονται από την πολιτική της. Έμποροι, βιοτέχνες, καταστηματάρχες, εργολάβοι, μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί, συνταξιούχοι και εν γένει επαγγελματικοί κλάδοι απ' όπου αντλεί την πολιτικοοικονομική της βάση η Δεξιά, εκθεμελιώνονται εξαιτίας της νέας υποτέλειας, της τεχνητής ύφεσης, της έλλειψης τραπεζικού χρήματος και δημοσίων επενδύσεων, των μειώσεων μισθών και συντάξεων και της πολλαπλής βαριάς φορολόγησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουν οι δεξιοί τη Δεξιά, αλλά όλοι κλονίζονται.

Αν εξαιρέσει κανείς το πολύ μικρό ποσοστό αυτών που εξακολουθούν να απομυζούν το δημόσιο πλούτο και στηρίζουν με νύχια και με δόντια τη μνημονιακή κυβέρνηση, ο ένας στους τρεις πολίτες που ψηφίζουν δεξιά, πηγαίνει ακόμα πιο δεξιά, γιατί νιώθει προδομένος από την καθεστωτική Νέα Δημοκρατία και ο αντικομουνισμός του τον οδηγεί σε πιο ακροδεξιές «λύσεις» ανεξαρτήτως ατομικού και συλλογικού Η συνέχεια στην ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Ιανουαρίου 2013 στις 3:50 μ.μ.

σόρι, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μας έλεγε ένας συνεπής κομουνιστής τί εννοεί λέγοντας ότι ''η δεξιά αυτομόλησε στην πλευρά των εχθρών της χώρας'' !

ΠΟΙΟΙ είναι οι εχθροί της χώρας, ; από ΠΟΙΟΥΣ αυτομόλησε και πήγε στους εχθρούς της χώρας η δεξιά ;

κατά τα λοιπά, διάβασα το άρθρο στο οποίο παραπέμπεις : ένα δεξιό άρθρο,, χωρίς ίχνος διαλεκτικής - ούτε και τεκμηρίωσης.

προς το παρόν, η χώρα απορίπτει το παλιό και το ''σεσηπός'' : η γάγγραινα πρέπει να αφαιρεθεί, ακόμη κι αντικατασταθεί (αυτό κάνει η αστική τάξη) με κάτι πουπάλι θα οδηγήσει σε νέα γάγγραινα.

η θέση όμως ενός αριστερού, θα είταν η κοινωνία να πάει λίγο παραπέρα, όχι να μείνει εκεί που είταν, με το πρόσχημα ότι οι τωρινές αλλαγές δεν θα είναι της αρεσκείας της !



μήπως να γυρνούσαμε και στην φεουδαρχία, για να οξυνθούν ακόμα περισσότεροι οι ταξικές αντιθέσεις ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger