Home » , » Λαϊκή "λατρεία" με αποδέκτη τον Μ. Βορίδη (Βίντεο)

Λαϊκή "λατρεία" με αποδέκτη τον Μ. Βορίδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 | 10:27 μ.μ.


Πηγή: Alfavita

Έντονα επεισόδια προκλήθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής με αφορμή  την επίσκεψη του πρώην υπουργού Μεταφορών, κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Εργαζόμενοι στην εταιρία «KAVALA OIL»φωνάζοντας συνθήματα λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στην είσοδο του ξενοδοχείου «Ωκεανίς» και εισήλθαν μέσα στο ξενοδοχείο.
Εσπασαν την τζαμαρία στην είσοδο του ξενοδοχείου και πέταξαν μπογιά. Στη συνέχεια ανέβηκαν στο χώρο όπου επρόκειτο να δοθεί η συνέντευξη αναποδογύρισαν τραπέζια και καρέκλες και έσπασαν ποτήρια και πιάτα.

Η κατάσταση παρέμεινε έκρυθμη για πάρα πολύ ώρα με αποτέλεσμα ο Βορίδης να παραμείνει κρυμμένος στο δωμάτιό του και οι διοργανωτές ν΄ ακυρώσουν όχι μόνο τη συνέντευξη Τύπου αλλά και την προγραμματισμένη ανοιχτή εκδήλωση φίλων και στελεχών του κόμματος όπου επρόκειτο να μιλήσει ο πρώην υπουργός.

Η αντίδραση των εργαζομένων της KAVALA OIL σχετίζεται άμεσα με την ψήφιση από την Βουλή την προσεχή Τρίτη της νέας τροποποιητικής σύμβασης για την επέκταση των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου στον Πρίνο για άλλα 25 χρόνια. Η νέα σύμβαση που θα ψηφιστεί θα αντικαταστήσει τη σύμβαση του 1999.

Οι εργαζόμενοι της KABALA OIL αντιδρούν στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να γίνει και η μητρική εταιρεία Energean Oil & Gas συνδικαιούχος των κοιτασμάτων πετρελαίου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2013 στις 10:42 μ.μ.

http://www.youtube.com/watch?list=PL4EA4FA567E4D77B5&v=qLVK5F7tEoY&feature=player_embedded

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2013 στις 1:40 π.μ.

BRE TON TSEKOYRATO ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΉ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ

Ανώνυμος
2 Μαρτίου 2013 στις 11:29 π.μ.

το οτι κοιταει ο καθενας το μαγαζακι του δε λεει τιποτα ?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger