Home » » Το ΣΧΕΔΙΟ Β συγκροτείται ως πολιτικός φορέας

Το ΣΧΕΔΙΟ Β συγκροτείται ως πολιτικός φορέας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Μαΐου 2013 | 3:06 μ.μ.


Aρχίζουν σήμερα οι διήμερες εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για την Η μετεξέλιξη  του ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ   σε πολιτικό  φορέα  με το όνομα ΣΧΕΔΙΟ  Β’.

 Η Συνδιάσκεψη θα γίνει στο Περιστέρι: κτίριο  ΚΥΒΕ Περιστερίου,
[Εθνάρχου Μακαρίου  1, σταθμός Μετρο Αγιος Αντώνιος]

 Η παρουσίαση των εισηγήσεων θα γίνει το βράδυ στις  7.00  με την παρουσία και προσκεκλημένων.  Εχουν κληθεί  συλλογικότητες και κόμματα της αριστεράς [ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ,  ΕΕΚ, ΜΛΚΚΕ, ΚΚΕΜΛ, ΚΕΔΑ]  , "Συμπόρευση δυνάμεων και αγωνιστών σε έναν άλλο δρόμο διεξόδου από την κρίση'".
.Eπίσης έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της ΄΄Αριστερής Πλατφόρμας '' του ΣΥΡΙΖΑ, και η Πρωτοβουλία κατά του ευρώ και της ΕΕ.

Θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τη Συμπόρευση .

Εχουν κληθεί επίσης  συνδικαλιστές καθώς και  φίλοι και συναγωνιστές οι οποίοι έχουν  συμβάλει σε  επεξεργασίες   και στις ημερίδες του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Πηγή: Το Μέτωπο


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2013 στις 3:33 μ.μ.

Συναγωνιστες

Μπορουμε να παρακολουθησουμε τις εργασιες

της συνδιασκεψης σας ;

Ευχομαστε καθε επιτυχια στους στοχους που θετετε

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

προδομενοι απο την ΟΛΜΕ

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2013 στις 11:42 μ.μ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του νέου αναχώματος όπου και όποτε θέλετε, άλλωστε δεν θα έχει μεγάλη ζωή: Ο "σύντροφος" Αλέκος μας έχει συνηθίσει σε καταδρομικές πολιτικές δημιουργίες μεγάλου βεληνεκούς που φθίνουν πάραυτα, τώρα μάλιστα που ο ΣΥΡΙΖΑ στρίβει ολοταχώς δεξιά και πασοκοποιείται τάχιστα παίρνοντας τα "εύγε" από ΣΕΒ και εφοπλιστές, υπάρχει κενό στα αριστερά που πρέπει να "καλυφθεί" γρήγορα μην τυχόν και φύγουν οι "πελάτες" κατά ΚΚΕ μεριά. Μην ανησυχείτε λοιπόν, η ανάγκη θα τα φέρει έτσι ώστε μέχρι και με τον ακροδεξιό γαμπρό Κατσανέβα της ΔΡΑΧΜΗΣ ΤΩΝ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ θα συζητήσει για συνεργασία ο "Αλέκος" που ανεσύρθη από "τα αζήτητα". Τί νομίζεις, πονηρός είναι μόνο ο Τσίπρας να συνεργάζεται με αντιμνημονιακούς πασόκους τύπου Λούκα Κατσέλη, Κουρουμπλή, Κοτσακά, Φωτόπουλο; Μην πάει εκεί και ο αγωνιστής πρόεδρας του μετρο Σταματόπουλος να λες...

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2013 στις 12:17 π.μ.

Τώρα που κάποιοι κατάλαβαν το ρόλο του συριζα, ενα ακόμα ανάχωμα...

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2013 στις 10:35 π.μ.

Γιατι ειστε αφοριστικοι εκ προοιμιου ;

Να τον ακουσουμε πρωτα και μετα κρινετε

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2013 στις 10:47 μ.μ.

Οποιος θελει αλλαγη και οχι εφημερα φτιασιδοματα παει κατα ΚΚΕ μερια και ας εχει καποιες ενστασεις.Τα αλλα ειναι λογια ν αγαπιομαστε.Και αν το κομμα μαζικοποιηθει προς το καλο θ αλλαξει.Οσο μενει λεσχη επαγκελματιων τοσο θα υποφερει και μαζι και οι εργαζομενοι καταπιεσμενοι.Η αλλαγη προς τον σοσιαλισμο απαιτει κομμα λαικο ,μαζικο ,διαλεκτικο,που να συσπειρωνει την πρωτοπορια της εργ.ταξης και απ αυτης την δυναμικη να καθοδηγτε.

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2013 στις 10:49 μ.μ.

Όταν θα παρουσιαστεί επίσημα το Σχέδιο Β, δεκτή κάθε πολιτική κριτική.

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 12:25 π.μ.

10:49 Εγώ δεν περίμενα την επίσημη παρουσίαση του Σχεδίου Β, διότι μέρος του όλου σχεδίου για ενσωμάτωση και εκτόνωση είναι και η καλλιέργεια νέων αυταπατών, άρα και η καλλιέργεια κλίματος αναμονής. Αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος γίνεται όχι μόνο στα δεξιά για να μαντρώσουν τα νουδουπασοκογίδια μην τυχόν και τους ξεφύγουν, γίνεται με αναχώματα στα αριστερά (ΚΥΡΙΩΣ). Και θα σου επισημάνω και κάτι τελευταίο: Το σύστημα δεν στήνει αναχώματα μόνο για ενσωμάτωση της ριζοσπαστικοποίησης προς το ΚΚΕ, στήνει πλέον δίπολα ώστε να εγκλωβίζει καλύτερα. Π.χ. Και το Σχέδιο Β του Αλαβάνου και η ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ του Κατσανέβα, έχουν ως κύρια θέση το "έξω από το ευρώ μέσα στην ΕΕ". Εάν τώρα απέναντι στον Αλαβάνο τοποθετηθεί ένας τύπος που λέει περίπου τα ίδια με αυτόν αλλά είναι πολιτικά κραγμένος και αντιπαθής (π.χ. Κατσανέβας) (ΔΙΠΟΛΟ), δεν είναι ευκολότερο να απωθήσει ο τελευταίος προς τον όμοιό του, να δράσει δηλ. αντισυσπειρωτικά προς όφελος εκείνου που λέει τα ίδια; Δηλ. για να σε καταλάβω τί εννοείς, ο Αλαβάνος πέρασε από ΚΚΕ, πήγε Συνασπισμό, έκανε το ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ανέδειξε τον Τσίπρα, είχε θέση στο Μάαστριχτ, είχε θέση στον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, είχε θέση στο σχέδιο ΑΝΑΝ, είχε θέση στην έναρξη της οικονομικής κρίσης ως προς τη φύση και το χαρακτήρα της και πρότεινε συγκεκριμένα πράγματα, δηλ. τον ξέρεις από μία σειρά πολύ σοβαρά δηλ. ζητήματα. Τί περιμένεις να σου εμφανίσει ξαφνικά τώρα που δεν στο έχει πει μέχρι σήμερα;

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 2:01 π.μ.

Ξεκαθαρη πλεον πορεια για ιδρυση κομματος στον ορφανο χωρο του παλιου "εσωτερικου". Ιδιαιτερη εντυπωση μου κανει αρθρο στην ΚΟΜΕΠ του ΚΚΕ πριν περιπου 10 μηνες για τις διεργασιες μεταξυ ΑΝΤΑΡΣΥΑ/ΑΛΑΒΑΝΟΥ. Τοτε το ειδα σαν ΚΚΕδικη εμπαθεια κλπ. Σημερα ανακαλω. Οντως πισω απο την πλατη μας ΑΝΤΑΡΣΥΑ , Αριστερο ρευμα-Λαφαζανης , Αλαβανος απεργαζονται την ιδρυση συμμαχιας με ιδεολογικο συμβιβασμο και διολησθηση δεξια(ΕΕ, νομισμα, χαρακτηρας κρισης, σοσιαλιστικη ανατροπη, μονοπωλεια).
Εκτιμω οτι θα ενταθει η αντιΚΚΕ δραστηριοτητα αυτων των σχηματων στην πορεια, προκειμενου να μειωσουν την αντιδραση στο εσωτερικο τους.
Αντε και καλη ενσωματωση. Η σταση της ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ στην ΟΛΜΕ διδασκει!!!!!!

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 11:10 π.μ.

Το πρώτο βήμα,΄΄ενότητας΄΄ ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΑΛΑΒΑΝΟΥ έγινε με το ξεπούλημα στην ΟΛΜΕ.
Γιαυτό και τώρα ο Αλαβανος μας παρουσιάζεται σαν αλλος...΄΄Μουτζαχεντιν΄΄

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger