Home » , » Στη Θάσο: «Ο φασισμός νικιέται με αγώνες και όχι με ελεημοσύνες»

Στη Θάσο: «Ο φασισμός νικιέται με αγώνες και όχι με ελεημοσύνες»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 | 4:38 μ.μ.


«Ο φασισμός νικιέται με αγώνες και όχι με ελεημοσύνες»
«Ο φασισμός δεν θα περάσει. Μη γίνεσαι το ψάρι που σε ταΐζουν» 

Με αυτά τα συνθήματα οι περήφανοι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Ποταμιάς της Θάσου υποδέχθηκαν την περιφερόμενη φασιστοσυμορία του Μιχαλολιάκου όταν προσπάθησε με το γνωστό και αλήτικο τρόπο να προσεγγίσει  το χωριό προσκομίζοντας την μοχθηρή και αιματοβαμμένη της «αλληλεγγύη».

Σύσσωμη η κοινωνία του χωριού με τους κατοίκους της και τους μαζικούς της φορείς (τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου και της ποδοσφαιρικής τους  ομάδας) κήρυξαν τους Ναζιστές  ανεπιθύμητους και τους εξανάγκασαν να πάρουν πόδι.
Με τον ίδιο περίπου τρόπο αντιμετωπίστηκαν και πριν λίγες μέρες στην κοινότητα Λιμεναρίων αφού η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά  τους  ήταν πολύ μικρή. Επίσης οι κάτοικοι της κοινότητας της Παναγιάς διαμηνύουν στα μέλη της Χρυσής αυγής, ο,τι  θα πάρουν και από εκείνους το μάθημα που τους αξίζει.

Ο λαός  της Θάσου απέδειξε  περίτρανα πως οι δημοκρατικές παραδόσεις του νησιού είναι βαθιά ριζωμένες στη συνείδησή του και δεν αλλοιώνονται ούτε από την φτώχεια και την ανέχεια που εξαπέλυσαν οι κυρίαρχοι και οι κυβερνόντες, αλλά ούτε και από τα μισάνθρωπα και μισαλλόδοξα συνθήματα μιας κλίκας δολοφόνων.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό του λοιπόν και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής και τα αφεντικά τους που τους στηρίζουν, ο φασισμός θα συντριβεί κάτω από τι μαζική λαϊκή αντίδραση.

Και θα γίνει γιατί  όλοι θα γίνουμε Θάσος.

Πηγή: Η ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger