Home » , » Αποσύρθηκε καραμπινάτο ρουσφέτι (Βίντεο)

Αποσύρθηκε καραμπινάτο ρουσφέτι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 | 7:32 μ.μ.

Οργισμένες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την κυβερνητική απόφαση για το ρουσφέτι σε βουλευτές Υπουργούς Δημάρχους και Νομάρχες. Την στιγμή που ο κόσμος υποφέρει αυτοί κάνουν αυξήσεις στον μισθό τους.
Οσο και να προσπάθησε να δώσει νομιμοφάνεια σ’ αυτό το καραμπινάτο ρουσφέτι ο πρόεδρος του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης ο υπουργός Εργασίας αποσύρει αυτή την διάταξη που αφήνει παράθυρο για αυξήσεις στους εκλεκτούς της κυβέρνησης.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα δηλώνει ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, στο βίντεο που παραθέτουμε:  «στην ουσία φέρανε από την πίσω πόρτα μια διάταξη για να καλύψει ημέτερα συμφέροντα για να αποδείξουν άλλη μια φορά στον Ελληνικό λαό ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά που οι βουλευτές ψηφίζουν. Τα δικά τους και των υπολοίπων. Μιλάμε για μεγάλη αύξηση γιατί μιλάμε για την μεγάλη ασφαλιστική κλάση, ασφαλίζει μέχρι και την 28η κλάση».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 8:09 μ.μ.

Ο Σπυροπουλος ειδικευμενος στους χλιδατους γαμους
και τα Λουκουλια γευματα των εκατομμυριων σκεφτηκε να αφησει και μια κληρονομια να τον θυμουνται ημετεροι και μη με μια προσφορα στους παχυλους μισθους και τις συνταξεις τους αδιαφορωντας γι αυτους που δεν εχουν δεκαρα τσακιστη που λοιμοκτονουν κι εχουν παιδια υποσιτισμενα. Το μαυρο τελος σας ειναι κοντα πολυ κοντα Η ασπρη και φωτεινη μερα πλησιαζει και θαναι δικη μας θαναι του λαου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger