Home » , , » Στην Κυπριακή εταιρεία (offshore;) «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» πουλήθηκε ο "902".

Στην Κυπριακή εταιρεία (offshore;) «Α-ORIZON MEDIΑ LTD» πουλήθηκε ο "902".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 | 9:10 μ.μ.


Από την ιστοσελίδα 902.gr ανακοινώνεται ότι τα ΜΜΕ που μέχρι τώρα ανήκαν στην "Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε" -τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός "902"-αγοράστηκαν από την Κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD».

Δεν έχουμε πληροφόρηση ποιος/ποιοι είναι πίσω απ' αυτή την εταιρεία (πρόκειται άραγε για την ίδια offshore Κυπριακή εταιρεία που ανάφερε την Πέμπτη σε δημοσίευμα του το "Ποντίκι";).
Μια γρήγορη αναζήτηση στο Ιντερνέτ δεν μας έκανε σοφότερους, ενώ προκαλεί εντύπωση ότι το μοναδικό στοιχείο για το που κατέληξαν τα ΜΜΕ που διέθετε το ΚΚΕ περιέχεται μόνο σε μια πρόταση: "Η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία". 

Οπως είχαμε ξαναγράφει το ΚΚΕ ήταν υποχρεωμένο μέσα σε δέκα μέρες από την πώληση της "Ραδιοτηλεοπτικής" να καταθέσει τα έγγραφα μεταβίβασης της στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Ολόκληρο το δημοσίευμα:


Επειδή πολύ λόγος έγινε τελευταία για την πώληση της «Ραδιοτηλεοπτικής» και ιδιαίτερα από ορισμένους, που άλλα έχουν κατά νου - δεν λυπούνται δηλαδή για την πώληση - θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Το ΚΚΕ, ήδη πριν ένα χρόνο, είχε ενημερώσει επίσημα για τα οικονομικά προβλήματα και τις δυσκολίες, λόγω της οικονομικής κρίσης, του «902», μαζί με το γεγονός ότι η συνέχιση της λειτουργίας, ιδιαίτερα της τηλεόρασης, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ήταν αδύνατη. Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, όπου εξηγούνται αναλυτικά οι λόγοι της πώλησης, όπως επίσης ότι αυτό που έχει πρωταρχική σημασία ήταν και είναι να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζόμενους,  καθώς και στα ασφαλιστικά Ταμεία και γι αυτό προχωρήσαμε στην πώληση. Επίσης τονίσαμε ότι η πώληση αφορά υποδομές και μηχανήματα της εταιρίας.

Απέναντι στον κίνδυνο λοιπόν να κλείσει ο σταθμός, επιλέξαμε την πώληση, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες πληρωμής στους εργαζόμενους και τα Ταμεία.

Όλες οι ενέργειες έγιναν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες που υπάρχουν.  Η ΓΣ της «Ραδιοτηλεοπτικής» πήρε την απόφαση για την πώληση, για την οποία ενημερώθηκε το ΓΕΜΗ (εμπορικό μητρώο), πριν υπογραφεί το συμβόλαιο. Στη συνέχεια, όπως ορίζει ο νόμος, πληρώθηκαν οι φόροι στην εφορία, υπογράφηκε το συμβόλαιο και έγινε η γνωστοποίηση του συμβολαίου στο ΕΣΡ. Αυτή η διαδικασία που έπρεπε να τηρηθεί, αυτή και τηρήθηκε.

Φυσικά, στα πλαίσια του σημερινού καπιταλιστικού συστήματος, οι αγοραπωλησίες γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες και τους νόμους που απορρέουν από αυτό το σύστημα.

Η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία «Α-ORIZON MEDIΑ LTD», η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία. Δεν είμαστε φυσικά αδιάφοροι που πάει ο σταθμός. Παίρνουμε αυτό το ζήτημα υπόψη. Γι’ αυτό στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας, για παράδειγμα, καθορίζεται ότι η εταιρία «Ραδιοτηλεοπτική» δε θα δοθεί, ούτε θα μεταπωληθεί σε πολιτικό κόμμα. Επίσης, ο διακριτικός τίτλος, τα σήματα – ηχητικά και λεκτικά - του σταθμού παραμένουν στο ΚΚΕ.

Στο ΕΣΡ δίνονται όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα στα οποία αναφέρονται οι εταίροι και οι εκπρόσωποι της αγοράστριας εταιρίας. Τα θέματα της μεταβίβασης και γενικότερα, ελέγχονται με βάση τους νόμους και προφανώς αυτός ο έλεγχος πρέπει να γίνει. Όλα τα έγγραφα τα οποία απαιτούνται, προσκομίζονται στις αρμόδιες αρχές.

Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι η πώληση γίνεται για να ικανοποιηθούν πρώτα από όλα οι υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία. Για να τηρηθεί αυτό προχωράμε σε συμφωνία με τους εργαζόμενους και ό,τι γίνει, θα γίνει σε συμφωνία μαζί τους.

Κατά συνέπεια, στην περίπτωση του «902» ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιου είδους μεταβιβάσεις. Εξάλλου αγοραπωλησίες, αλλαγές σε μετοχικές συνθέσεις εταιριών έχουν γίνει και είναι αρκετές και σε άλλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα, πανελλαδικούς και περιφερειακούς. Ας ψάξουν αλλού λοιπόν, για τα περί «τήρησης των νόμων». Εξάλλου είναι οι ίδιοι που φτιάχνουν τους νόμους και οι πρώτοι, πολλάκις, που τους παραβιάζουν. Να κοιτάνε ορισμένοι καλύτερα τα του οίκου τους. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 9:55 μ.μ.

Μήπως και αυτή την αποκλειστική πληροφορία για την offshore Κυπριακή εταιρεία που ανάφερε την Πέμπτη σε δημοσίευμα της η βρωμοφυλλάδα Ποντικότρυπα την πήρε απο τον διαμεσολαβητή υπουργού που διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα που ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμα της η ίδια βρωμοφυλλάδα πέρνοντας επάξια τον τίτλο «Νεα» Αυριανή.(Το πιάσατε το υπονοούμενο με το «Νεα» του Δ.Ο.Λ έτσι;)

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 9:59 μ.μ.

αυτο για την off share γιατι το τονιζειs?για εντυπωσιασμο....?
σε αλλο πλανητη ζειs και δεν γνωριζειs οτι οι καπιταληστεs στην ελλαδα χρησιμοποιουν-στα πλαισια του καπιταληστικου συστηματοs που ζουμε-off share και για τιs μηντιακεs τουs δουλειεs?

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 10:05 μ.μ.

offshore!!!!
Τα ύστερα του κόσμου.!
Μα τον Τουτάτη.Σε offshore εταιρεία βρήκατε να ξεπουλήσετε τον 902 μωρέ!!
Για τα αργύρια της προδοσίας,τσιμουδιά.
Κορόιδα είναι?







Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 10:30 μ.μ.

η πιο μεγαλη ξεφτίλα, η πιο συγκλονιστική ξεφτίλα αυτών των ημερών είναι οι υποστηρικτες του ΚΚΕ στο διαδίκτυο που μιλούν σα να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα για τις "κομματικές επιχειρήσεις" (προσοχή: δε μιλάω για τον 902 που είναι ένα απαραίτητο όργανο διαφώτισης, μιλάω για κλασικές κομματικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις)

α) το κόμμα των μπολσεβίκων είχε "κομματικές επιχειρήσεις";;;;

β) το κόμμα των φυλακισμένων της Ακροναυπλίας , το κόμμα των μαχητών του Γράμμου, κόμμα του οποίου προβάλλονται ως διάδοχοι, είχε στην ιδιοκτησία του "κομματικές επιχειρήσεις";;;

γ)από πότε γράφτηκε στο καταστατικό του ΚΚΕ ότι μπορεί το κομμουνιστικό κόμμα να είναι ....εργοδότης μέσα στον καπιταλισμό;;; μπορεί να μας πληροφορήσει κάποιος;

δ) οι ευρωλάγνοι , συμβιβασμένοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν επουδενί το ηθικό ανάστημα να χτυπήσουν το ΚΚΕ . είναι ακόμα χειρότεροι. αυτές τις ημέρες φάνηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ότι το πιο αγνό , το πιο υπέροχο κομμάτι της αριστεράς είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ανώνυμος 87

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 10:51 μ.μ.

Τον πούλησαν σε εταιρεία-βιτρίνα και αντί να ντρέπονται οι παλιοξεφτίλες,έχουνε μούτρα να μιλάνε για το ΣΥΡΙΖΑ.
Έβαλαν όρο να μη δοθεί σε πολιτικό κόμμα.
Στ'αλήθεια,δεν πάει σε πολιτικό κόμμα άμεσα.
Ο Μαρινάκης και ο Βρυώνης δεν έχουν κόμμα.
Τυχαίνει βέβαια να είναι κολλητοί του Σαμαρά και να σπρώχνουν μαζί και τη Χρυσή Αυγή.
Αλλά αυτό δεν απασχολεί ιδιαίτερα το κηφηναριό του Περισσού.
Τα λεφτά να πέσουν κι ας πάει το παλιάμπελο.
Πότε βγάζετε στο σφυρί και τον Περισσό;

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 11:15 μ.μ.

προs τον συντακτη του κειμενου και αλλουs που νομισαν οτι βρηκαν ...λαβρακι:

την ...κριτικη για την offshore-και οχι οπωs off share-οπωs λαθοs εγραψα με τα ανυπερκτα αγγλικα μου -τον χρησιμοποιουν και sites των ναζιστων.
να το προσεξετε.....!

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 1:08 π.μ.

Giati sas epiase i stenoxoria,toso katakarda,gia ta poulimata pou akane to KKE??
DIka tou ta genia kai ta xtenia ti sas endiaferei esas??
Eprepe na sas potisei???

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 2:40 π.μ.

άσε τους ναζιστές για λίγο και απάντα στα ίσα για να τελειώνουμε

α) το κόμμα του Λένιν είχε "κομματικές επιχειρήσεις" ;;

β)το κόμμα του Ζαχαριάδη είχε "κομματικές επιχειρήσεις";;

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;

ανώνυμος 87

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 10:16 π.μ.

O 902 στη ...Βάρκιζα
Ένα χρόνο ακριβώς πριν, τον Αύγουστο του '12 από τον Λυώνα Νάξου έγραψα μια πρόταση προς όλες τις αριστερές δυνάμεις. Αγωνία ήταν η αιτία. Γνήσια ανησυχία ότι το ιστορικό ΚΚΕ μπροστά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και γιγαντώνονταν θα έχανε τη συχνότητα (δημόσια περιουσία) του τηλεοπτικού σταθμού "902 TV". Συχνότητα που του παραχωρήθηκε ως πολιτικό κόμμα το 1994 (μεγάλη ιστορία να γραφτεί το πως ακριβώς, όταν αρχικά κόπηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και λίγο αργότερα έλαβε την άδεια από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, όπως και η τηλεόραση του ΣΚΑΙ).
Βάσει της δαιδαλώδους, απόλυτα αδιαφανούς, θολής και πολυπλεκόμενης νομοθεσίας για τα ΜΜΕ, ναι μεν συχνότητες δεν παραχωρούνται, παραχωρούνται όμως οι ιδιοκτήτριες εταιρείες μαζί με όλα τους τα ...βάρη και την περιουσία. Δηλαδή τις συχνότητες. Το ΚΚΕ έπρεπε να κάνει Ανώνυμη Εταιρεία για να κατέχει την τηλεοπτική πανελλαδική άδεια και αυτό έκανε.
Η πρόταση του Αυγούστου 2012 "Ο 902 στα Κόκκινα" δημοσιεύτηκε στο thepressproject.gr και εστάλη σε όλα τα αριστερά sites. Δημοσιεύτηκε μόνο από το Βαθύ κόκκινο και την iskra.gr. Για όλους τους άλλους, η πρόταση χαρακτηρίστηκε "ρομαντική", "απραγματοποίητη", "αιθεροβάμων", "ηλίθια" έως και "πρακτόρικη", "εντεταλμένη" για να κάνει κακό στο κόμμα. Εν προκειμένω το ΚΚΕ που είχε την άδεια.
Η συνέχεια στο http://greektv-com.blogspot.gr/2013/08/o-902.html

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 10:35 π.μ.

Ντε και σώνει όλες αυτές τις μέρες ρε αριστερά σκύβαλα τον 902 τον πήρε ο Μαρινάκης και Βρυώνης.Ηρθε όμως η πραγματικότητα και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.Τρεία σημεία μόνο μέσα απο την ανακοίνωση που είναι και το ζουμί και αφορούν βασικά ζητήματα όλης αυτής της εξέλιξης που αποτέλεσαν και την αφορμή για να ξεκινήση μια ακόμα άθλια και βρώμικη επίθεση απο τους Πασοκοσυριζέους.
« Επίσης τονίσαμε ότι η πώληση αφορά υποδομές και μηχανήματα της εταιρίας »
« Απέναντι στον κίνδυνο λοιπόν να κλείσει ο σταθμός, επιλέξαμε την πώληση, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες πληρωμής στους εργαζόμενους και τα Ταμεία »
« Δεν είμαστε φυσικά αδιάφοροι που πάει ο σταθμός. Παίρνουμε αυτό το ζήτημα υπόψη. Γι’ αυτό στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας, για παράδειγμα, καθορίζεται ότι η εταιρία «Ραδιοτηλεοπτική» δε θα δοθεί, ούτε θα μεταπωληθεί σε πολιτικό κόμμα »
Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα τι θα πεί ΚΚΕ.Επίσης τώρα που όλος αυτός ο πόλεμος που στήθηκε πάνω στην χυδαιότητα αριστερών περισσότερο φυλλάδων βαστάζων του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ δεν θα βρίσκει τροφή και όσο η συνέχεια θα φανερώνει την αλήθεια τόσο
θα αποκαλύπτετε και η μπόχα αυτού του Συριζομορφώματος που έχει μαζέψει το όλον βαθύ Πασοκ

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 10:37 π.μ.

Σιγα ρε λαχανοντολμα -ανακριτή που θα ου απαντήσουμε ..Κοιτα άνοιξε τα ματια πρώτα και βλέπουμε..
Απο εκει και πέρα επειδή η αγνοια ειναι ενα γεγονός για εσένα,, η ΚΔ αλλα και το ΚΚΕ το 45(που "ρωτησες") επέτρεπαν εχουν τα ΚΚ επιχειρήσεις για την οικονομική αυτοτέλεια τους
Φάε μια τσίχλα...

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 12:29 μ.μ.

Τα αυτονόητα
1.Ο σταθμός "πάει" κάπου,άρα οι θεωρίες για μηχανήματα μόνο πανε στράφι
2.Δεν θα δοθεί σε κόμμα, σε επιχειρηματία φίλο κόμματος όμως;
3.Οπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία...ωχ,ωχ, γιατί η λέξη "offshore" έρχεται αυτόματα στο μυαλό μας;
4.Γιατί αυτά τα (έστω λειψά)στοιχεία δεν δόθηκαν στην αρχική ανακοίνωση αλλά σε ανώνυμο σχόλιο στον 902.gr;

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 1:34 μ.μ.

...πεφτω απο τα συννεφα!
στο καπιταλιστικο συστημα που ζουμε οι καπιταλιστεs λειτουργουν με offshore!
τεραστια ...αποκαλυψη.
την ιδια κανουν και οι χρυσαυγιτεs απο χθεs!

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 2:00 μ.μ.

Δηλαδή τα κνιτομπότ πανηγυρίζουν επειδή ο 902 δόθηκε σε εταιρεία-βιτρίνα,κυπριακή offshore,
και τώρα σιγουρεύτηκαν τα τσακμάκια μας ότι δεν τον πήρε ο Μαρινάκης;
Ρε καλά σας κάνει η ηγεσία του Περισσού.
Αν δεν βγάζετε μεροκάματο λέγοντας τέτοιες ηλιθιότητες,είστε χειρότεροι ακόμα και απ'τον παππού που θα έδινε στον Γιωργάκη τη σύνταξή του για να μην καταστραφεί η χώρα.
Οχι επανάσταση και λαϊκή εξουσία δεν είστε ικανά να κάνετε,αλλά είστε ικανά να χαρίσετε ακόμα και τον Περισσό στους ναζήδες και να μην το πάρετε χαμπάρι.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 4:56 μ.μ.

Όταν στις συναλλαγές παρεμβάλλονται ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΒΙΤΡΙΝΕΣ,αυτό γίνεται για έναν απ'τους εξής λόγους : 1)Για να κρυφτεί το όνομα των αληθινών συναλλασομένων 2)Για ξέπλυμα χρήματος.
Ενίοτε και για τους δύο μαζί.
Ο 902.gr ομολόγησε,''δίχως ανάκριση'' που λένε, ότι ο σταθμός πουλήθηκε σε εταιρεία-βιτρίνα.
Δεν υπεισέρχομαι στο ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ πρέπει να είναι για να το λένε μόνοι τους και να πανηγυρίζουν κιόλας.
Είπαμε,η επίθεση στο ΚΚΕ και η επιχείρηση απαξίωσης του ΚΚΕ γίνεται απ'την ΚΡΑΤΙΚΗ δράκα ΕΝΤΟΣ του ΚΚΕ που το λυμαίνεται τόσα χρόνια.
Ο εχθρός είναι εντός.
Αλλά ήθελα νά'΄ξερα.
ΤΟ ΕΣΡ θα αποδειχτεί ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ που θα ΕΓΚΡΙΝΕΙ μια 100% ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΒΙΤΡΙΝΑ;
Έχει πολλά επεισόδια ακόμα το έργο.Γι'αυτό όλοι κρύβονται και τρέμουν μη χαλάσει το ντιλ.
Λοιπόν,για να το λήγουμε.
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΡΑΚΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 7:25 μ.μ.

Δηλαδη οι συγχρονοι Πασοκοαυριανιστές του Συριζα γνωρίζουν οτι η Κυπριακη εταιρία είναι offshore και σε ποιόν ανηκει;Απλά τώρα που αποκαλύφτηκε για τι πολιτικά τομάρια και απατεώνες μιλάμε, ηρθε η ανακοίνωση του ΚΚΕ να τρίψει στα μούτρα τους όλη την σάπια επιχειρηματολογιά του προηγούμενου διαστηματος και αναγκάζονται, αφού εγκλωβιστηκαν στις ψευτίες τους, να χωθούν περισσότερο μέσα στον βόθρο που κυλιούνται και γι αυτό το σκοπό επιστρατέυουν πάλι την μάυρη σεναριολογία που χρησιμοποίησαν εως τώρα, προσπαθόντας να γλιτώσουν το μεγάλο ξεβράκωμα, αδιαφορόντας πλέον για το πόσο θα επιβαρύνουν κι άλλο το ηδη βεβαρημένο πολιτικό στίγμα της χυδαιότητας που φέρνουν.

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2013 στις 2:42 π.μ.

Ο μη εργοδότης έχει κομματικές εταιρίες και απολύει εργάτης για να αποφύγει την παρανομία που επιβάλει να μην απολιθούν οι εργάτες !!

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2013 στις 2:17 μ.μ.

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα...

Τα ρούχα μου παλιώσανε και πέφτουν
σαν χρεοκοπημένες κυβερνήσεις...
Γέρασα μ’ ένα παιδικό παντελονάκι
και το πλοίο δε φάνηκε ακόμη...
Σε σφίγγω πιο πολύ γιατί κρυώνω
το κορμί μου δρόμος, που εκτελούνται δημόσια έργα
κομπρεσέρ μ’ ανοίγουν και με κλείνουν...
Τράβα λίγο τη κουρτίνα να με δεις
έγινα διάδρομος για στρατιωτικά αεροπλάνα
Και το μυαλό μου, αποθήκη, για ραδιενεργά κατάλοιπα...
Μέτρα ασφαλείας πήρανε, για την αναπνοή μου
και σε πολυεθνικό μονόδρομο, το μέλλον μου δώσαν αντιπαροχή

Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα...

Έτσι ζω προκαταβολικά το παρελθόν μου
και με δυο γυμνά καλώδια για χέρια
αγκαλιάζω τα ψηλά σου volt για στερνή φορά

Φοβάμαι!

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2013 στις 2:28 μ.μ.

η πώληση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού του 902 και το κλεισιμο του τηλεοπτικου καναλιου,λογο αδυναμίας συνέχισης λειτουργίας(προσωπικα διαφωνώ και με το κλείσιμο και με την πωλήσει)εδωσε το έναυσμα σε διάφορους απο ακροδεξιούς της χρυσης αυγης και μνημονιακους γενίτσαρους της Ελλευθερης αγορας μεχρι και μελη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ σε μια επιθεση ομαδων ,ποιο πολυ με λυπει το γεγονος ο,τι πλεον μου ειναι δυσκολο να ξεχωρισω τους αριστερους και αριστεριστες του συριζα απο τους χρυσααυγητες στα σχολει τους για τι ΚΚΕ,η πικρα και το μισος που βγαζουνε για το ΚΚΕ ειναι ομια αν οχι χειροτεροι απο τους νεοναζι..πλεον,απο που πηγαζει αυτο το μισος απο τα ποσοστα που πηρε το συριζα στις τελευταίες εκλογες?απο το ο,τι εκδιωρχθηκαν παλιοτερα απο ΚΚΕ λογου του οτι ειχανε λιγες σταγονες στο κρρασι στο "νερο τους" στο οτι δεν ειναι νεοκοποι αριστεροι και προερχονται απο το πασοκ..με αποτελεσμα να εχουνε αυτο το στυλ πασοκ και τωρα?
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2013 στις 8:56 μ.μ.

πόλις πόνος σας έχει πιάσει όλους για τον 902 ας δούμε τι λένε και οι καημένοι οι εργαζομενη που τους απόλυσαν

http://902.gr/eidisi/apopseis-sholia/24056/oi-ergazomenoi-toy-902-apantoyn-dinoyme-ti-mahi-sto-pleyro-toy-kommatos

αλλα τι να κάνουμε αυτό είναι το μεγαλείο του ΚΚΕ που εσείς δεν μπορείτε και δεν θέλετε να χωνέψετε

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 8:18 μ.μ.

2 χιλιάρικα μετοχικό κεφάλαιο ο αγοραστής;
Ούτε περίπτερο δεν αγοράζεις με 2 χιλιάρικα.

Ανώνυμος
16 Αυγούστου 2013 στις 3:32 π.μ.

Τριζουν τα κοκκαλα του Βλαδιμηρου,του Αρη κ του Μπελογιαννη! Κ να ' ταν μονο αυτων; Καλυτερες υπηρεσιες στο συστημα κ τα "αριστερα" κορακια του δεν θα μπορουσαν να προσφερθουν απο αυτες που προσφερθηκαν απο την ηγεσια... Λυπαμαι,καποτε τα καταφερναμε στο βουνο με τον ταξικο εχθρο,τωρα η ηγεσια δεν μπορει να πατησει στο κεφαλι το τερας των χρεων... Οικονομικα προβληματα λεει,οδηγησαν στο ξεπουλημα... Σε ποιους νομιζουν οτι τα λενε; Δεν εχουν τσιπα να με υποτιμανε ετσι; Για ανοητους μας περνανε ολους; Σαν παλιος κομμουνιστης για το μονο που εχω αρχισει ν' αναρωτιεμαι πια ειναι ο χρονος που η αντεπανασταση πηρε το πανω χερι μεσα στο κομμα κ αρχισε το ολεθριο εργο της... Σκεφτομαι στα σοβαρα μηπως το κακο αρχισε απο την χρουτσωφικη εποχη,οπως μας τα 'λεγαν τοτε συντροφοι κ εμεις πιστευαμε την ηγεσια κ δυστυχως,στ' ονομα να προστατευτει το κομμα,τους βγαζαμε κ προδοτες... Καποτε θα πρεπει να σκεφτουμε πολυ σοβαρα καποια πραγματα,οχι για μας πια,περασε η μπογια μας,μα για τα παιδια κ τα εγγονια μας,δεν αξιζει η καινουργια γεννια κουμουνιστων την δικη μας τυχη,να ξαναγινει σ' αυτα η ιδια προδοσια κ το ιδιο ξεπουλημα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger