Home » , » Προετοιμάζονται με τα ΜΑΤ να εκκενώσουν το κτίριο της ΕΡΤ;

Προετοιμάζονται με τα ΜΑΤ να εκκενώσουν το κτίριο της ΕΡΤ;

Από giorgis , Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013 | 1:39 π.μ.

Αφού δεν έπιασαν οι ωμοί εκβιασμοί του Παντελή Καψή στους απολυμένους της ΕΡΤ να εγκαταλείψουν το ραδιομέγαρο της Μεσογείων, τώρα όλο και πληθύνουν οι φήμες –και παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου του βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ. από το βήμα της βουλής Δ. Σταμάτη- ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να στείλει τις δυνάμεις καταστολής να εκκενώσουν το κτίριο.

Δεν πρέπει να θεωρηθεί τυχαίο δημοσίευμα του antinews που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «Η μισή Ελλάδα βλέπει το… επαναστατικό πρόγραμμα της ΕΡΤ κι εμείς στην Αθήνα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Κανονική πλύση εγκεφάλου στη μισή Ελλάδα με τα μηχανήματα που ανήκουν στο δημόσιο αλλά στην πρωτεύουσα "αγρόν αγοράζουν"».

Το ακροδεξιό Ιντερνετικό φερέφωνο επικαλείται ότι «στο μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης Ελλάδας βρίζουν το Σαμαρά, τον Κεδίκογλου και όλη την κυβέρνηση επειδή "φίμωσε" τη δημοκρατία.
Επί 1,5 μήνα τώρα βλέπουν κόκκινες σημαίες να κυματίζουν, δακρυσμένους εργαζόμενους να ουρλιάζουν, ακούνε διάφορες απόψεις ειδικών, ηθοποιών, ανθρώπων της Τέχνης και των Γραμμάτων, αλλά και ξένων να καταδικάζουν την κυβερνητική απόφαση».

Απ’ αυτό το δημοσίευμα αλλά και από φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες μέρες δίνεται η αίσθηση ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να εφορμήσει με ορδές ένστολων για να εκκενώσει το κτίριο της ΕΡΤ και να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι όπου δεν "πίπτει αυταρχικός λόγος", αναλαμβάνουν οι υφιστάμενοι του Δένδια.

Γ. Γ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2013 στις 2:37 μ.μ.

Σσσσς!
Η Αριστερά κοιμάται!
Οι ηγέτες και τα στελεχά της πήγαν για τα "μπάνια του λαού" που κατά 75% φέτος δεν θα κάνει διακοπές...
Από Σεπτέμβρη που θα ανοίξουν τα σχολεία και θα πρέπει να επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους οι επαναστάτες ηγέτες (του ΔΥ), θα έχουμε ξανά επαναστατικές γυμναστικές και λιτανείες, όχι τώρα...
Με όσους δεν θα έχουν αυτοκτονήσει ή μεταναστεύσει...
Και πάντα μέσα στο πλαίσιο της αστικής νομιμότητας "θα τους ταράξουμε" με αυτήν και μάλιστα "δίχως να σπάσει βιτρίνα"...
Carnicero Rojo

23 Ιουλίου 2013 στις 1:11 μ.μ.

Γιώργη εσυ κάλα τα γραφείς...Ποιος σε ακούει,,, Που είναι οι διαθεσιμότητες...Χρειαζεται κόσμος
AKHS

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger