Home » , , » Για την πώληση του "902"

Για την πώληση του "902"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Αυγούστου 2013 | 8:24 μ.μ.

"Μέσα στον καπιταλισμό, ο 902 υφίσταται την κρίση. Έτσι λοιπόν, στις σημερινές συνθήκες το περιουσιακό στοιχείο του Κόμματος, που χτίστηκε με θυσίες από το ΚΚΕ και ενισχύθηκε από φίλους και οπαδούς του σταθμού, πρέπει να αξιοποιηθεί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο είναι δυνατόν και με τον καλύτερο τρόπο χρέη που έχει και έχουν αναφερθεί στην ανακοίνωση".

Ορέστης Παντελόγλου, δημοσιογράφος στον 902 Αριστερά στα FM - 902.gr

Αναμενόμενο το ενδιαφέρον των ηλεκτρονικών και έντυπων ειδησεογραφικών μέσων για την πώληση από το ΚΚΕ της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του, που φυσικά καθένα το αντιμετώπισε ανάλογα με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.
Προβλέψιμη ήταν επίσης η "πολεμική" μεταξύ ΚΚΕ-Σύριζα που θα δημιουργούσε αυτό το γεγονός.(Μπορείτε να την παρακολουθήσετε στις ιστοσελίδες του "902" και της "Αυγής").
Δυστυχώς, δεν έχουμε την δυνατότητα, αυτή την στιγμή, να κάνουμε δικό μας ρεπορτάζ για κάποιες πτυχές αυτής της αγοροπωλησίας (σε ποιον καπιταλιστή κατέληξε ρ/σ και tv "902", ποιο ήταν το τίμημα κλπ) οπότε δεν θεωρούμε σκόπιμο να αναπαράγουμε τα δημοσιεύματα των αστικών ΜΜΕ. Πολύ σύντομα θα έχουμε σχετική αναλυτική ανάρτηση. Κάποιες πρώτες πολιτικές εκτιμήσεις έκανε ο σύντροφος β.ariaditis στην ιστοσελίδα vathikokkino.com









Ο «ρεαλισμός» του ΚΚΕ

Κυρίτσης Γ.




"Καθαρή" η συχνότητα στον αγοραστή του 902! "Καθαρή" από εργαζόμενους δηλαδή... Πρόφτασε το ΚΚΕ και ενσωμάτωσε στο οπλοστάσιό του ακόμα κι αυτά που ψηφίστηκαν πριν από δυο εβδομάδες. Το ΚΚΕ χρησιμοποιώντας τα όπλα του εχθρού όχι εναντίον των αντιπάλων, αλλά εναντίον των δικών του, έχει απωλέσει μεθοδικά την ηθική ανωτερότητα που πάντοτε διατηρούσε έναντι των αντιπάλων μας, τουλάχιστον μέχρι το Μνημόνιο. Με τη στάση του έχει πλέον νομιμοποιήσει τις πρακτικές της


κυβέρνησης και έχει επιτρέψει το επιχείρημα "και το ΚΚΕ τα ίδια κάνει". Το συγκρότημα Αλαφούζου π.χ., δεν χάνει ευκαιρία να χαιρετίσει τέτοιες "ρεαλιστικές" κινήσεις, το ίδιο και ο ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη. Και το επιχείρημα "και το ΚΚΕ τα ίδια κάνει", που μεταφράζεται στην κοινωνία ως "όλοι ίδιοι είσαστε", είναι η καλύτερη άμυνα της άρχουσας τάξης.
Πριν από έξι μήνες προτείναμε από την "Αυγή" να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες ώστε ο "902" να παραμείνει στην Αριστερά. Το ηθικό επιχείρημα -πέραν του κινδύνου ο "902" να γίνει μνημονιακός- ήταν ότι η συχνότητα "δεν είναι περιουσιακό στοιχείο ενός κόμματος, αλλά κοινωνική περιουσία της Αριστεράς". Ο "Ριζοσπάστης" είχε απαντήσει με έναν οχετό, του οποίου το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η συχνότητα είναι του ΚΚΕ και ότι άμα γουστάρει της βάζει φωτιά και την καίει. Το μαύρο στην ΕΡΤ και η διάθεση της συχνότητας του "902" για τη μετάδοση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης ήρθε λίγο μετά να επιβεβαιώσει τη θέση μας ότι η συχνότητα έπρεπε να μείνει στην από 'δω πλευρά.
Με την κίνησή του να πουλήσει τον "902" σε επιχειρηματία φιλικό προς την κυβέρνηση, ακόμα και μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, το ΚΚΕ αναδεικνύεται σε εμφανή συστημικό κρίκο. Η αναμετάδοση της ΕΡΤ ήταν μια κίνηση που τροφοδοτούσε την ψευδαίσθηση ότι "το ΚΚΕ, την κρίσιμη στιγμή, τελικά θα προσέτρεχε με κάποιον τρόπο". Οικτρή διάψευση. Τελικά, ο Περισσός παραδίδει τα όπλα στους αντιπάλους, διότι το να έχεις κανάλι είναι ένα πολύ ισχυρό όπλο και το ΚΚΕ δεν το απεμπολεί απλώς, αλλά το δίνει για να γίνει άλλο ένα μνημονιακο πλυντήριο. Διαλέγει στρατόπεδο.

http://www.avgi.gr/article/738142/o-%C2%ABrealismos%C2%BB-tou-kke

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 30 σχόλια

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 8:48 μ.μ.

Ελεος πια με την λασπη...
Ποια συχνοτητα πουληθηκε???
Ποια αριστερα και πρασινα αλογα, τι σχεση εχει το νεικαπιταλιστικο νεοφιλελευθερο κομμα του ΣΥΡΙΖΑ με την αριστερα και το ΚΚΕ???
Με την λογικη που αναπτυσετε και προβαλλετε και το ΚΚΕ ανηκει στον ΣΥΡΙΖΑ...
Ρε τριζουν τα κοκκαλα του ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ...
Φτανει πια με τους γκαιμπελισμους και τα τσιρακια του συστηματος, ας βγαλουν πια την μασκα οι κουκουλοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ για να δει ο κοσμος ποιοι πραγματικα ειναι...
Επιτελους λιγη τσιπα.
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 10:48 μ.μ.

οι μαχες δυνονται στους δρομους και οχι στα καναλια.οσο και να χτυπατε το κκε θα αντεξει.....

Ανώνυμος
6 Αυγούστου 2013 στις 11:43 μ.μ.

Eκείνη που καταχρηστικά κρατούσε ο περισσός για πάρτη του.
Γιατί δεν απευθύνεσαι σε χοχόλους.
Αυτή που ξεπούλησαν οι γραφειοκράτες του κκε και θα την χρησιμοποιεί τώρα ο Βρυώνης.Γιατί δεν πιστεύω να νομίζεις πως θα εκπέμπει ο νέος ιδιοκτήτης χωρίς συχνότητα!!
Το κκε δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.Ανήκει ολοκληρωτικά στην αστική τάξη,το στηρίζει και την στηρίζει!
Κουκουλοφόρους τους λέει και ο Σαμαράς και ο Δενδιας και ο Βενιζέλος και η χρυσή πορδή που τιμά πάνω απο'ολα το κκε.
Δεν πρωτοτυπείς καημένε!!
Ο κόσμος είδε πιό πραγματικά είναι το σταλινικό μόρφωμα που αυτοαποκαλείται κομμουνιστικό,και το έστειλε για βρούβες.
Προσεχώς θα το στείλει και στον αγύριστο.Υπομονή να έχεις.Εχουν να δούν πολλά τα ματάκια σου!!!

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 12:49 π.μ.

Η ουσία είναι αυτό που αναφέρεται στην αρχή.Οτι το ΚΚΕ έχει χάσει το ηθικό πλεονέκτημα που είχε(ηθική ανωτερότητα).Αφού και το ΚΚΕ ''τα ίδια κάνει'' ορθά κάποιοι θεωρούν ότι παιζει συστημικό ρόλο.Τα δεδομένα αυτό δείχουν,ανεξάρτητα από προθέσεις και τοιαύτα.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 12:57 π.μ.

@ 11:43μ. μ.
Αξιος ο μισθός σου...

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 2:29 π.μ.

Το ΚΚΕ πουλάει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα,την εταιρεία.Αλλά δεν πουλάει τη συχνότητα γιατί είναι κρατική.Απλά την επιστρέφει στο κράτος.
Άρα ο αγοραστής θα έχει ντουβάρια,μηχανήματα και εταιρεία χωρίς συχνότητα.
Όμως τον αγοραστή δεν τον κόφτει να πάρει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα και την εταιρεία.
Τον κόφτει να πάρει τη συχνότητα.
Κανάλι θέλει να αγοράσει,δεν θέλει να ανοίξει μαγαζί με είδη υγιεινής.
Άρα ο αγοραστής θα πάρει τη συχνότητα απ'το κράτος,από εκεί δηλ. που την άφησε το ΚΚΕ.
Άρα ο αγοραστής,για να αγοράσει τα ντουβάρια,τα μηχανήματα και την εταιρεία,είναι 1000% σίγουρος
ότι αυτός θα πάρει τη συχνότητα,κανένας άλλος.
Άρα ο αγοραστής έχει ήδη συνεννοηθεί με το κράτος αλλιώς δεν θα προχωρούσε στην αγορά των ντουβαριών,των μηχανημάτων και της εταιρείας.
Άρα ο αγοραστής πρέπει να έχει καλές σχέσεις με το Μαξίμου και να έχει πάρει διαβεβαίωση ότι θα πάρει τη συχνότητα.
Άρα το ΚΚΕ αφήνει τη συχνότητα στο κράτος,για να τη δώσει το κράτος σε έναν κολλητό του Μαξίμου.
Άρα το ΚΚΕ πούλησε ντουβάρια,μηχανήματα και εταιρεία,σε έναν κολλητό του Μαξίμου ο οποίος θα πάρει και τη συχνότητα μέσω του κράτους.
Άρα για το ΚΚΕ είναι καλύτερο να κάνει μπίζνες με κολλητούς του Μαξίμου απ'το να φτιάξει τηλεόραση της αριστεράς και να κρατήσει τουλάχιστον ένα μέρος του ελέγχου στον σταθμό.
Δεν το περίμενα ότι θα μολογήσουν μόνοι τους,
χωρίς καμία πίεση,ότι πούλησαν τον 902 σε κολλητό του Μαξίμου.Και δεν το περίμενα ότι θα το μολογήσουν χωρίς να το πάρουν χαμπάρι.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 7:51 π.μ.

Τα απολειφάδια του Χρουτσοφικο-Μπρεζνιεφισμού με Γκορμπατσοφικές προεκτάσεις, δείχνουν το δρόμο (στους εργαζόμενους).
Δηλαδή τους πετούν στο δρόμο.
Θα' ρθει η στιγμή που το λαϊκό κίνημα θα λογαριαστεί με τα τρωκτικά που λεκιάζουν το όνομα του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 8:34 π.μ.

@12:57
Και ο δικός σου,και ο δικός σου.
Θα έχεις και αύξηση τώρα που πήρατε και τα αργύρια της προδοσίας.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 12:19 μ.μ.

Ουστ ΚΚΕ που το παίζεις εργατικό και (!!!) επαναστατικό(!!!!!) κόμμα! Μια χαρά τα βρίσκεις με την αστική τάξη της χώρας! Επανάσταση στα λόγια και καπιταλισμός στην πράξη!!!

Ουστ ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντί να συμβάλλει το σκατόψυχο αστικό ΚΚΕ να φτιαχτεί μια τηλεόραση ΟΛΗΣ της Αριστεράς, πουλάει τις υποδομές στους αστούς και επιστρέφει τη συχνότητα στο αστικό κράτος!!!!!!!!!

Νέα επαναστατικά πολιτικά υποκείμενα έχουμε ανάγκη σαν εργατες και λαός και θα τα φτιάξουμε!

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 2:00 μ.μ.

Και επειδή η Ραδιοτηλεοπτική δεν ήταν άλλη μια καπιταλιστική επιχείρηση, πως πάει η διαφήμηση ρε παιδιά;

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 4:10 μ.μ.

Ζήτω ο Μαρινάκης.
Ζήτω οι απολύσεις όλων των εργατών του 902.
Ζήτω το χάρισμα της συχνότητας.
Ζήτω οι κολεγιές με τους κολλητούς του Σαμαρά.
Ζήτω η κόκκινη συνιστώσα της ΝΔ.
Λαέ μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 4:12 μ.μ.

Καλύτερα να σιωπήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ

Αποτελεί απίστευτη πρόκληση και απύθμενο θράσος να κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ και της «ΑΥΓΗΣ» μαθήματα ηθικής στο ΚΚΕ με αφορμή την πώληση του «902» που, όπως εξήγησε από την πρώτη στιγμή και με κάθε ειλικρίνεια το Κόμμα, έγινε για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους και τα ασφαλιστικά ταμεία, έστω και αν αυτό στερεί από το ΚΚΕ ένα μέσο επικοινωνίας με το λαό και διάδοσης της πολιτικής του.

Η αδιαφάνεια, οι ίντριγκες, τα πολιτικά παιχνίδια, η διπροσωπία και διγλωσσία, τα οποία προσάπτουν στο ΚΚΕ, είναι δικό τους προνόμιο και δεν πρόκειται να τους το πάρει κανένας. Αυτό ήταν πάντα το ποιόν τους. Αυτό κάνουν απροκάλυπτα σήμερα που συναγελάζονται με τους βιομηχάνους στις δεξιώσεις και τις γιορτές του κεφαλαίου, συναντιούνται με εκπροσώπους του ιμπεριαλισμού πίσω από κλειστές πόρτες, αποθεώνουν τον υγιή καπιταλισμό και τους υγιείς επιχειρηματίες (σε λίγο θα πούνε και αριστεροί επιχειρηματίες) και φιγουράρουν στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ του συστήματος. Που αποθεώνουν την ΕΕ, για να παίρνουν σημαντικά πόσα με τα όποια η ΕΕ χρηματοδοτεί και στηρίζει τα ευρωπαϊκά κόμματα (όπως το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στο προεδρείο του οποίου συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ), τα οποία δίνουν όρκους πίστης σε αυτήν.

Αυτό έκαναν και παλιότερα, το 1991, τότε που προσπαθούσαν μαζί με όλα τα μαντρόσκυλα του συστήματος να διαλύσουν το ΚΚΕ, να το μετατρέψουν σε σοσιαλδημοκρατικό μόρφωμα και επειδή δεν τα κατάφεραν προσπάθησαν να το πλήξουν οικονομικά. Το ΚΚΕ και τότε έδωσε τη μάχη για να τα καταφέρει οικονομικά, έστω και αν αναγκάστηκε να κάνει αιματηρές θυσίες. Τις ίδιες θυσίες θα κάνουν και τώρα οι κομμουνιστές, αν χρειαστεί. Δήλωση μετάνοιας στο σύστημα ούτε έκαναν, ούτε θα κάνουν.

Ας μη κρίνουν λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια, γιατί το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Καλά θα κάνουν λοιπόν να το βουλώσουν και να μην κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ, κάνοντας μαθήματα ηθικής. Έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους, για τα έργα και τις ημέρες τους, το τι κάνανε και τι λέγανε το 1991, όταν προσπαθούσαν να διαλύσουν το ΚΚΕ και να το πλήξουν με κάθε τρόπο.

http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/24036/kalytera-na-siopisoyn-sto-syriza

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 4:19 μ.μ.

κκεδες κουνηστε λιγο το κεφαλι σας!
2 πραγματα πρεπει να πειτε δημοσια στον κοσμο:

α. το κκε πουλα τα μηχανηματα του 902 και οποιος θελει τα αγοραζει

β. το κκε επιστρεφει τη συχνοτητα στο κρατος (στην οποια και ανηκει)απο τη στιγμη που σταματα να εκπεμπει ο 902

ολα τα υπολοιπα σημαινουν κουτοπονηρες μπιζνες και πολιτικες μπουρδολογιες.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 5:12 μ.μ.

Την απάντηση στους μπουρδολόγους του ΣΥΡΙΖΑ την δίνει ο δικός τους Πέτρος Τατσόπουλος:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με «δυνάμεις της δεξιάς»".
Επαναφέρει την πρόταση για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με «δυνάμεις από τη δεξιά» ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον «ANT1».

Επικαλείται τα δυσάρεστα -όπως τα χαρακτήρισε- ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν οριακή διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή.

Ο Π. Τατσόπουλος συμπεραίνει ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να μιλάει για αυτοδυναμία και για να μην έχουμε κυβέρνηση με την ανοχή των ναζιστών δηλώνει ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε άλλες λύσεις».

Η επαναφορά της πρότασης Τατσόπουλου δεν είναι άσχετη με το γεγονός πως το αστικό πολιτικό σκηνικό είναι αυτή την περίοδο κινούμενη άμμος και υπό διαμόρφωση και επίσης δείχνει έναν από τους τρόπους αξιοποίησης της Χρυσής Αυγής για την δρομολόγηση εξελίξεων.

7 Αυγούστου 2013 στις 5:50 μ.μ.

Όταν θα γίνει η επανάσταση δε θα λυγίσει ούτε κεραία VHF και UHF.
Ρε ΚΚΕδες σε λίγο θα μετακομίσετε στην Πάρνηθα για Black Jack όπως το πάτε.

Η πάλαι ποτέ Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ),πόσο μα πόσο λίγη αποδεικνύεται απέναντι στις περιστάσεις.Από τη μια ο Περισσός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,από την άλλη η Κουμουνδούρου σαμποτάρει τους κοινωνικούς αγώνες.Τραγικοί και οι δύο.

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 6:01 μ.μ.

Συνεχίστε έτσι στο ΚΚΕ και θα παλεύετε για να μπείτε στη βουλή

Ανώνυμος
7 Αυγούστου 2013 στις 9:51 μ.μ.

Δεκτή η κριτική και η πολεμική αν θέλετε για την κατάληξη του 902.
Δεκτή η άποψη ότι μία απόλυση είναι απόλυση από όπου και αν προέρχεται.
Όμως τι ήταν ο 902; Καπιταλιστική επιχείρηση; Σοσιαλιστική επιχείρηση;Σοσιαλιστική επιχείρηση δεν μπορεί να ήταν αλλά με όρους του κώδικα βιβλίων και στοιχείων της εφορίας, μιά ιδιωτική επιχείρηση, δεν μπορούσε να ήταν κάτι άλλο γιατί απλά δεν γίνεται αλλοιώς από την ισχύουσα νομοθεσία. Άρα θα πουν κάποιοι καπιταλιστική επιχείρηση. Όμως πως γίνεται να είναι καπιταλιστική μία επιχείρηση που ζητά την κατάργηση και την ανατροπή του καπιταλισμού;
Προφανώς και δεν μπορεί να κριθεί ο 902 με όρους καπιταλισμού. Ήταν ένα ιδεολογικό όπλο, που δυστυχώς δεν μπορεί να κρατηθεί άλλο κάτω από το βάρος των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων του. Δεν παύει όμως να είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που μπορεί πουλώντας το σε αυτή τη φάση να ικανοποιήσεις κάποιες άλλες ανάγκες απο τα χρήματα που θα πάρεις απο τους καπιταλιστές. Και ας μην ξεχνάνε μερικοί την ρήση του Λένιν ότι"το σκοινί που θα κρεμάσουμε την αστική τάξη θα μας το δόσει η ίδια"...

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 12:43 π.μ.

Η πώληση του 902 ειναι απαράδεκτη και με τον τροπο πού έγινε! Ποιόν ρώτησαν;εκτός αν νομίζουν στην ΚΕ ότι τους ανήκει το Κόμμα!Σε ποιόν το πούλησαν και πόσο!Αυτή η μυστικότητα ειναι εως προβοκατόρικη.Για ποιόν δουλεύουν;που νομίζουν οτι ζούν και σε ποιά εποχή ;;!ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ νιώθω...

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 1:29 π.μ.

Τι σχέση έχουν οι μαλακίες του Τατσόπουλου με το ότι χαρίσατε τον 902 στον Μαρινάκη;
Μόνο τα κνιτομπότ μπορούν να το απαντήσουν.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 1:32 π.μ.

Καλά αυτοί είναι ικανοί για να συνεχίσουν να πληρώνουν τον επαγγελματικό τους στρατό να πουλήσουν ακόμα και τον Περισσό,όχι τον 902.
Ζήτω ο Μαρινάκης.Ζήτω το χάρισμα της συχνότητας.
Ζήτω οι απολύσεις όλων των εργατών.
Ζήτω οι κολεγιές με τους κολλητούς του Σαμαρά.
Ζήτω η κόκκινη συνιστώσα της ΝΔ.
Λαέ μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ.
Παιδιά πόσο πάει ο Περισσός;Μεγάλο μέγαρο,ωραίο,
θα πιάνει αρκετά λεφτά.Θα ζήσουνε με αυτά άκοπα οι κηφήνες σας άλλα 5 χρόνια για να το παίζουνε κομμουνιστές στα 15χρονα.
Το πουλάτε ρε σεις στον Τσίπρα τώρα που έχει λεφτά απ'την κρατική χρηματοδότηση;
Η'θα το πουλήσετε και αυτό στον Μαρινάκη;
Είστε εντελώς ξεφτίλες γιατί ΚΑΙ έχετε απολύσει ένα σωρό κόσμο ΚΑΙ ξεπουλάτε ΚΑΙ διαλέγετε καπιταλιστές.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 1:27 μ.μ.

Σε ποιον ανήκει ο «902»;

Πρωτίστως δεν ανήκει στους «ηθικούς» μετρ της αποχαύνωσης του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ. Δεν ανήκει ούτε στην «Αυγή» και τους εξπέρ στην ανάσχεση της ριζοσπαστικοποίησης του λαϊκού κινήματος δημοσιογράφους της. Ούτε επίσης στον αριστερό Παπαδημούλη και τον αριστερόφρονα Λαφαζάνη για να τους απολογηθούμε. Δεν ανήκει δηλαδή σε κανέναν από τους αποστάτες της ταξικής πάλης και θιασώτες της ταξικής συναδέλφωσης. Ούτε και σε εκείνους που προς το παρόν μπορούν ύπουλα να αλλοτριώνουν την ακαλλιέργητη ακόμη ταξική συνείδηση των εργαζομένων.

Για όλους τους παραπάνω, ο «902» ανήκει -δυστυχώς γι’ αυτούς- στο ΚΚΕ, τα χιλιάδες μέλη του και τους μυριάδες οπαδούς του. Ανήκει στους αδάμαστους της ταξικής πάλης και τους ορκισμένους εχθρούς της «κοινωνικής συνοχής». Στους ασυμβίβαστους των μπουντρουμιών της 4ης Αυγούστου. Στους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και της Εθνικής Αντίστασης. Στους ανίκητους πολεμιστές του ΔΣΕ στην κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα. Στους αλύγιστους της Μακρονήσου και των υπόλοιπων κολαστήριων της αστικής δικτατορίας. Σε όλους όσους συντρόφευσαν αγόγγυστα το ΚΚΕ στην αιματοβαμμένη αταλάντευτη πορεία του.

Το ΚΚΕ λογοδοτεί μόνο σε αυτούς, στην εργατική τάξη, δηλαδή στον κύριο αιμοδότη και συνοδοιπόρο του στην εκατοντάχρονη ιστορία του. Στην εργατική τάξη που δεν έχει εκπληρώσει ακόμα τον ιστορικό της ρόλο και με το συνειδητό πρωτοπόρο τμήμα της τάξης, το ΚΚΕ, να προσπεράσει δεξιούς και αριστερούς, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, να υψώσει το ταξικό της μένος ίσαμε το Γράμμο και το Βίτσι και να γράψει στη σημαία της «ο καθένας σύμφωνα με τις ικανότητές του, στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του».

Εμπρός λαέ, χίλια χρόνια ΚΚΕ!

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 1:43 μ.μ.

@ 8 Αυγούστου 2013 - 12:43 π.μ.

1) Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι;

2) Το πρόσφατο Συνέδριο. Διάβασε τις θέσεις του Συνεδρίου. Το οποίο Συνέδριο εκτός από τις θέσεις εξέλεξε και ΚΕ.

3) Ρωτάνε κάποιοι σε ποιόν πωλήθηκε. Κανείς δεν αναρωτιέται αν έχει ολοκληρωθεί η πώληση. Ως μη ειδώς, σκέφτομαι τα εξής: Αν είχε ολοκληρωθεί η πώληση ο 902 θα εξέπεμπε το πρόγραμμα που εκπέμπει και θα έφερε το αυτό όνομα;

4) Όταν κάνεις μια αγοραπωλησία, τον "παντρεύεσαι" τον αγοραστή-πωλητή; Δε νομίζω. Κάνεις την αγοραπωλησία και τέλος.
Το ΚΚΕ μέσω της Τυποεκδοτικής είχε χρόνια πελάτες αστικές φυλλάδες. Σταμάτησε ποτέ να αντιπαλεύει τις πολιτικές που στήριζαν οι αστικές φυλλάδες;
Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι ότι υπάρχουν "κακοί" και "καλοί" (φιλικοί στο Σαμαρά και στον Τσίπρα αντίστοιχα) επιχειρηματίες... Να τους θυμήσω ότι για το λαό όλοι "κακοί" είναι.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 4:50 μ.μ.

O 902

''Ανήκει στους αδάμαστους της ταξικής πάλης και τους ορκισμένους εχθρούς της «κοινωνικής συνοχής». Στους ασυμβίβαστους των μπουντρουμιών της 4ης Αυγούστου. Στους μαχητές του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και της Εθνικής Αντίστασης.''

Γι'αυτό τον πουλήσαμε στο Μαρινάκη.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 5:01 μ.μ.

'' Τώρα θυμήθηκαν κάποιοι ότι υπάρχουν "κακοί" και "καλοί" (φιλικοί στο Σαμαρά και στον Τσίπρα αντίστοιχα) επιχειρηματίες... Να τους θυμήσω ότι για το λαό όλοι "κακοί" είναι.''


Για το λαό όλοι κακοί είναι.Για το ΚΚΕ όμως όχι.
Το ΚΚΕ διαλέγει καπιταλιστές.Όχι ο λαός.
Γιατί το ΚΚΕ δεν τον έδινε τον 902 στον κακό καπιταλιστή ΣΥΡΙΖΑ που ζητούσε απ'το Μάρτιο να μπει στον σταθμό,και πήγε τον έδωσε στον κακό καπιταλιστή Μαρινάκη;
Αν δεν γουστάρατε να συνυπάρχετε με ΣΥΡΙΖΑ στον 902,γιατί δεν του είπατε του καπιταλιστή ΣΥΡΙΖΑ ''τόσο κάνει,τόσο τον πουλάω,αν μου τα σκάσεις έλα και πάρτον'';
''Δεν παντρευόμαστε τον αγοραστή'' δεν είπες; Ωραία.Γιατί δε μιλήσατε με τον ΣΥΡΙΖΑ που ενδιαφερόταν;
Γιατί μόνο στο Μαρινάκη πήγατε και είπατε ''τόσο κάνει,σκάστα και έλα πάρτον'';
Διαλέγετε λοιπόν ή δε διαλέγετε καπιταλιστή;
Όχι μόνο διαλέγετε καπιταλιστή,αλλά σας έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος τι ρόλο παίζετε.
Ειδικά μετά τα ξεφτιλίκια με τον 902.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 5:11 μ.μ.

Ξέρετε γιατί κρύβουνε το όνομα του αγοραστή;
Φοβούνται οι ''επαναστάτες'' μη χαλάσει το ντιλ έστω και την τελευταία στιγμή.
Λοιπόν να πάνε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και εμείς όλοι στον Περισσό να σώσουμε τον σταθμό απ'τα χέρια του Μαρινάκη.Αλληλεγγύη στον αγώνα που έδωσε το ΠΑΜΕ στο Ραδιομέγαρο θα είναι.
Να διοργανώσουμε συναυλίες,να φέρουμε τον Παπακωνσταντίνου και τον Τσακνή,να κρεμάσουμε κι ένα μεγάλο πανώ μπροστά στο Σπίτι του Λαού που να γράφει ''0 902 δεν πουλιέται''.

Ανώνυμος
8 Αυγούστου 2013 στις 5:19 μ.μ.

Άσε ρε μεγάλε που δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση. Και οι ρήτρες τι είναι; για βιτρίνα;
Απλά ο πελάτης περιμένει να πάρει το σταθμό "καθαρό".
Έτσι δεν συμφωνήσατε;

Υγ: Αν θυμάσαι καλά η τυποεκδοτική τύπωνε τις αστικές φυλλάδες σε μέρες απεργίας που τα άλλα τυπογραφεία τα φυλούσαν τα ΜΑΤ. Με τα λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγια, στην πράξη όμως το ΚΚΕ σπρώχνει με χέρια και πόδια το μνημόνιο...

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 12:18 π.μ.

Τι νούμερα μπαίνουν και γραφουν ανάθεμα και αν βγαζεις ακρη ,παρτε ρε τα χάπια σας και ηρεμήσετε .Οτι μαλάκια σας ερθει την αμολάτε και αυριο θα μουγγαθητε παλι
α χαζοχαρούμενα(2ειστε) πισω απο την ανωνυμία ξετσουμισατε
Ουγκα ρε που θελετε και απαντήσεις

Ανώνυμος
9 Αυγούστου 2013 στις 2:51 μ.μ.

Δεν έδινες ενίσχυση στον 902 για να γίνει ο δίαυλος του οπορτουνισμού.Έδινες ενίσχυση στον 902 για να γίνει ο δίαυλος του Μαρινάκη.
Δεν γουστάρεις απ'τον σταθμό της εργατικής τάξης να ακούγονται οι απόψεις του Δραγασάκη.
Γουστάρεις απ'τον σταθμό της εργατικής τάξης να ακούγονται οι απόψεις του Κασιδιάρη.
Ο ιδιοκτήτης κρύβεται,γιατί φοβάται μήπως χαλάσει το ντιλ έστω και την τελευταία στιγμή.
Για τον ίδιο λόγο τον κρύβει και το ΚΚΕ.
Για να μη χαλάσει το ντιλ.
Μην ακούτε για τετελεσμένα και ρήτρες.Αν πάει στον Περισσό ΤΩΡΑ όλος ο κόσμος όπως πήγε και στην ΕΡΤ,πάνε τα τετελεσμένα,πάνε και οι ρήτρες.
Ο Περισσός πρέπει ΤΩΡΑ να γίνει νέα ΕΡΤ,να πάμε όλοι εκεί.Πρώτοι απ'όλους οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.Θα είναι μια πράξη αλληλεγγύης στον αγώνα που έδωσε το ΠΑΜΕ στο Ραδιομέγαρο .
Έτσι θα χαλάσει το ντιλ.Αυτό τρέμουν.
Όχι στο χάρισμα του 902.Ο 902 ανήκει στο λαό και δεν πουλιέται σε κανένα Μαρινάκη.
Ο λαός πρέπει να πάει στον Περισσό και να προστατέψει τον σταθμό ΤΟΥ από αυτούς που τον βγάζουν στο σφυρί.
Την ίδια στιγμή που θα βρεθούν 20 χιλιάδες κόσμου στον Περισσό,θα έχει ακυρωθεί το ντιλ.
Και για να το λήγουμε.
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ με το χάρισμα του 902.Αλλά μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.Όμως με 20 χιλιάδες έξω απ'το Σπίτι του Λαού,κάτι μπορούν να κάνουν.
Σας νοιάζει να παίζετε ξύλο πάνω απ'το χυμένο γάλα,ή σας νοιάζει να κάνετε τίποτα σοβαρότερο μπας και σωθεί ο σταθμός την τελευταία στιγμή;

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 3:45 μ.μ.

Kανενας δεν μπορει να πουλησει συχνοτητα γιατι πολυ απλα σε κανεναν καναλαρχη δεν εχει παραχωρηθει ΕΠΙΣΗΜΑ καμμια συχνοτητα:δηλαδη στο ΕΓΓΡΑΦΟ της αγοραπωλησιας δεν μπορει να γραφτει"παραχωρω την ταδε συχνοτητα εναντι του ταδε ποσου"...Εννοειται βεβαια οτι το"επιχειρημα"οτι δεν πουληθηκε η συχνοτητα αλλα μονο τα μηχανηματα δεν ισχυει:ΠΑΚΕΤΟ πανε αυτα τα δυο ετσι κι αλλιως,κατι σαν τον"αερα"ενος μαγαζιου,η την"αξια"μιας αδειας ταξι...Εαν μαθουμε λοιπον το αντιτιμο της παραχωρησης του 902 θα ξερουμε αν στην αγοραπωλησια υπολογιστηκαν μονο τα μηχανηματα η και ο"αερας",η συχνοτητα δηλαδη.

Αυτα τα ολιγα για την κουτοπονηρια του"πουλησαμε μονο τα μηχανηματα",και κατι ακομη:Eπειδη γραφτηκε οτι"του ΚΚΕ ηταν ο σταθμος και οτι θελει τον κανει και φωτια του βαζει και τον καει αμαλαχει"και αλλα τετοια αλανιαρικα,ΙΜΟ θα ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα πραγματι να του εβαζε φωτια και να εκαιγε...

12 Αυγούστου 2013 στις 10:40 μ.μ.

τουμπεκι να κανουν οι οπορτουνιστες και τα αφεντικα τους για τον 902 και το κκε, τουμπεκι να κανουν αυτοι που δινουν το χερι τους σε δασκαλοπουλους και ομπαμα τουμπεκι να κανουν για κινητοποιησεις στον περισσο αυτοι που ενα χρονο πισω παρακαλουσαν τους χαλυβουργους να συμβιβαστουν στα μετρα των αφεντικων

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger