Home » , , » Από τον "Περίανδρο" στον Κασιδιάρη

Από τον "Περίανδρο" στον Κασιδιάρη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 | 3:26 μ.μ.

Λόγω παρέλευσης του ωραρίου πήρε αναβολή για τις 7 Μάρτη η δίκη το ναζιστή βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Οι κατηγορίες αφορούν στην επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο που συμμετείχε στη ληστεία ανήκε στον Ηλ. Κασιδιάρη και αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο ίδιος φυσικά δεν παραδέχεται την εμπλοκή του όπως δεν είχε παραδεχθεί την συμμετοχή του στη δολοφονική επίθεση στους φοιτητές Δημήτρη Κουσουρή, Γιάννη Καραμπατσόλη και Ηλία Φωτιάδη, ένας άλλος εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α, ο Α. Ανδρουτσόπουλος ο επιλεγόμενος και «Περίανδρος», από το όνομα του Κορίνθιου τυράννου.

Ο «Περίανδρος», ύστερα απ' αυτή την επίθεση, κρυβόταν για 7 ολόκληρα χρόνια, ενώ ο Κασιδιάρης μετά την επίθεση στην Κανέλλη μόνο για ένα 24ωρο για να αποφύγει το αυτόφωρο. Ο Ανδουτσόπουλος «πλήρωσε» την χρυσαυγίτικη δραστηριότητα του με 12 χρόνια φυλακή και όταν βγήκε απ’ την φυλακή αποκήρυξε την δράση της Χ.Α «λούζοντας» με καθόλου τιμητικά κοσμητικά επίθετα τον φύρερ Ν. Μιχαλολιάκου. Για τον Κασιδιάρη δεν ξέρουμε τι θα γίνει.

Διαφορετικές οι περιπτώσεις φυσικά του πρώην και νυν εκπροσώπων τύπου της Χ.Α. Εχουν όμως ένα κοινό. Ούτε ο «Περίανδρος», ούτε ο Κασιδιάρης παραδέχτηκαν την συμμετοχή τους στα επεισόδια στα οποία κατηγορήθηκαν.

Για τον Κασιδιάρη το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι έχει το ταλέντο να λέει τα μεγαλύτερα ψέματα με απόλυτη άνεση. Τελευταίο παράδειγμα η συνάντηση στη Βουλή της Χρυσής Αυγής με Γερμανούς ναζιστές του δικτύου FNS. Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο ναζιστής Κασιδιάρης προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Να πει ότι δήθεν δεν τους ήξεραν τους συγκεκριμένους, ότι τους παρουσιάστηκαν ως δημοσιογράφοι. Οτι ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α λέει συνειδητά ψέματα το διαπιστώνουμε διαβάζοντας περασμένη ανάρτησή μας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2013 στις 5:45 μ.μ.

Σήμερα το πρωί ήμουν για δουλειά στο Εφετείο. Υπήρχαν ομάδες μπράβων συμορριτών χρυσαυγιτών, σε 7άδες, 8άδες κλπ γύρω από το Εφετείο με την προστασία των ΜΑΤ, μην τυχόν και ρίξει κανένα χαστούκι καμιά γυναίκα στον ναζιστή Κασιδιάρη!

Ανώνυμος
6 Μαρτίου 2013 στις 9:53 π.μ.

Κι όμως τα ποσοστά τους πολλαπλασιάζονται.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger