Home » , » Ο "θείος Νώντας" δεν ξέρει ...

Ο "θείος Νώντας" δεν ξέρει ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 | 2:47 π.μ.

Το είδαμε κι αυτό. Τον Νώντα Σκυφτούλη να αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα του Σταύρου Θεοδωράκη  protagon.gr.

Εχει μια διαδρομή στο κίνημα ο Ν. Σκυφτούλης ενώ έχει βιώσει πολλά ντράβαλα όταν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί πήγαν να τον παρουσιάσουν σαν εμπλεκόμενο σε πράξεις οργανώσεων ένοπλης μειοψηφικής βίας, χωρίς όμως ποτέ να μπορέσουν να αποδείξουν τίποτε σε βάρος του.

Ο «θείος Νώντας»,-όπως είναι γνωστός στον «χώρο»-, λοιπόν, που είναι  και ένας από τους ιδρυτές της «Αντεξουσιαστικής Κίνησης» (ΑΚ) και του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού Nosotros στην πλατεία των Εξαρχείων, επέλεξε να εκφράζει τις απόψεις του και μέσα από ένα διαδικτυακό χώρο που συχνάζει κάθε καρυδιάς, καρύδι, και αρκετοί απ’ αυτούς κραγμένοι αντιδραστικοί.

Αντί για δικό μου σχόλιο παραθέτω μια σχετική σκωπτική πρόταση που έγραψε χρήστης του f/b: «Ο Νώντας Σκυφτούλης αρθρογραφεί στο protagon.gr. Σε αντίπραξη ο Ηλίας Κανέλης γράφει στη Βαβυλωνία και ο Μανδραβέλης κρατάει το μπαρ του Νοσότρος τις Τρίτες».

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 1:37 μ.μ.

Γράφει ... και γράφει ακριβώς με τον τρόπο και τη συνταξη που ταιριάζει στους αναγνώστες του prinidon για να διασκεδάζουν και να έχουν ένα ακόμη λόγο, εκτός της εκκεντρικής ανοησίας τους, να πιστεύουν ότι είναι οι μπεστ οφ δε μπεστ.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 2:54 μ.μ.

χαζο σχολιο! το περιεχομενο του λογου του εχει σημασια! εκει να γινει αν γινει κριτικη απο τον σχολιαστη που συμμετεχει στο βαθυ κοκκινο που βαζει καθε τοσο βιντεακια απο τηλεοπτικα καναλια που επισης -και σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο- φιλοξενουν και παρακολουθουν καθε καρυδιας καρυδι!

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 7:53 μ.μ.

Φιλε οπως μπορεις να φανταστεις, εγω και οι φιλοι μου δεν παιρνουμε μερος στις εκλογες και ετσι δεν εχουμε το αγχος της δημοφιλιας. επισης αν αυτο μπορεις να το φανταστεις εχεις δυνατοτητα, να φανταστεις οτι το BFEST εχει τεραστια εξοδα και δεν χρηματοδοτειται απο πουθενα και δεν διαφημιζεται απο πουθενα, παρα μονο απο τον δρομο και την δυνατοτητα αφισοκολλησης.

Την Ναομι Κλαιν την καλεσαν στο BFEST η συνελευση των εργαζομενων της ΒΙΟΜΕ ( Υπαρχει σχετικο κειμενο).

Τι ρολο παιζει το protagon δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω, οπως δεν γνωριζα και ποιοι δημοσιογραφοι δουλευουν εκει. Εν παση περιπτωση ελατε στο BFEST για τι αν πεσει εξω οικονομικα, θα εχουμε μεγαλο προβλημα και θα αναγκαστειτε να μας υποστειτε ολο τον χρονο που μας ερχεται, με συναυλιες, παρτυ ενισχυσης για να μην πω και πληστειριασμοι. Μπορει να κανουμε και αλλα λαθη, αλλα για τους λογους που σας ανεφερα καλο ειναι να τα δημοσιοποιησουμε μετα το φεστιβαλ.

θειος "Νωντας"

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 8:14 μ.μ.

Μας δουλεύετε στο Βαθύ κόκκινο, έτσι;
Δηλαδή που είναι το κακό στο να προπαγανδίσεις το Bfest σε ένα maistream media που το επισκέπτεται πολύς νέος κόσμος και έτσι δυνητικά να αυξήσεις την απήχηση του;

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 11:48 μ.μ.

Kαλά το Νώντα στο protagon.gr. τον είδατε και κάνατε κριτική , τα δικά σας αφιερώματα στον Τράγκα, στα «Επιικαιρα», στο «Παρόν» της ΚΥΠ, στην Εφημερίδα του Χατζηνικολάου και στα Βίντεο από τα αστικοκάναλα δεν τα είδατε;
Ο Νώντας τουλάχιστον, έπεισε δεν έπεισε, είπε γιατί το έκανε!!!!!!!!!

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 4:42 π.μ.

... δηλ. όταν κάποιος από το αντιεξουστιακό χώρο χρησιμοποιεί το protagon πράττει καλά και άγια, ενώ για τους αριστερούς που χρησιμοποιούν το οποιοδήποτε βήμα των αστικών μέσων είναι έμπρακτη απόδειξη ότι είναι ξεπουλημένοι στους αστούς? Μάααστα, μάααστα!

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2013 στις 10:38 μ.μ.

Μια χαρά "χωράει" ο ένας στον άλλο..
Εναλλακτικός ο Θεοδωράκης, αντιεπαναστάτης ο Νώντας..
παραθέτω:
,...και να αναδείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι υπάρχουν λύσεις εξόδου, παρά και ενάντια στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού."

Ποια κατάληψη της εξουσίας!..ποιος αγώνας ενάντια στο σύστημα!..
η "καραμέλα" περί αυτοδιαχείρισης, βολεύει πολλούς, αλλά οχι τους επαναστάτες.
Γιατί απορούν κάποιοι;




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger