Home » , » Αυτή η πολιτική θα μας τα πάρει όλα, σε λίγο τα σχολεία μας θα γράφουν Coca-cola

Αυτή η πολιτική θα μας τα πάρει όλα, σε λίγο τα σχολεία μας θα γράφουν Coca-cola

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 | 3:31 μ.μ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ «ΣΟΥΛΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΤΗΝ PHILIP MORRIS ΣΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ COCA-COLA ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ… ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. 

Με την πολιτική της υποχρηματοδότησης που τηρεί η κυβέρνηση, ήταν αναμενόμενο πως θα φτάναμε με γοργά βήματα σε ακραίες καταστάσεις. Το πέρασμα των σχολείων στην ευθύνη του δήμου και με τη σειρά του στις πλάτες του γονιού, οι συγχωνεύσεις, η κατάργηση του ΟΣΚ, είναι κινήσεις που υποτάσσονται στην γενικότερη στρατηγική των μονοπωλίων, να μπουν στα σχολεία, να κάνουν την Παιδεία εμπόρευμα, να κερδοφορήσουν και σε αυτόν τον κλάδο.

Είναι καταδικαστέα η ενέργεια της πλειοψηφίας μελών ΔΣ Συλλόγου Γονέων δημοτικού σχολείου στην Ηλιούπολη, που κάλεσαν την Coca cola να γίνει χορηγός σε εκδήλωση του σχολείου!

Η στάση πληρωμών στα σχολεία από τη μεριά του κράτους και κατ’ επέκταση και των Δήμων, οδηγεί μεθοδευμένα, από τη μια, να καλούνται οι γονείς να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger