Home » , » Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία 16 Ιούλη - Με πλαστά διλήμματα κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκβιάζουν το λαό (2 Βίντεο)

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συμμετοχή στην απεργία 16 Ιούλη - Με πλαστά διλήμματα κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκβιάζουν το λαό (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 | 8:57 μ.μ.

Στα βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τον σχολιασμό που κάνει η τηλεόραση του «902» για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Κύρια βαρύτητα δίνεται στο κάλεσμα που κάνει το ΠΑΜΕ για την συμμετοχή στην 24ωρη απεργία την Τρίτη 16 Ιούλη.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση, στην εργοδοσία, την ΕΕ που με το νέο πολυνομοσχέδιο που φέρνουν στη Βουλή επιδιώκουν να σαρώσουν ό,τι απέμεινε από τα εργατικά δικαιώματα σε όφελος των επιχειρηματικών ομίλων, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ.


Αναλυτική αναφορά γίνεται στο παρακάτω βίντεο για τον τρόπο που κυβερνητικοί αξιωματούχοι θέτοντας εκβιαστικά πλαστά διλήμματα επιδιώκουν να οδηγήσουν τον λαό να δεχθεί να πάει σαν πρόβατο προς σφαγή

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger