Home » , » Όταν τα ‘’πεισματάρικα’’ ερωτήματα κατατρέχουν το ΚΚΕ…Mια αναγκαία απάντηση στον 902.gr

Όταν τα ‘’πεισματάρικα’’ ερωτήματα κατατρέχουν το ΚΚΕ…Mια αναγκαία απάντηση στον 902.gr

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 | 2:57 π.μ.


Παναγιώτης Μαυροειδής

Στην ιστοσελίδα 902.gr δημοσιεύτηκε ανυπόγραφο σχόλιο-απάντηση στο άρθρο του ΠΡΙΝ με τίτλο ‘’ΚΚΕ και καπιταλιστική κρίση’’. Το άρθρο  στο ΠΡΙΝ ηλεκτρονικά μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.   Το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης, δείχνουν ότι το ΚΚΕ, βρίσκεται  πολύ μακριά από την ανάγκη του διαλόγου μεταξύ των κομμουνιστών.

Δεν ανήκουμε, σε αντίθεση με πολλούς υπερασπιστές, των εκάστοτε, αν και αντιτιθέμενων πολιτικών του ΚΚΕ, σε αυτούς που πιστεύουν πως ‘’πάντα, σωστά τα λέμε, τα γράφουμε και τα κάνουμε’’.
Eπειδή δεν φοβόμαστε ούτε να κριθούμε για ανεπάρκειες, μονομέρειες και λάθη, ούτε να κάνουμε και οι ίδιοι την αυτοκριτική μας, τολμούμε να περπατάμε και πιο πέρα από τις σιγουράτζες των Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΤΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2013 στις 8:50 π.μ.

η απαντιση ενος οπουρτουνιστη δεν εχει καμοια αξια τι ακροβασιες τι ιδεολογικες φιοριτουρες για να παμε ολοι στο Συριζα

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

Σήμερα Νίκο δυστυχώς έμεινε μόνο το ολη μέρα τακ τακ τακ τουκ τουκ τουκ στην αριστερα.
Αφιερωμενο στην κωλοτουμπαν του Συγυριζα οτι θα καταγγειλωμεν καταργησωμεν διαπραγματευομενοι το μνημονιο αλλα δεν θα σχισωμεν την δανειακην συμφασιν η οποια συνδεεται απ ευθειας με το μνημονιον!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2013 στις 4:02 μ.μ.

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΡ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΑΠ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΥΛΕΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ...ΑΣ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΕ.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger