Home » , » Ανούσια κοκορομαχία Λαφαζάνη-Βορίδη περί "σεβασμού" του Συντάγματος και μια σχετική τοποθέτηση από το ΚΚΕ (Βίντεο)

Ανούσια κοκορομαχία Λαφαζάνη-Βορίδη περί "σεβασμού" του Συντάγματος και μια σχετική τοποθέτηση από το ΚΚΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Απριλίου 2013 | 3:01 μ.μ.


Μια ανούσια κοκορομαχία μεταξύ Λαφαζάνη-Βορίδη, περί «σεβασμού» του Συντάγματος, επέλεξε το μεσημεριανό δελτίο του Mega, να αναδείξει σαν κύριο θέμα στην συζήτηση που γίνεται στο κοινοβούλιο τους για το βάρβαρα αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται το βράδυ.

Με την διαδικασία που ακολουθείται στην βουλή «παραβιάζεται κατάφωρα το Σύνταγμα» μας είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα, για να εισπράξει την απάντηση από τον τέως αρχηγός της νεολαίας της ΕΠΕΝ της φιλοχουντικής οργάνωσης που ίδρυσε ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, και σημερινό πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ, Μ. Βορίδη, ότι είναι «υποκριτές» και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την εφαρμογή του Συντάγματος, αποδίδοντας τις ενστάσεις του Σύριζα σε «επαναστατική τακτική κοινοβουλευτικού τύπου».

 Απ’ την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης, έβαλε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, αλλά με την ευκαιρία, ξεθάβουμε ένα απόσπασμα από ομιλία της Α. Παπαρήγα, το 2010, που με απλά και κατανοητά λόγια μας λέει τι ακριβώς είναι το αστικό Σύνταγμα και πώς το χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger