Home » , » Ομιλία Α. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (Βίντεο)

Ομιλία Α. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Μαΐου 2013 | 2:57 μ.μ.

Μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στον Πολυχώρο Cine Κεραμεικός ο Α. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση που «ξεπουλά με ταχείς ρυθμούς την δημόσια περιουσία», έχοντας σαν όραμα την «μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε μια Τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη. Με μισθούς εξαθλίωσης, με ανύπαρκτη προστασία του εργαζόμενου, με αφορολόγητα κέρδη για τους επιχειρηματίες, με μηδενική προστασία του περιβάλλοντος».

 Σύμφωνα με τον ίδιο μια κυβέρνηση με κορμό το Σύριζα θα αναζητήσει «θεσμικό» τρόπο θα αναστρέψει αυτή την κατάσταση. Εκανε λόγο για «αδιάκριτο πια πολιτικό φλερτ της Νέας Δημοκρατίας με την ακροδεξιά» προσθέτοντας ότι «Η ομάδα μονταζιέρας της ΝΔ προσπάθησε ακόμα και τη στιγμή της αποκάλυψης των νεοναζί να κρατήσει ίσες αποστάσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση, το προεδρείο της βουλής, και τους νοσταλγούς του Χίτλερ».

 Πρόταση του προέδρου του Σύριζα είναι να διαλυθούν οι συνιστώσες του Σύριζα και να μετατραπούν σε πολιτικά ρεύματα για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ένα ενιαίο κόμμα άμεσης δημοκρατίας και αυτοοργάνωσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger