Home » , » ΕΡΣ για την πώληση του "902" (Βίντεο)

ΕΡΣ για την πώληση του "902" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013 | 9:15 μ.μ.

Συνεχίζει να βρίσκεται στην δημοσιότητα η πώληση της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε» στην εταιρεία «Α Horizon Media» και αυτή την φορά, μετά από παρέμβαση του Γιώργου Σούρλα γ.γ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνη –όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- καλείται το ΕΣΡ να ελέγξει τα στοιχεία που διαθέτει γ’ αυτή την αγοραπωλησία και να αποφανθεί αν θα εγκρίνει την πώληση του «902».

Δεν πιστεύει κανείς, φυσικά, ότι είναι τυχαία αυτή η «ευαισθησία» που έπιασε τους «αρμοδίους» σχετικά με την πώληση του τηλεοπτικού «902». Είχε προηγηθεί η μεταβίβαση σε άλλους ιδιοκτήτες του Alpha, του Star κλπ χωρίς να θεωρηθεί ότι αυτή η αγοραπωλησία άξιζε κάτι πέρα από ένα μονόστηλο στις εφημερίδες.

Δημοσιεύματα ιστοσελίδων φέρουν ότι πίσω απ’ την Α Ηorizon Media βρίσκονται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο Φίλιππος Βρυώνης επικαλούμενα ότι η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κύπρο στο ίδιο κτήριο με τα γραφεία του Zoom που ελέγχουν αυτοί οι δυο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
21 Αυγούστου 2013 στις 10:51 μ.μ.

Ανακοίνωση του ΕΣΡ για τον «902»
Τον νέο ιδιοκτήτη της «Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ» κάλεσε χτες το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, προκειμένου -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΕΣΡ-, «να παράσχει πληροφορίες περί του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού».

Όπως ανακοίνωσε το ΕΣΡ, «προσήλθε ο δικηγόρος της εταιρείας, Δημήτρης Ράπτης, πληρεξούσιος του νέου Προέδρου του ΔΣ της ως άνω εταιρείας και ενημέρωσε την Ολομέλεια επί των ακολούθων: Το πρόγραμμα του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού θα μεταβληθεί έως της 10ης Σεπτέμβρη 2013 και τούτο διότι δεν είναι δυνατή η άμεση μεταβολή των προγραμμάτων.

Σύμφωνα με όρο της συμβάσεως μεταβιβάσεως των μετοχών της εταιρείας, πρέπει να μεταβληθούν οι ως άνω τίτλοι και του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού (σ.σ. η ονομασία και το σήμα του σταθμού με τα οποία θα λειτουργεί από τις 10 Σεπτέμβρη και μετά). Οι εν λόγω μεταβολές θα πραγματοποιηθούν έως της ως άνω ημερομηνίας και θα ενημερωθεί περί τούτου εγγράφως το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεοράσεως».

Tι τρέχει με το ΜΕGA;
Την παραίτηση του Γιώργου Β. Βαρδινογιάννη από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», ιδιοκτήτριας του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, ανακοίνωσε χτες η εταιρία. Το ΔΣ σε χτεσινή συνεδρίαση εξέλεξε ως αντικαταστάτη του τον Αντώνη Θεοχάρη. Το νέο ΔΣ της «Τηλέτυπος», διαμορφώθηκε ως εξής: Σταύρος Ψυχάρης, πρόεδρος, Ηλίας Τσίγκας, διευθύνων σύμβουλος, Αντώνης Θεοχάρης, Γεώργιος Μπόμπολας, Φώτης Μπόμπολας, Παναγιώτης Ψυχάρης, Γεώργιος Αϊδίνης, Γιώργος Προυσανίδης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα εφημερίδων, το ΜΕGA έχει λάβει περίοδο χάριτος από τις τράπεζες που χορήγησαν ομολογιακό δάνειο ύψους 98 εκατ. ευρώ, καθώς δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε δύο από τους τρεις όρους που είχαν τεθεί κατά τη σύναψή του. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με το προηγούμενο ομολογιακό δάνειο ύψους 50 εκατ. ευρώ το 2009, όταν το ΜΕGA δεν είχε ανταποκριθεί στις δόσεις και συνάφθηκε το νέο δάνειο των 98 εκατ. ευρώ.
Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, εάν είχε καταγγελθεί από τις τράπεζες το ομολογιακό δάνειο, θα έπρεπε να ξεκινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμού επί των ενεχύρων του MEGA. Στα ενέχυρα περιλαμβάνεται το σήμα του MEGA, η ταινιοθήκη του, η κυπριακή του εταιρία και οι υποχρεώσεις που έχουν εκχωρηθεί για να εισπραχθούν. Για το ομολογιακό δάνειο των 98 εκατ. ευρώ έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα. Επιπλέον, το MEGA αναμένεται να μειώσει το λειτουργικό του κόστος για το τρέχον έτος κατά 28%.

*** Το Βαθύ Κόκκινο "πονάει" το MEGA και τον Ψυχάρη και δηλώνει αμέριστη συμπαράσταση, παράλληλα βγάζει και την αντιΚΚΕ χολή του...
Βλέπεις καθείς εφ' ού ετάχθη.

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 12:41 π.μ.

Αει στο διάολο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ...
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων ο πιθηκο- Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να κουνήσει το δάχτυλο στο ΚΚΕ για την πώληση του «902», φτάνοντας μάλιστα στη γελοιότητα να λέει ότι αυτή η ενέργεια είναι «σαν να πουλάει ένας χριστιανός την ψυχή του στο διάολο».
(εξ ου και ο τίτλος του σχολίου).
Προφανώς ο Σκουρλέτης θεωρεί ανήθικο να προχωρά το ΚΚΕ στην απώλεια ενός σημαντικού μέσου ενημέρωσης και διαφώτισης, όπως ο «902», προκειμένου να εξασφαλίσει οφειλές προς τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Δεν ταιριάζει ίσως με τα νεοπασόκικα χούγια του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος με το ένα χέρι λιβανίζει τους «υγιείς» επιχειρηματίες, με τους οποίους συναγελάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και με το άλλο κάνει επίθεση στο ΚΚΕ.
Επαναλαμβάνει τα γνωστά που πρωτοακούστηκαν πριν από μια 20ετία (και βάλε) ότι δήθεν το ΚΚΕ πήρε την άδεια για τον «902» στο όνομα όλης της αριστεράς!! Από πού ξεφύτρωσε ο κ. Σκουρλέτης;

Δε γνωρίζει ότι το ΚΚΕ έστησε τον «902» με αιματηρές θυσίες και φυσικά με την αποφασιστική συνδρομή των μελών και των φίλων του Κόμματος, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, η «αριστερά» του ξερνούσε οχετούς ύβρεων, συκοφαντιών και άλλων σχετικών ενάντια στον «902» και τα άλλα ΜΜΕ του ΚΚΕ;
Παρ' όλα αυτά, αν θέλει ο κ. Σκουρλέτης να βρει σώνει και καλά «πουλημένες ψυχές», ας τις αναζητήσει στο κόμμα του. Εκεί βρίσκονται όσοι πρόδωσαν το εργατικό κίνημα και κάνουν καθημερινά όρκους πίστης στον καπιταλισμό και την ΕΕ. Εκεί βρίσκονται όσοι εκθειάζουν τον Ομπάμα και συναντιούνται πίσω από κλειστές πόρτες με εκπροσώπους των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Αυτοί έχουν αλισβερίσια με το ΣΕΒ και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ας κοιτάξει λοιπόν τον εαυτό του και τους ομοίους του στον καθρέφτη.
Οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι βγαλμένες μέσα από τα εμετικά δημοσιεύματα του συγκροτήματος του ΔΟΛ. Ίσως τα διαπιστευτήρια που καθημερινά δίνουν στο σύστημα, ως επίδοξοι διαχειριστές τους, απαιτούν και τέτοιες κολεγιές. Ο λαός και όσοι αισθάνονται αριστεροί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους από όσους έχουν πουλήσει την ψυχή τους στα επιχειρηματικά συμφέροντα και το καπιταλιστικό σύστημα.

ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΔΩΝ

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 5:29 π.μ.

Ο απίθανος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ...
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε χτες να κουνήσει το δάχτυλο στο ΚΚΕ για την πώληση του «902», φτάνοντας μάλιστα στη γελοιότητα να λέει ότι αυτή η ενέργεια είναι «σαν να πουλάει ένας χριστιανός την ψυχή του στο διάολο». Προφανώς ο Σκουρλέτης θεωρεί ανήθικο να προχωρά το ΚΚΕ στην απώλεια ενός σημαντικού μέσου ενημέρωσης και διαφώτισης, όπως ο «902», προκειμένου να εξασφαλίσει οφειλές προς τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Δεν ταιριάζει ίσως με τα νεοπασόκικα χούγια του κ. Σκουρλέτη, ο οποίος με το ένα χέρι λιβανίζει τους «υγιείς» επιχειρηματίες, με τους οποίους συναγελάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, και με το άλλο κάνει επίθεση στο ΚΚΕ.
Επαναλαμβάνει τα γνωστά που πρωτοακούστηκαν πριν από μια 20ετία (και βάλε) ότι δήθεν το ΚΚΕ πήρε την άδεια για τον «902» στο όνομα όλης της αριστεράς! Από πού ξεφύτρωσε ο κ. Σκουρλέτης; Δε γνωρίζει ότι το ΚΚΕ έστησε τον «902» με αιματηρές θυσίες και φυσικά με την αποφασιστική συνδρομή των μελών και των φίλων του Κόμματος, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, η «αριστερά» του ξερνούσε οχετούς ύβρεων, συκοφαντιών και άλλων σχετικών ενάντια στον «902» και τα άλλα ΜΜΕ του ΚΚΕ;
Παρ' όλ' αυτά, αν θέλει ο κ. Σκουρλέτης να βρει σώνει και καλά «πουλημένες ψυχές», ας τις αναζητήσει στο κόμμα του. Εκεί βρίσκονται όσοι πρόδωσαν το εργατικό κίνημα και κάνουν καθημερινά όρκους πίστης στον καπιταλισμό και την ΕΕ. Εκεί βρίσκονται όσοι εκθειάζουν τον Ομπάμα και συναντιούνται πίσω από κλειστές πόρτες με εκπροσώπους των ιμπεριαλιστών, των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Αυτοί έχουν αλισβερίσια με τον ΣΕΒ και τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Ας κοιτάξει, λοιπόν, τον εαυτό του και τους ομοίους του στον καθρέφτη.
Οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι βγαλμένες μέσα από τα εμετικά δημοσιεύματα του συγκροτήματος του ΔΟΛ. Ισως τα διαπιστευτήρια που καθημερινά δίνουν στο σύστημα, ως επίδοξοι διαχειριστές του, απαιτούν και τέτοιες κολεγιές. Ο λαός και όσοι αισθάνονται αριστεροί ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για όσους έχουν πουλήσει την ψυχή τους στα επιχειρηματικά συμφέροντα και το καπιταλιστικό σύστημα.

Α. Γ

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 5:40 π.μ.

κύριε Σκουρλέτη, απ όσο ξέρω, την πολιτική σας σταδιοδρομία, από τα νεανικά σας χρόνια, την ξεκινήσατε από την ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ, και όχι από κάποια παράταξη όπου εκφραζόταν από το ΚΚΕ. μιας και διαλέξατε αυτήν την προδοτική διασπαστική παράταξη ( του ΚΚΕ Εσωτερικού αν δεν κάνω λάθος ) από τα νεανικά σας χρόνια, καλό θα ήταν να μην ταυτίζετε το ΚΚΕ με την αριστερά σας για κανέναν λόγο. προδοτικές διασπαστικές « αριστερές» φάτσες σαν την δικιά σας, δεν έχουν κανέναν λόγο να ασχολούνται με εσωκομματικά του ΚΚΕ, και τον 902. στα του οίκου σας παρακαλώ πολύ …

για τους υπόλοιπους ( + το Βαθύ Κόκκινο ), σας έχει βάλει στο χέρι όντως η αστική τάξη, και όταν με αυτά και αυτά, θα πετάξετε το ΚΚΕ στο περιθώριο, να δω σε ποιον θα απευθυνθείτε για να κάνετε τις επαναστάσεις που μας τάζεται συνεχώς … γιατί και ο κόσμος δεν είναι και τόσο χαζός όσο νομίζεται … αλλού θα στραφεί … όχι στην « αριστερά» σας … και τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε…

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 8:59 π.μ.

Tι είπε ο φασίστας στη Βουλή για τον 902;Τα ίδια με αυτά που γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, η ΑΥΓΗ, λέει ο Παπαδημούλης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
http://4.bp.blogspot.com/-bebFwalpH1s/UhOlIlysX6I/AAAAAAAAIxk/o1s_hznwCCw/s1600/10871_559353090798201_1705229380_n.jpg

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 3:29 μ.μ.

πολιτικοι νανοι του κκε δεν εχω καταλαβει ακομη τι ακριβως πουλατε!
την υποδομη του 902;
ή
την υποδομη του 902 και τη συχνοτητα του 902;

την μεν πρωτη πουληστε τη οπου γουσταρετε

τη δευτερη δεν εχετε κανενα δικαιωμα να την εμπορευεστε. ειναι δημοσια και προσωρινη απο το κρατος. ειτε σας αρεσει ειτε οχι πρεπει να την επιστρεψετε εκει που ανηκει και να σταματησετε τις μπιζνες με οφ σορ εταιριες.
και πανμω απο ολα μη κλαψουριζετε που σας κραζουν σημερα

Ανώνυμος
22 Αυγούστου 2013 στις 9:10 μ.μ.

@ανώνυμος 3:29 μ.μ.
την απάντηση στην δίνει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο παραπάνω ανώνυμος 8:59 π.μ..
Ακου και τον σύντροφο σου στο παρακάτω βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=CJ6h426pjjA&feature=player_embedded

Ανώνυμος
23 Αυγούστου 2013 στις 4:28 μ.μ.

9.10, 8.59

απο ποτε ειναι φασισμος να σας κραζουν για το πουλημα δημοσιας περιουσιας-συχνοτητας; για κουνηστε τα κεφαλια σας; πληρωνατε τιποτα τοσα χρονια για τη χρηση της συχνοτητας;δε σας ανηκει

τα αφεντικα των αστικοφυλλαδων ειναι χωμενοι μετοχοι στα ιδιωτικα καναλια.προσωρινες συχνοτητες εχουν και αυτα. με ενεχυρο την κρατικη συχνοτητα που εκπεμπουν παιρνουν δανεια απο τραπεζες.
με τον ιδιο τροπο και το κκε εμπορευεται κατι το οποιο ανηκει στο δημοσιο.δεν υπαρχει καμια διαφορα. τα παραπονα σας για το κραξιμο στο γοντικα και στο μαιλη!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger