Home » , » Μεγαλοστομίες από το ΚΚΕ - Αποχαιρέτα τον το ΣΥΡΙΖΑ που χάνεις

Μεγαλοστομίες από το ΚΚΕ - Αποχαιρέτα τον το ΣΥΡΙΖΑ που χάνεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 | 12:23 π.μ.


Από το "Πριν" που κυκλοφορεί, παραθέτουμε δυο κείμενο. Το πρώτο αναφέρεται στον απολογισμό που έκανε το ΚΚΕ μετά την κατάληξη που είχε η κινητοποίηση των καθηγητών της ΟΛΜΕ και το δεύτερο αφορά την πορεία του Σύριζα με αφορμή την συνάντηση Δασκαλόπουλου - Τσίπρα΄

 Μεγαλοστομίες από το ΚΚΕ
"Σας τα λεγα εγώ"

Μετά τη βροχή βγαίνουν τα σαλιγκάρια: Το «εγώ σας τα έλεγα» αποτελεί αν όχι το γράμμα, οπωσδήποτε το πνεύμα της γραμμής του Περισσού μετά την υποχώρηση του κινήματος των εκπαιδευτικών... Δεν είναι τυχαίο ότι το ΚΚΕ αφιέρωσε περισσότερο χώρο στα κομματικά μέσα προπαγάνδας για τους καθηγητές μετά την απόφαση των ΕΛΜΕ ότι «δεν συντρέχουν οι όροι για την υλοποίηση της απεργίας» , από ό,τι είχε κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα.

Χαρακτηριστική αυτής της αντίληψης, η ομιλία του Δημήτρη Γόντικα στο Βόλο, που καταφέρθηκε κατά του «τυχοδιωκτισμού με τον οποίο κινήθηκαν οι ηγεσίες των καθηγητών με πρωταγωνιστές τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ», που μπροστά στην επιστράτευση τα δίπλωσαν «όπως τα δίπλωσαν πριν λίγο καιρό οι ομογάλακτοι τους στο Μετρό της Αθήνας» (!) για να καταλήξει: «Να γιατί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ αντιτάχθηκαν στην απεργία διαρκείας μπροστά στις εξετάσεις».
Πάντως δεν χρειάζεται αλάνθαστο ταξικό κριτήριο για να προδικάσει κανείς την αποτυχία ενός αγώνα στην εποχή του Μνημονίου, καθώς το κίνημα βαδίζει από ήττα σε ήττα, χωρίς να εξαιρούνται απ' τον κανόνα οι αγώνες που πρωταγωνίστησε το ΚΚΕ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αυταρέσκειας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην κεντρική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη βρήκε την ευκαιρία να τροποποιήσει το διάσημο σύνθημα «εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι» προσθέτοντας «με το ΚΚΕ επίθεση και πάλι» βάζοντας την αμυντικογενή «αντίσταση» στην πάντα! Αυτή η επιθετικότητα πάντως μένει στα χαρτιά για την ώρα, αφού το ΚΚΕ συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν ουσιαστικές κατακτήσεις με τους υπάρχοντες συσχετισμούς, οπότε στην πράξη έχουμε αναπαλαίωση της λογικής «ας σώσουμε οτιδήποτε και αν σώζεται»: «Μπορούμε να καθυστερήσουμε επώδυνα αντιλαϊκά μέτρα, μπορούμε να φρενάρουμε άλλα, κυρίως μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές αύριο», υπογράμμισε ο Δ. Κουτσούμπας.

Ο δρόμος θα ανοίξει προφανώς σύμφωνα με το ΚΚΕ όχι αν αυτοί οι αγώνες νικήσουν -κάτι που θεωρεί ότι δεν γίνεται στις σημερινές συνθήκες- αλλά αν αυτοί συμβάλλουν στη σφυρηλάτηση της λαϊκής συμμαχίας. Στην πράξη, αυτή τη γραμμή είδαμε στο κίνημα, στους αγώνες που πρωταγωνίστησε το ΠΑΜΕ, στους οποίους συνήθως οι απεργίες συνήθως αναστέλλονται συντεταγμένα θέτοντας στόχους «την καλύτερη οργάνωση, έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από την μάχη»

 Αποχαιρέτα τον το ΣΥΡΙΖΑ που χάνεις

Το τέλος της αντίθεσης κεφαλαίου – εργασίας εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας ενώπιον του ΣΕΒ

του Γιώργου Λαουτάρη

Σε τρία επίπεδα η πολιτική δραστηριότητα αυτής της εβδομάδας αποκάλυψε το οριστικό διαζύγιο του νέου ΣΥΡΙΖΑ από τη ριζοσπαστική κληρονομιά του ξεκινήματός του, την κινηματική και ενωτική φυσιογνωμία που σημάδεψε τη γέννησή του. Σε προγραμματικό επίπεδο, η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ έκανε ανεπίτρεπτα ανοίγματα στην επιχειρηματικότητα. Σε επίπεδο κοινωνικών συμμαχιών, η στάση του κόμματος στην απεργία των καθηγητών ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές φωνές που ζητούσαν πρόωρη υπαναχώρηση. Και τέλος, σε οργανωτικό επίπεδο, χτίζεται ένα αρχηγικό κόμμα, περιφρουρημένο απέναντι στη διαφωνία και κυρίως, την αριστερή αναζήτηση.

«Είμαστε προκαταβολικά χαμένοι αν παραμείνουμε στα χαρακώματα» είπε χαρακτηριστικά ο Δ. Δασκαλόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΒ, προλογίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο βήμα, ο οποίος δεν διέψευσε τις προσδοκίες της επιχειρηματικής τάξης. Διότι μπορεί μεν να δεσμεύτηκε εκ νέου ενώπιον των μελών του ΣΕΒ για αποκατάσταση του βασικού μισθού, όμως παράλληλα εκθείασε το ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας: Διασκευάζοντας την ιστορική ρήση του Λένιν «σοσιαλισμός ίσον σοβιέτ συν εξηλεκτρισμός», σημείωσε ότι «ανάπτυξη ίσον δημοκρατία συν επενδύσεις».

Μιλώντας για τη «μεταμνημονιακή εποχή», εξήγγειλε ότι η κυβέρνησή του θα βάλει τέλος στην αντίθεση μεταξύ κεφαλαίου και εργασίας, αναλύοντας ότι «η στρατηγική μας υπέρ των δυνάμεων της εργασίας, πιστεύουμε ότι όχι μόνο δε θα ζημιώσει αλλά, αντίθετα, μακροπρόθεσμα, θα ωφελήσει τον επιχειρηματικό κόσμο». Σε αυτόν τον αρμονικό κόσμο της συνεργασίας των κοινωνικών τάξεων, υπάρχει χώρος για την «υγιή επιχειρηματικότητα», για την «ιδιωτική πρωτοβουλία των παραγωγικών επενδύσεων» και όχι για την «πειρατική πρωτοβουλία που έρχεται να λεηλατήσει τους λιγοστούς πόρους μιας ασθενούς οικονομίας». Κατακλείδα σε αυτή την επιχείρηση γοητείας της επιχειρηματικής τάξης ήταν η υπόσχεση για …χάρισμα χρεών. Για πρώτη ίσως φορά δημοσίως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «σχέδιο νέας σεισάχθειας» που θα αφορά όχι τους μικρομεσαίους, αλλά αορίστως τις «παραγωγικές επιχειρήσεις». Δεν ήταν λοιπόν άνευ αντικειμένου η αναγνώριση από τον πρόεδρο του ΣΕΒ ότι «ο ριζοσπαστισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι χρήσιμος και ευπρόσδεκτος»…

Φυσικά και είναι ευπρόσδεκτος από τους επιχειρηματίες ένας ριζοσπαστισμός όπως αυτός των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπαίδευση. Η γραμματεία των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων της κομματικής παράταξης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με ανακοίνωσή της το Σάββατο εξήγησε ως εξής γιατί ψήφισε μαζί με ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ την αναστολή των κινητοποιήσεων των καθηγητών, ακόμη και μετά τις συντριπτικές αποφάσεις των ΕΛΜΕ υπέρ της συνέχισης του αγώνα: «Με αίσθημα ευθύνης, συνεκτιμώντας τη γενικότερη κατάσταση στον κλάδο, στο συνδικαλιστικό κίνημα και την κοινωνία, υποστήριξαν την άποψη ότι δεν έχουν διαμορφωθεί ο όροι και οι προϋποθέσεις για να πάμε στην κρίσιμη και αποφασιστική σύγκρουση», γράφουν.

Βέβαια, το σύνθημα της υποχώρησης είχε δώσει ήδη από το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοσταθμό Κόκκινο. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κώστα Αρβανίτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ναι μεν υποστηρίζει «τα αιτήματα» των καθηγητών, όμως «είναι αναφαίρετο δικαίωμα των συνδικαλιστικών οργανώσεων να καθορίζουν τον τρόπο πάλης», αρνούμενος να πάρει θέση και κατ’ αυτόν τον πλάγιο τρόπο να υποστηρίξει την απεργία. Προφανώς, πρόκειται για επιλογή που έγινε με κριτήρια δημοσκοπήσεων και με οδηγό τη φυσιογνωμία και τις κοινωνικές συμμαχίες που επιδιώκει σήμερα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, το συντηρητικό αίτημα μερίδας της «κοινής γνώμης» για συγκεντρωτική ηγεσία και παύση της πολυφωνίας υπηρετεί μεθοδικά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο οργανωτικό κομμάτι ανασυγκρότησης της συμμαχίας. Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει γήπεδο Τάε Κβον Ντο το πενθήμερο 10-14 Ιουλίου, όπου πρόταση του Αλέξη Τσίπρα και του Συνασπισμού είναι η κατάργηση των συνιστωσών ως κομμάτων και η κατάργηση των λιστών ως χωριστών ψηφοδελτίων για τα όργανα. Στην εικοσαετή πορεία του, ο ΣΥΝ βάσιζε το οργανωτικό του μοντέλο στην ύπαρξη τάσεων, που εξασφάλιζαν την εκπροσώπησή τους στα ηγετικά κλιμάκια με χωριστά ψηφοδέλτια, που κατέγραφαν χωριστά ποσοστά. Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε στη βάση ισονομίας των συνιστωσών μελών του, που εξασφάλιζε επί της ουσίας την εσωτερική δημοκρατία. Αυτό για παράδειγμα αντανακλάται στην επιλογή εκπροσώπου της συνιστώσας «Ρόζα», για τη θέση του συντονιστή της Γραμματείας μέχρι σήμερα.

Τόσο για τα πολιτικά επίδικα όσο και για τα οργανωτικά, αυτή την εβδομάδα ξεκινά ο διάλογος και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 23 Μαΐου, που θα δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα προσυνεδριακά κείμενα. Το συνέδριο θα κληθεί να λάβει πολιτική απόφαση, να εγκρίνει καταστατικό και να εκλέξει νέα ηγεσία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 10:34 π.μ.

Το ΠΡΙΝ του ΔΕΛΑΣΤΙΚ( του δημισιο(γ)ραφου με τις αριστερες ιδέες, και τις δεξιές τσέπες(υπάλληλος Μπόμπολα)δεν διδάχτηκε τίποτα απο την στάση της Φατούρου και των παρεμβάσεων. ΑΠΕΡΓΙΑ δια αντιπροσώπων πρότεινε και μάλιστα απο αυτους που δεν ηταν στις εξετασεις.Χρησιμοποίησε εκφράσεις για τους συναδέλφους της όπως οι λίγοι ψήφισαν υπέρ γιατί ήταν οι Μουτζαχεντίν...ενώ η μεγαλύτερη μερίδα ψηφισε ναί απο γινάτι, χωρίς τελικά να υπάρχουν οι όροι και οι πρου ποθέσεις για απεργια μεσα στις εξετάσεις. έτσι και εσεις δώσατε εξετάσεις στο σύστημα και περάσατε με αριστα αφου ΄΄καταφέρατε΄΄ να μην γίνει καμμιά κινητοποίηση απο την ΟΛΜΕ, και να μήν ΑΠΕΡΓΗΣΕΤΕούτε στις 14/05/2013 όυτε πέρασε η πρόταση του ΠΑΜΕ για 48ωρη 16&17 Μαίου και βλέποντας τις διαθέσεις και την συμμετοχή να συνεχίζονταν οι κινητοποιήσεις.....έτσι πέρασε η επιστράτευση ξεφτυλίσατε τους εκπαιδευτικούς και τελικά ούτε μια μέρα απεργία δεν κάνατε.
Μια φορά ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ -ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 4:07 μ.μ.

φανταζομαι γνωριζεις οτι η πολιτικη βλακεια δεν ειναι σαν την ιωση.δεν περνανε 48 ωρες και καθαρισες.την εχεις για παντα
αποκαλεις τον δελαστικ δημισιο(γ)ραφο με αριστερες ιδέες, και δεξιές τσέπες(υπάλληλος Μπόμπολα).΄ συμφωνω απολυτα. κοιτα ομως:
1)πρεπει να σου εχουν πει στο κκε οτι και ο εγκελς ειχε αριστερες ιδέες, και δεξιές τσέπες. αρα αν δεν εχεις ιδεοληψιες ισχυει και για τους 2
2)ο μπομπολας δεν τον πληρωνει τζαμπα.συμφωνω. τι θα προτιμουσες εσυ σαν επιχειρηματιας; το λιακοπουλο και τον αδωνη να σου γραφει αρλουμπες για εξωτερικα θεματα ή τον καλυτερο γνωστη εξωτερικης πολιτικης ομολογουμενως (μιλαει 7 γλωσσες-παλιο δεξι χερι του χαριλαου στα εξωτερικα θεματα-στο αεροσκαφος του καθε προεδρου στο εξωτερικο κλπ); διαλεγεις. με αυτη τη λογικη γιατι δεν απευθυνεσαι στο κκε να ζητησεις να φυγει(εγω διαφωνω) η κανελλη;το 1974 επι γερου καραμανλη δουλευε στο δελτιο ειδησεω της κρατικης τηλεορασης.εποχη που που ουτε κεντρωος δεν περναγε την πυλη του μεγαρου
3)εκτος απο αυτους που εχουν δεξιες τσεπες και αριστερες ιδεες υπαρχει και μια αλλη κατηγορια ανθρωπων. αυτοι που δεν δουλευουν ποτε. εχεις πολλα κοματικα στελεχη που εχουν καμια 40 χρονια να πανε για δουλεια.(μαιλης παπαρηγα κ.α).πως το ανεχεσαι αυτο; αρα πρωτα σκεφτομαστε και μετα μιλαμε

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 5:11 μ.μ.

Το ΚΚΕ με τις δεξιές τσέπες που ξέει πολύ καλά να βγάζει αριστερές κορώνες και να απολύσει ως καπιταλιστής εργοδότης κόσμο, καλύτερα να κοιτάξει τα χάλια του!!!

ΤΟ ΠΑΜΕ/ΚΚΕ στους καθηγητές ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΑΛΛΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στο να συγκροτηθεί κοινωνική συμμαχία! ΔΕΝ τη θέλησε αυτή την συμμαχία, δεν τη θέλει και την πολεμά λυσσαλέα! ΤΟ ίδιο και την απεργία!

Η ΜΕΒΓΑΛ σκατόψυχοι ΚΚΕδες ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ κοινωνική συμμαχία έχει πετύχει και ΑΠΕΡΓΕΙ και με τη συμβολή του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ 25 μέρες τώρα;;

Θα μας τρελάνετε;;

Οχι βέβαια! Ο,τι δεν ελέγχετε το σαμποτάρετε και αυτός είναι ό λόγος που συμπεριφέρεστε ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! (ΜΜΕ, καθηγητές, δάσκαλοι, κλπ). Ολες οι δικαιολογίες σας είναι οδοντόκρεμες...

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 7:31 μ.μ.

Από ότι φαίνεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν έχει καμιά διάθεση αυτοκριτικής μετά από το ωμό ξεπούλημα που έκανε στον χώρο των καθηγητών.

Αυτό δεν έγινε γιατί είναι ξεπουλημένη ως οργάνωση αλλά εξ αιτίας του κόμπλεξ που έχει ο αριστεριστικός χώρος γενικά με το ΚΚΕ.

Τα αποτελέσματα είναι γνωστά……
Γιαννης

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 7:40 μ.μ.

βλέπω μια ανυσυχία και μια πρεμούρα στις απαντήσεις που δίνετε στον παραπάνω. ΄΄σκατόψυχοι κουκουέδες΄΄, δεξί χέρι του χαρίλαου΄΄ ΄΄επαγγελματικά στελέχη του κκε΄΄.Διολυσθένετε φίλοι σε Χρυσαυγίτικους τρόπους για να απαντήσετε. χρειάζεστε βοήθεια.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 8:56 μ.μ.

Μάγκες ο 1ος αποκλείεται να είναι ΚΚΕς, δεν χαρακτηρίζουν οι ΚΚΕδες μ' αυτόν τον τρόπο αλλά οι δεξιοί. Μην τσιμπάτε , φαίνονται από κάποιες φράσεις ποιοι είναι οι άνθρωποι του συστήματος, ποιοι είναι ηλίθιοι, και ποιοι είναι και ηλίθιοι και προβοκάτορες, ο 1ος ανήκει στην 3η κατηγορία.

ΚΚΕς

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 9:31 μ.μ.

προς κκεδες που που απαντουν.
το επαναλαμβανω
η πολιτικη βλακεια δεν ειναι σαν την ιωση.δεν περνα σε 48 ωρες και καθαρισες.την εχεις για παντα!
π.χ εδω φαγατε αμασητες 2 συγκεβερνησεις με τη δεξια και το πασοκ και μιλατε ακομη!
επισης φαγατε αμασητες τις δηλωσεις καταδικης της απεργιας του σοφιανου και ακομη τον κοιτατε!
απαντατε σε αυτα που σας ρωτουν και αφηστε την προβοκατορολογια
απαντηστε πολιτικα για τα 3 σημεια που αφορουν το δελαστικ και μετα τα λεμε
υ.γ φανταζομαι οτι στους πρακτορες του εχθρου
που συκοφαντει το κκε ειναι και ο μπογιοπουλος με το αρθρο του για το συνεδριο στο ριζοσπαστη!

με συντροφικους χαιρετισμους
ο πρακτορας της γειτονιας σας!





Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 10:33 μ.μ.

Πράκτορα της γειτονίας ,δεν σου δίνουμε την σημασία που νομίζεις ,ειλικρινά σου μιλάω μας εισαι πολυ αδιάφορος και δεν εισαι ο μονος σε διαβεβαιώ..
Απλα ειστε λιγο κουραστικοί ακατάληπτοι και παρα πολυ αστειοι οταν παριστάνεται τα αντρακια μπροστά στην οθονη του υπολογιστή σας

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 11:25 μ.μ.

Οι Γκουρού της Λαικής εξουσίας(οι οποίοι "ανανεώνονται" μετά την αλλαγή ηγεσίας)θα μας πούνε τελικά πότε θα γίνει για να κανονίσουμε τις δουλειές μας ή τώρα με την "ανανέωση" θα χουμε πάλι αναβολή;
Δεν μπορώ άλλα τριάντα χρόνια.Οχι άλλο κάρβουνο.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 1:31 π.μ.

Προς Βαθύ κόκκινο
Στον Σαρρή γιατί δεν απαντάτε που εκφράζει τις ίδιες με τις παραπάνω απόψεις για τους καθηγητές και τον έχετε στα φιλικά ιστολόγια;

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 9:39 π.μ.

10:33 γιατι ρε σεις κκεδες δεν απαντατε ποτε σε πολιτικα ερωτηματα; σου εθεσα πολιτικα ζητηματα. τη παπια κανεις. δεν απαντας ουτε για το μπογιοπουλο ουτε για το δελαστικ ουτε για το σοφιανο. ειμαστε ακαταληπτοι; γιατι ρε απλα ειναι τα εωτηματα. μαλλον ελλειψη μυαλου κρισης και φοβου ειναι!σε κατανοω! οσο για τον αν κανουμε τα αντρακια στην οθονη του υπολογιστη ανετα θα στα λεγα και απο κοντα. αεροπλανο θα γινοσουν!
11:25
μπραβο 11:25!η λαικη εξουσια του κκε θα αναβαλλεται για την αλλη ζωη!μπορεις με μεντρεκα και μαιλη να κανεις επανασταση; εδω το μαιλη τον εβαλαν να μιλησει για την πατατα και αρχισε τις πατατιες! το κινημα της πατατας ηταν πρακτορας του εχθρου!

Μιχαλης
21 Μαΐου 2013 στις 5:05 μ.μ.

Το ΚΚΕ μαγκες εκανε την αυτοκριτικη του και με τις αστικες συγκυβερνησεις που μετειχε (Αρθρο Αλεκας Παπαρηγα για την μη συμμετοχή σε αστικρς κυβερνησεις) και για το γεγονος της πατατας.Γιατί ομως επειμενετε να ειστε τοσο απαξιωτικοι.Εσεις ποτε θα κανετε αυτοκριτική για τις συμμαχίες σας με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στο εργατικό κινημα.Μη μου πειτε οτι δεν γνωριζετε! Και μετα θα μιλατε για αριστερα προεδρεια κ κουραφεξαλα.Ποτε θα κανει αυτοκριτικη η κα.Τζιαντζη για την αιμοδοσια του ΠΑΜΕ που λεει οτι η αιμοδοσια φρν γνωριζει συνορα ταξικοτητας.Και απο ποτε δηλ. σταματηδε η παλη των ταξεων στον καπιταλισμο και ποια ειναι η θεση του εργαζομενου τοτε μεσα στον καπιταλισμο.Εκτος βεβαια αν δεν υπαρχει αντιθεση κεφαλαιου κ εργασίας.Ποτε θα κανετε την αυτοκριτική σας για τον καλεσμενο σας κο.Καζακη κ τις οικονομικες σας αναλυσεις.Ποτε θα κανετε αυτοκριτική για τις συνιστωσες σας π.χ ΣΕΚ,ΑΡΑΝ κ.λ.που ολοι γνωριζουμε μεταξυ μας τι συμβαινει.Πολλα μπορει να πει καποιος για τον καθενα.Βαστατε ομως μια πισινη.Ευχαριστώ πολυ το βαθυ κοκκινο.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 8:34 μ.μ.

Αγαπητό Βαθύ,
θα πρέπει να ξεχωρίσεις τα δύο άρθρα σε δύο αναρτήσεις,
έτσι ώστε να σχολιαστεί και το δεύτερο.
Και αυτό για να μην θεωρηθεί ότι ρίχνοντας κάποιοι την μπάλα στις εξέδρες (στο αντιΚΚΕ(*)), το μπλογκ ειναι φιλοσυριζαίικο.

(*) Προς όλους τους αντιΚΚΕδες: Εντάξει το ΚΚΕ το ξέρουμε, εξάλλου 4,5% έχει. Ο συριζα όμως πάει για κυβέρνηση. Τα σχόλιά σας για το δεύτερο άρθρο που είναι; Τελικά με αυτό που κάνετε (και εδώ φαίνεται με το να σχολιάζετε μόνο το ένα άρθρο και όχι το άλλο που επισημαίνει το νεοπασοκισμο του συριζα) αναρωτιέται κανένας μήπως οι ΚΚΕδες έχουν δίκιο που σας λένε ψευτοαριστερούς...

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 9:00 μ.μ.

Φιλαράκο 5:05
Βαστάς να ρθεις στο συνέδριο 1 και 2 Ιουνίου ή δεν αντέχεις τόση αμεσότητα;Έλα να τα χώσεις με πολιτικά επιχειρήματα και να συνεισφέρεις από τα κάτω.Έλα να συνεισφέρεις στην πολιτική των αγώνων.

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 10:53 μ.μ.

9.00μμ

Επειδή ουτε εσυ πιστεύεις αυτο που λες δεν έδωσες καν "διεύθυνση" .Χα χα χααα..
ειστε της πλακας

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2013 στις 1:09 π.μ.

10:53
To χαχα χααα είναι η πολιτική πρόταση;Μάλλον θα είναι κώδικας.Καλά σαράντα.

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2013 στις 9:03 μ.μ.

Το καλύτερο ανέκδοτο που άκουσα τελευταία.
''Το κκε έκανε την αυτοκριτική του''γράφει ένας οπαδός παραπάνω.
Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για το ΡΕΞΟΝΑ,εκεί στον περισσό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger